![]() |
lol malo sam skrenuo sa uma, posto sam tek poceo igrat : hitthewa mac mi nijje puko hahahaha : bonker2 ugl. daj mi samo recite kako naci profesiju i kako radit svoje oruzje...a spellove treningom i questovima dobivam?: bonker :
|
Ako si u orgrimmaru dodes do strazara i pitas ga kaj te zanima, a on te uputi kam moras ici, pojavi ti se zastavica na mapi.
Nove spellove dobivas svaki parni lvl i ides do vlastitog trenera, neke dobivas rijesenim questom, oruzje jedino mozes izradivati ako imas blacksmith profesiju, a to tebi netreba, onda ti si spell caster te koristiti mac ili dagger u fajtu ti je beskorisno. |
zaboravio sam kome se obratiti za profesije, sjecam se da je reko nekom liku u nekom gradu... moze tu mala pomoc?
|
jesu oni glupi il sam ja glup al samo znam da se vise nemrem spojit na net...pokrenem wow i unesem ime i sifur i pise mi cijelo vrijeme Authenticating i nista se dalje ne zbiva...: suicide i to mi se samo od jednom desilo i nikak nemrem uc u igru vise :fuming: ima tko prijedlog? sta je to?
|
evo LOGgam se ja upravo u igru i vidim pise mi veliko Breaking News il tak nest... i pise da se Blizzard ispricava svi igracima u vezi problema itd. i da ce biti rijeseno u roku od 2-3h...znaci bed je kod njih...:smoke: ugl. jako dobra firma i sve pohvale, kakve igre ti ljudi naprave to drugi ne mogu, osim Hideo Kojime (koji je ipak svi znamo leđend) : lol2 :
|
Općenito kad napisu 2-3 sata računaj na pol dana. :)
|
Srijedom - danas - je maintnace day.
Nema servera do 11:00 ujutro ( ponekad duže ) ili ako si na serveru kojeg upgrade-aju - zaboravi do 15:00 ili kasnije :D Profesije: Kad uđeš u Ogrimmar pitaj stražara. On će ti postaviti marker na mini map i normal map ( tipka M ) |
aaaaa...male nubarice...kak je to slatko :) (ovo je za***ancija, napominjem da ne bi bilo zabune :))
inace, igram wow vec vise od godinu dana, main char mi je night elf priest (vidi sig :)) second char night elf druid i jos imam hrpu twinkova :) od kojih su neki na hrodaskoj strani :) ..meni je cijela igra jako zabavna i definitivno jedan od najbojih nacina za provđenje slobodnog vremena :) što se zgrtanja para tiče....imam skinig i tailoring/leatherworking (s druidom) i zaradjujem lovu samo na torbama i mooclothu :)...što i nije baš najprofitablnije tako da mislim da cu s jednim char preci na herbalisam...definitivno jedna od najprofitablnijih profesija :) |
Herbalisam i mining na higl lvl-u donose finu paru.
S time da mining samo sa arcane kristalima ^^ |
Šta se tiće profesija iman ih puno na max skillu
(300) i skoro sve donose dobru zaradu. Mining je ipak u početnoj fazi najisplativiji jer copper bar ide odmah za 1.5g (20 komada) a vrlo lako se skupi. Eto, i slobodno skokinte do Darksorrow servera jer ima puno hrvata. Pozdrav |
na savjet flare i berena sam si uzeo mining i herbalism s novim charom (prije sam imao engineering i OMG kako je to preskupa profesija).
uglafnom, dok sma prodavo te pisblume i koper barove skužio sam da škvadra u AH nema pojma i da se jako dobro može živjeti samo od AH. to mi je i najveća lova. početni kapital - 3GP (hvala flare :) )... prvo sam hogo aukcije peaceblooma koji na KulTirasu stoji iznenađujuće dobro... onda sam skupio malo para i hogo pisblum i copper. onda malo više para i hogo pisblum, koper i wool cloth... sad imam para za mounta... možda bi mi bilo pametnije da sam usput i igrao pa ne bih još uvijek bio lvl26 i nemogao kupit mounta... inače sam Hogrum - prišt (dwarf priest) - icywaters - hebalism - mining (i sve sekundarne maxane) |
[QUOTE=horza;510621]na savjet flare i berena sam si uzeo mining i herbalism s novim charom (prije sam imao engineering i OMG kako je to preskupa profesija).
uglafnom, dok sma prodavo te pisblume i koper barove skužio sam da škvadra u AH nema pojma i da se jako dobro može živjeti samo od AH. to mi je i najveća lova. početni kapital - 3GP (hvala flare :) )... prvo sam hogo aukcije peaceblooma koji na KulTirasu stoji iznenađujuće dobro... onda sam skupio malo para i hogo pisblum i copper. onda malo više para i hogo pisblum, koper i wool cloth... sad imam para za mounta... možda bi mi bilo pametnije da sam usput i igrao pa ne bih još uvijek bio lvl26 i nemogao kupit mounta... Hm, mining i herbalism i nije baš omiljena kombinacija radi minjanja skena svako malo, ali onaj ko se može snaći rado koristi tu kombinaciju. Ipak tisuće san golda zaradija na LW 300 skill opremi (rare). |
ma pobriso sam sve likove i furam lvl 8 (tek poceo danas sa njim) gnome mage-a
uzet cu pod profesije onda herb. i mining, e i mogu rec da su ti mageovi ludi 100 % |
Citiraj:
Razmisli i o herb+alkemija, puno love na tome moš dignuti.... A usput radiš i 4-5 quest itema tako da lova kapa svakodnevno... |
e bome sam i ja sad horda, igram Undead - Prišt : lol2 : razlog: pa eto jucer hodam šumicom sa svojim gnomeom i zapnem ispod jednog srusenog drveta i nemrem van... nema sanse da se izvucem, reko koji kur*** : stoopid: baad : i tak sam popusio na brzaka lika :beer:
|
Citiraj:
***iga, zapeja si u teksturi :) Triba si pucat u nekog moba (ako ga je uopće bilo) da te ubije pa se oživiš ili se jednostavno teleportirati u grad pomoću HS-a. |
Klik na crveni ? u izborniku.
Izaberi - auto unstuck. |
kaj sad? heartstone desni klik
|
Joj da sam jednom zapeo. HS u inn i bok
|
zapeo sam mrtav dok sam se vracao po tijelo, tak da kamen nemrem iskoristit cini mi se : stoopid: sweating
|
pa ak je bas tak da nikako ne mozes do tijela trazi gm da ti ga reza :)
ali mislim da bi hs trebao funkcionirati....ili se vrati na groblje i rezaj se tamo...je da ces imat rez siknes i malo vise repaira...ali cuj...ako je to jedini nacn...kaj mozes :) |
moj nacin je bio sljedeci, posto sam izgubio zifce, jer kad god bi se spawno sa likom odma bi imo 3 enemyja na sebi, koje nisam vidio naravno, i tak bi umiro stalno, i onda jos zapnem, tu sam puko i pobriso lika : sweating inace undead-priest (ni jednom umro) i sad ga furam dok ide :clap:
|
pobriso si lika???? koji lvl?
ja si ne bih bas svoju pristicu ful epic opremljenu s dijelom tir 1 seta sam tak obrisala :P i inace kad su mi se znale takve stvari dogadjat rezala sam se na groblju...to sam u cijelo vrijeme dok igram mozda naoravila 2 ili 3 puta...mislim da je to puno bezbolnije rijesenje nego pobrisat lika :) jednom sam slucajno usla u pvp u tanrisu i onda su me hordasi gankali u gadgestanu tak jedno pol sata...tako da sam se konacno rezala na groblju, zašušbuljila (elf :)) i cekala da mi se skine pvp :) |
gnome - mage - lvl 9 : sweating nije napredan tak da... nije bed, igram undead-a sad koji je lvl 11 priest ima enchanting i herbalism : axeman :
|
aha...ajd dobro...tak mali lvl se moze obrisat...:)
inace...s pristom imam skining i tailoring...i mogu reci da mi je tailoring bio jako koristan dok sam dizala lvl....uglavnom sam si sama radila armor...plus to...tailoring je dobar za cloth usere jer si na 60 lvl mozes napravit robe koji mogu nositi samo tailori...tako si pristovski tailori mogu sasiti vestimt robe, vorloci robe of the void a magevi...hm...ne mogu se sjetiti kako se njihov zove... ...taj vestmint robe je za prista najbolji prije tir 1 haljune (prophecy robe)..tako da se to isplati... no, kao sto sam vec rekla ne zaradjujem bas puno love na svojim profesijama...uglavnom prodajem torbe i mooncloth, a kako sam "mekana" i dosta mi je tesko samoj farmat mislim da cu preć na herbalisam (umjesto skininga, skining mi ima druid tako da mi ona moze nabavit kozu za torbe) :) |
http://www.thottbot.com/ ako zapneš s questovima.
|
|
Titan panel je svakako jedan od najboljih addona koje sam proba, iako ih ima još dobrih kao Gatherer, MobInfo2, Atlas, Auctioneer....
|
Titan panel, ctraid assist, atlas, totem timer, scroll combat text
|
...uz ove gore navedene...za sve hilere...cklick heal...toliko sam se na njega navikla da stvarno ne znam kako bih igrala bez toga...hilanje je puno brze i efikasnije...
i naravno decursive....spasava zivte...doslovno :) |
eeeej.... a cosmos ? set addonova bez kojega ne znam igrat... + sve gorenavedeno (ponajviše clickheal za prišta + decursive). eh da... i outfitter... posebno za warriore i paladine i huntere. i fishing buddy (ako volite pecat i kuhat)
|
Citiraj:
Osobno sam fan cijelog CT moda, ne samo raid assist :clap: |
A tek GEM (guild event manager): Drone : bljak
|
da, nasa guilda je odustala od gema i sad se za radiove prijavljujemo na gildaškoj web stranici...gem je brljavio i brljavio da je to prestrasno...meni je cak pustao evente od horde,loool
:) |
Evo i cu uskoro nabvit tu igricu pa me zanima sto vi mislite koju rasu da izbiram i dali da se prikljucim saveznicima ili hordama?
|
horda-undead-priest (lol to sam bar ja) => isplati se al ja bi ipak iso na troll shamana
|
...procitaj si malo o svakoj rasi i clasi i nadji si ono sto ti se najvise svidja...pa probaj...na kraju ces naci klasi koja ti najbolje pase...
npr, ja sam pocela igrati s mageom, pa sam nakon nekog vremena skuzila da nije to bas za mene, pa sam uzela druida koji mi je puno bolje odogvarao i sad na kraju imam priesta u kojem sam se poptuno nasla i koji mi najbolje pase :) |
meni najbolje pase mage, samo da mi nije zapeo za drvo, Impossible is nothing :D
|
Ako zapneš ( a svaka ti čast :D ) - klik na crveni ? ( upitnik ) i izaberi - stuck - auto unstuck opciju.
Ili iskoristi HS. |
e da si reko mj dana prije :clap: haha
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |