![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Tomy no.1 - kako koje :D |
Citiraj:
I tražim kafanu di se može dobit piva od pola litre, jer ide mi na ********************c šta je kafić "elitan" ako nema pivu u normalnoj boci. |
Citiraj:
|
tomy - 91 godište, cure koje se pale na pijane muške? aha, da. ja nisam puno stariji, ali ipak kužim neke stvari... zapiješ se jedino sa muškim društvom... kod cura ide drugačiji pristup...
|
Citiraj:
Ne volim ono što popijem "izbacit" iz sebe tak da ne sječem:D :D Inače ostajem vani duže ali svi su otišli(moje društvo) doma a i morao sam pješačiti tak da mi se nije dalo : goood : edit:cure se pale bio ja pijan ili ne :D:D:D:D samo dok sam pijan(jako) ne vidim ih dobro pa ne biram :D Inače,ne napijem se svaki vikend nego samo dok mi se da..Zadnji put sam bio pijan prije 6mj(ako ne računamo jučer:D) |
A ja ovo ne mogu vjerovat. Pa kaj niko ne pije gemišt/bambus. Pa ja kad idem s ekipom van odmah litru i vodu na stol i raspašoj.
|
bambus = : nono :
lovranski = : goood : |
Ja ovisi kak se osjećam...Nekad kombiniram Jeger,Bleki(znam,znam...)->jednom riječi likere ili pijem samo pivu. :)
|
Absinth rulez : goood :
|
kad se napijes oslobodis se i to je to...kad se to cure posebno na pijace ple...ok ima i tog samo rjetkooo:)
votka rulz, vino i pivo mrzim :) |
Citiraj:
|
Nemrem pit pivu da ga j**eš. Mogu bocu, dvije al više ne. Trbuh mi se napuhne, smrdim po njoj, znojim se i idem pišat svakih 5 min
|
[QUOTE=Fleks]
http://img355.imageshack.us/img355/4...5medium9bu.jpg Zubi su ti zuti od pljugi i bazdis po jeftinoj tocenoj pivi. mogao si zube barem malo izbjelit (u photoshopu) ako ne u RL-u.... da se vratim na temu..... sad da ne bi ispalo da se nisam oblokao kao budala.... O tome se da pričati... neki su me ljudi sa foruma vidjeli u takvom stanju.... kad se popije 1-2 six packa pilsnera po pola litre, spali se malo travice..... Fleks zna sve :D:D:D:D |
ma nebus bljuvo ak fino sjeces. bitno se dobro napit pive ili gemista (netko ga je gore spomenuo - super ali ne za u bircu pit. kod nekog doma kad sam.) i onda odvalit s tequilom recimo. pa jos koja piva pa 2 tequile. onda si vec pijan i mozes rakiju trusit. pa neko pelin naruci. pa opet tequilu jer fali soli u ustima, a i limun uvijek dobro dode. cjelo vrijeme se piva cucla dakako... ni ne okrenes se a u gjuri si na metru tequile, ispred tebe frend i natjecete se ko ce prije do sredine. onda malo cagas, za***************avas trebice. pa opet puknes pelina... pa se probudis u 20h navecer s glavom velicine prosjecne bundeve : lol2 :
|
Dajemo loš primjer mlađima tu na forumu :D:D
Ali istina je,bolje da odmah počnu jer ih sve to čeka :beer::D |
kronični alkoholičari na okupu
:beer: |
Citiraj:
|
mat zna sto prica..pocinje se pivama..sjece se gemištom..nastavi se s pivom..nastavlja se s bambusom...presjece se sa žesticom...cca 1deci..nakon toga se nastavlja s pivama a kasnije po potrebi presjeci pivom..eto tak se pije..poželjno je pojesti nešto prije spavanja..i odmah ujutro..da ne boli glava i da nebude erupcija u wc školjku ujutro ;)
|
Ali nema mi ništa bolje nego sa prijateljima iz razreda u pivnicu na pivce :)
:beer: |
Citiraj:
|
u koju pivnicu ides?
ja sam redoviti gost u medvedgradu..ali u ovom kod doma sportova jer ima SAVRŠENU terasu..ma odlican ambijent ;) |
Citiraj:
(od trga prema kaptol centru) : goood : |
a znam di je taj...ovaj kod mene ti je bolji..malo je tiše..na otvorenom si ali ti nije vruce jer ima dosta drveća koji natkrivaju prostor..vani ti je roštilj di ti se navecer preku chevapi i ostatak papice..bas je odlicno ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trek je bio najzesci. Dosao. Popio sve. Otisao :D Imam negdje sliku ti mrtav na mom balkonu, a Sky onak srednjaka pokazuje :D |
Citiraj:
Da, ali mi taj nije usput kad se vraćam kući :beer: |
Citiraj:
|
a ako niko ne glumi? pa da bude i nešto konstruktivno osim bacanja... ;)
|
Jeste frajeri,barite pijane cure : baad : Jeste probali u trijezno kad sta uvalit?
|
a šta ja govorim cijelo vrijeme... kad si pijan ideš na ono ako se posreći... trijezan, e to je već znanje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako je reci ti njima! bas su jadni! looool |
E pa stvarno je jadno ako samo na pijano možeš nekaj zbarit/po***************at!!!!
|
A i žalosno je kaj nekima trebaju tone alkohola da bi se mogli "dobro" provest jednu subotu...
Ja bih štel da su mi dve pive uvrh glave, da se od toga zbetoniram, manje bi trošio svakako...;) |
Citiraj:
(pa sam skontao da je neko slavlje curama životna prilika) ...: goood : A meni ne padne teško hahahah... |
tomy velki ***************ach :D:D:D:D:D:D
ali salb poznavatelj uabcivanja sljika u post ;) :) nhf edit: http://www.imagesforme.com/images/8878P1010030.JPG direct link... |
e widite momci ,kao bi se wi bunili da vam nešto takvo (moja legica),pijana padne u krilo...hahaha
Mislim na owu u sredini... |
Citiraj:
|
jab iskusnim okom reko 17
taman , vrijeme joj je , a lako ju je obrlatit hihihih :clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |