![]() |
Eto to sam tražio... :beer:
|
:D a ja nemam pojma odakle meni ovih 6
|
http://www.imput.net/preglednik.php?...e/gbD01168.jpg
Dali je ovo vezano tj. ima veze sa reputation ? |
Ima. Pise ti da si dobio, i ako je netko napisao koji je razlog za davanje reputacije.
Takodjer pise i link do posta radi kojega si dobio rep point. |
A ja hoću znat TKO mi je davao bodiće. Imam ih sto i nešto, i dva zelena kartona. Salate ko u priči :)
|
Pisao je Horza, mislim da na ovoj temi ili popravci/debugiranje - samo Admin moze vidjeti tko je dijelio kome reputaciju. :)
|
A jeste radoznali. SVe u svoje vrijeme...
|
a di se vide ti bodovi, ja ih nigdje ne vidim.... morat ću nabaviti cvike ili će mi netko pokazati (objasniti)....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img239.imageshack.us/img239/1205/678vq8.th.jpg |
: lol2 :
No comment. Kazu da slika govori vise od 1000 rijeci, ali ova govori i vise. :D |
Citiraj:
no da ne duljim ovdje govorite da samo admini mogu vidjeti komentare reputacija i useri se žale da žele vidjeti komentare.... kak ih ja mogu vidjeti: hello2 : http://img473.imageshack.us/img473/1...board01va0.jpg |
ne komentare, nego tko ti je ostavio komentar, i od koga si dobio sve te bodiće.
|
Za ovo mi ne treba moderator da bih znao tko je ovo napisao :) :
http://tinyurl.com/f555h |
Citiraj:
Tu sam ja koliko sam shvatio dobio dva negativna boda u Links temi, jel tak ? E sad, ne sjećam se da sam nekom spominjao majčicu ili ga poslao u rodni kraj te nešto slično... jednostavno se ne slažem u mišljenju sa nekim ljudima tamo i onda ispada da oni meni ili ja njima na osnovu toga što se ne slažemo u mišljenjima možemo djelit negativne bodove !? :eek: Pa koja je onda svrha te reputacuje kad je podložna manipulaciji ? Sad ću ja recimo sa još dva tri kompića ovdje uhvatit nekog na zub i djelit mu negativne bodove čim neš čovjek napiše. Neznam... osobno mi stvarno ne smeta no nekako to nije baš najsretnije rješenje, to glasovanje bi možda trebalo prolatit neku vrst filtera ( moderatori ) ali ovako kako je sad, svašta je moguće u smislu zlorabe... |
Ja sam dobo negativne neki dan kada sam tipa upozorio zbog krsenja pravila na trznici. Bas sam gad. :)
|
Ma pustite ih nek sam dijele negativne bodove. Nek se inate kolko god ih volja. Ako nemreju prihvatiti tuđe mišljenje, već odma udaraju po negativnoj reputaciji...nek se fino s nečim pokriju po glavi i nek budu stiha. Jer, za drugo ni nisu. Ko mala djeca u vrtiću...aha on/ona je meni tam (neovisno o temi) kenjal(a), sad bum ja njega/njegu i tak u začarani krug. Meni osobno ta reputacija, broj postova, mjesto prebivališta, datum registracije i sl....ne znači ama baš ništ. Pročitam postove od dotičnog forumaša i mam se vidi dal ima kaj pamtno za reći ili pak samo zayebava/provocira. Ko zna možda i meni sad neko za ovaj post da negativnu reputaciju...nek se vesele.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žute i crvene kartone vidiš ko ti je dao. Reputaciju (dobru ili lošu) samo ako u komentaru ostavi svoj nick, u suprotnome, vidiš samo topic di si pobrao negativnu/pozitivnu reputaciju. |
Citiraj:
|
Nemoj se bedirat, Athice. Ja sam dobila negativni jer u nekom mom "žderonja" postu uz nestrpljenje kada će biti jelo, nisam zamisli, stavila niti jedan smajlić :) :) :) :) :) (eto, sad ih je dosta hehehe)
|
stvarno sam glup...
gdje se provjeravaju bodovi? |
A kak vidiš kad dobiješ negativca?
Citiraj:
|
|
Thanks...Imam neke zelene, i neke neutralne boje. negativni su? crveni..ili?
Citiraj:
|
Citiraj:
ispod avatara mi piše da imam 2 rp-a a na onom linku se ne vidi apsolutno ništa. Niti jedan komentar... |
voki: pritisni na vagu od nekoga drugoga pa mu možeš dati bodić. sebi nemreš, sebi možeš samo vidjeti koliko bodića imaš.
|
Citiraj:
|
Za pozitivni bod se ne treba ostaviti komentar. Tako da, vidiš samo di si dobio taj pozitivni (ako ga ne ostavi).
Za negativni se treba ostaviti komentar. Sad što će ostaviti, jedno slovo ili neku konstruktivnu kritiku, ovisi o onome koji daje negativni komentar ;) |
ahaaaa...a zato ništa ne piše : hitthewa : bonker :
|
Ja sam dobio od nekog pozitivan komentar uz negativan bod :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
predvidam propast ovog sistema reputacija ,,
vidjet cete sta se dogodi kad uzavrle tinejđerlije se pocnu klat medusobno zbog jednog crvenog, dogovarat se prek icqu da si daju zelene stalno i sl .. been there , done that al zivi bili pa vidjeli |
al ja i dalje ne znam odakle mi 26 bodova i reputacija 6 ?!
|
Koliko sam ja primjetio, čim je to uvedeno system je automatski svakom forumašu dodjelio određeni broj bodova i kartona. Mislim da ima veze sa datumom učlanjenja ovdje jer sam se malo vratio na super stare postove i svi stariji korisnici imaju reputaciju minimalno 5-6.
Biće da za svaku godinu ovdje dobiješ 1 karton. @Crash009 pa ti si tu znači negdje od doba pelena:D |
Meni je reputacija od početka jednaka. A nikome ne dajem ni zelenjaka ni crvenjaka, po meni glupo, u početku sam tu i tamo. Vidim da imam 28 komentara ili bodova, štogod, ali di to mogu vidjeti?!
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako ti je netko ostavio komentar, vidjet ćeš ga tamo. Tamo se ne nalaze svi, nego oni zadnji. Atha je već jednom postao ovaj link, ali vidim da, pošto vam to nije jasno, pročitajte ga opet. http://www.askmehelpdesk.com/announc...html#post49109 EDIT: I da, ako već nekome dajete good reputation, moje mišljenje je da ipak trebate ostaviti neki komentar, ono hvala na odg., stvarno si mi puno pomogao, dobro si rekao, pusa etc. :) Mislim, tužno je kada vidiš da te je netko nagradio, a nije ni riječ ostavio ;) |
Hm, shemica je kad hoću ostaviti poruku uz pozitivan bod nešto se zbloka, neće poslat. Kad samo dam poz. bod bez komentara odmah prođe.
|
Meni je neki dobar stricek dao reputaciju tu u topicu i napisao komentar da sam zasluzio, tak da sam sad barem vidio di su komentari, hvala neznani junače :D
@newbie professional.... vidis da sam ja bas dobio sa komentarom, znaci da radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |