![]() |
za nokiu se dosad najbolje pokazala stranica www.odkleni.si
jeste slovenska ali jednostavna je skroz i što je najvažnije, otključala mi je svaku nokiu dosada. naravno ne radi sa N serijama |
Ovako imam i ja problem sa otključavanjem mobitela, kupio sam samsung D900i u T-Mobile, i trazim po netu, zna li ga netko otkljucat ili da me bar usmjeri gdje bi trebao trazit?
|
Citiraj:
Normalno malo sam zapeo kod drajvera ali su me na cafe mobil forumu odmah "usmjerili" na pravi put eto :respekt: & :fala: |
zna li netko gdje se sve moze dekodirati mobitel u rijeci. znam za samo jedno mjesto na vezici i tamo mi je stari danas odnio mob(SE w910i) i tip kaze da ga trenutno ne moze otkljucati jer je to prvi put da se susreo s tim modelom, tj. moze ga otkljucati ali treba nesto skinut s neta... long story short kad bi mi ga sada dekodirao naplatio bi mi 400kn a toliko mi se ne daje za to. kaze da ce za mjesec dva pasti cijena pa da se tada javim :/
bio bi zahvalan da mi netko kaze jos neko mjesto na kojem bi mogao probati ili ako postoji sansa da to mogu sam napraviti bi isto bilo mnogo lijepo :) |
ne radi link iz prvog posta, pa ako moze netko uploadati ponovo :beer:
|
jel ima neko mozda kakvu informaciju kako odkljucat sonyericsson P1i ?
|
k550i?
|
Citiraj:
Link je updatean. :chears: |
Citiraj:
|
hvala coconut, prelistao sam sada ovu stranicu od burze i nema bas niti jednog osim nesto u puli.. butiga ima par komada ali ne vidim brojeve telefona :/ morat cu se zaletit to kupiti
|
radi na 6030...
|
buduci da sam totalni njub sto se ovoga tice moze li mi netko objasniti o cemu je rijec na ovom linku... znaci li ovo da se moze nekako besplatno otkljucati w910i?
http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=510500 |
hmmm
to ti je za box unlock piše, ne free homemade |
Da li mi netko može reći kako ide otkljuavanje SE k850. Jel to moguce izvesti i dali nasi "stručnjaci" to mogu?
|
i ja bi trebao otključati se k510...
|
Citiraj:
to se otkljucava bez beda sa patchom...jos ga mos stavit u w660 i dobit walkman support i to vse putem obicnog dcu-60 usb kabela...pisao sam vec o tome |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za k510 imam kabel koji je došao sa njim u paketu, jel to taj? |
Code:
ovo vrijedi za skoro sve SE mobitele, ne radi sa t250, P1 i ovi noviji... rade skoro sva kxxx serija.. |
jel mi moze netko reci dali K510 i K320 imaju isti soft, tj dali ce raditi ovo iz posta iznad
|
evo gotovi patchevi za unlock SE mobitela..
Patch koji stavljate mora biti za firmware vašeg mobitela. Ako imate drugačiji firmware od ovih navedenih, trebate napraviti sami svoj pomoću mojeg posta iznad.. Kako vidjeti koji je vaš firmware: 1.joystick desno 2.zvjezdica * 3.joystick lijevo 4.joystick lijevo 5.zvjezdica * 6.joystick lijevo 7.zvjezdica * tj. >*<< *<* Tim koracima se dolazi do izbornika u kojem se nalaze opcije: -> Softver Tim istim koracima se može doći i do izbornika: -Karakteristike -> Model (tu se može vidjeti model npr. K750i) -> Softver (tu se može vidjeti firmware mobitela, inačica kamere itd.) -> SIM zaključavanje (tu se vidi što je zaključeno, a što nije) -> Konfiguracija (tu se moževidjeti IMEI broj) -Servisni testovi -> Zaslon (test boja) -> LED/osvjetljenje (test LED-ica i pozadinskog osvjetljenja displaya) -> Tikovnica (test tipkovnice) -> Zvučnik (test vanjskog zvučnika - jači) -> Slušalica (test unutarnjeg zvučnika - slabiji) -> Mikrfon (test mikrofona) -> Vibriranje (test vibriranja) -> Kamera (test kamere) -> Videopoziv (test kamere za videopoziv) -> Svjetlo kamere (test svjetla - bljeskalice) -> Memory Stick (test memorijske kartice - da li je umetnuta) -> FM radio (test radija) -> Real Time Clock (provjera vremena - da li je točno vrijeme na mobitelu) -> Trajanje poziva (sveukupno trajanje svih poziva izražen u satima, minutama i sekundama) -Popis tekstova (svi tekstovi koji su u mobitelu) Code:
W300 (R9A036) Pročitajte točku 3 u mojem prijašnjem postu... Patch mora izgledati ovako: recimo, želite odključati K800 (R1GB001).. kopirate ovo Code:
;K800 SW-R1GB001 znači, mora imat ekstenziju vkp... Kodove radio Zallman sa RedGSM foruma... Za nastalu štetu ili ako nešto krivo napravite, ne odgovaram.. Radite na vlastitu odgovornost.. |
Jel bi mi mogao netko reči kako najjednostavnije otključati Motorolu V3? Lockana je na T-Mobile. Pozdrav
|
trebao bi unlocking tuorital za SE W890
http://forum.gsmhosting.com/vbb/sear...rchid=40326559 jel ovo pomaze? |
jel ima kakav info o odljucacanju P1 ?
|
da li se moze besplatno otkljucati samsung x530, onako od doma?
takoder me zanima ako netko ima iskustva s ovim: http://www.dekodiranje-mobitela.com/...tpage&Itemid=1 je li ok lik? |
Citiraj:
|
a morat cu tako... inace necu mu nosit samsung nego SE W910i, trazi 250kn za unlock, na drugom mjestu u gradu lik trazi 350kn pa je to valjda ok. je li netko naletio na nizu cijenu negdje?
|
nisan posloval sa tim, samo sa onim na vežici...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
samo da pitam, nakon sta se stavi neki patch na SE dali taj patch ostaje za stalno, ili bi se on izbrisa ako npr. flashamo nakon toga?
i par puta sam pokusao stavljat patcheve na moj k510 sa setool i svaki put mi traje preeedugoo i kad ga istekan mob nece upali pa moran flashat sve opet da proradi... a ni flashanje mi ne radi kako treba na setool, nego na XS++ koji radi savrseno i po meni je puno bolji od setoolsa, samo sta mu ne radi patch... |
Citiraj:
|
Citiraj:
bb5 nokie najnize sto sam nasao je 200kn u nekom servisu ... a i to je manje jer pocetkom godine je bilo i duplo . |
starije bb5 mobitele je moguće odključati i doma (6630, 6680, n70...), opet zaslužan dejan kraljević..
http://users.net.yu/~dejan/ skroz zadnji programčić... |
Citiraj:
|
Jel moguce kako odkljucati ovaj mob http://www.mobilewhack.com/images/LG...9;%20DVB-H.jpg , LG U900 jel se tko susreo s doticnim?
|
ovo za SE isprobano radi i ako napravite backup GDFS-a nemate problema, osim ako kao ja imate stariu verziju w300 i koji krepa kod previse flashanja, i kako je krepao javio sam se inovatoru i stvarno je obavio posao i po, btw. inovtor od silnih padova mob mi je prije skripao, neznam sta si mu napravio ali vise neskripi (ber e kao prije), prije je zvucao kao vrata iz horor filma XD,dakle sansa da nesto zeznete je mala skotro i nepostojeca, ako radite prema dobrim uputama, ili ako nađete osobu sa debelim zivicma za vas, kao sto je meni masva pomogao i spasio da nebacim mob u kantu za smece, i kada nesto smrdate inovatoru se javite stvarno je obavio posao i po, jos jednom se zahvaljuejm oboici na utrosenim zivcima
|
Nokia 3410 VIP
Nokia 1100 T Mobile :-) |
Evo samo još jedna potvrda, Nokia 6030 od T-coma uspješno otključana.
|
postoji li kakav way za samsung e390?
hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |