PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Jeste bili vani danas?Kak vam je bilo? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44369)

TomG 02.07.2006. 22:31

Citiraj:

Autor Željac
Izlazite van samo da bi se napili i napušili.... cccc
pa to mogu i kod kuće, ne moram zbog toga ići negdje van...
bolje mi se napit kod kuće nego negdje vani....
Piće se samo svodi na to tko će više popit i ko će ispast veća faca....
: wtf : : wtf :

Pa ja idem wan pa se pravim pijan :D ,curice na to padaju...:beer:

Razer 02.07.2006. 22:32

Citiraj:

Autor mat
ja sam puštao na jarunu kraj lida. banana bilo (citaj nista ljudi). poslje otiso s curom na krumpirusu i doma proslavit 6 mjeseci veze :)

kad sam se zadnji put napio se ni ne sjecam (ktstrf) a sto se tice autorovih 20 bavaria, mogu samo dat koji savjet po tom pitanju:

1. nemoj pit taj sok, pij pivu
2. poslje 6. pive (12. bavarie) presjeci sa zestokim
3. ostani jos malo vani, zabavnije je

Slažem se s tobom u savjetu broj 2. : goood :
@Tomy no.1 - kako koje :D

Emissary 02.07.2006. 22:32

Citiraj:

Autor mat

Ja sad pijem samo ove domaće tipa karlovačko jer mi te finćukaste uopće ne liče na pivu. :D

I tražim kafanu di se može dobit piva od pola litre, jer ide mi na ********************c šta je kafić "elitan" ako nema pivu u normalnoj boci.

Razer 02.07.2006. 22:33

Citiraj:

Autor Emissary
Ja sad pijem samo ove domaće tipa karlovačko jer mi te finćukaste uopće ne liče na pivu. :D

I tražim kafanu di se može dobit piva od pola litre, jer ide mi na ********************c šta je kafić "elitan" ako nema pivu u normalnoj boci.

Krigla rulez :D :D

Renesis 02.07.2006. 22:35

tomy - 91 godište, cure koje se pale na pijane muške? aha, da. ja nisam puno stariji, ali ipak kužim neke stvari... zapiješ se jedino sa muškim društvom... kod cura ide drugačiji pristup...

Robi555 02.07.2006. 22:36

Citiraj:

Autor mat
ja sam puštao na jarunu kraj lida. banana bilo (citaj nista ljudi). poslje otiso s curom na krumpirusu i doma proslavit 6 mjeseci veze :)

kad sam se zadnji put napio se ni ne sjecam (ktstrf) a sto se tice autorovih 20 bavaria, mogu samo dat koji savjet po tom pitanju:

3. ostani jos malo vani, zabavnije je

Nisi čitao sve...Bilo je ipak 14(frend brojao),ništa strašno.
Ne volim ono što popijem "izbacit" iz sebe tak da ne sječem:D :D
Inače ostajem vani duže ali svi su otišli(moje društvo) doma a i morao sam pješačiti tak da mi se nije dalo : goood :

edit:cure se pale bio ja pijan ili ne :D:D:D:D samo dok sam pijan(jako) ne vidim ih dobro pa ne biram :D

Inače,ne napijem se svaki vikend nego samo dok mi se da..Zadnji put sam bio pijan prije 6mj(ako ne računamo jučer:D)

subtex 02.07.2006. 22:54

A ja ovo ne mogu vjerovat. Pa kaj niko ne pije gemišt/bambus. Pa ja kad idem s ekipom van odmah litru i vodu na stol i raspašoj.

Renesis 02.07.2006. 22:56

bambus = : nono :

lovranski = : goood :

Robi555 02.07.2006. 22:58

Ja ovisi kak se osjećam...Nekad kombiniram Jeger,Bleki(znam,znam...)->jednom riječi likere ili pijem samo pivu. :)

Razer 02.07.2006. 23:00

Absinth rulez : goood :

Matesonik 02.07.2006. 23:09

kad se napijes oslobodis se i to je to...kad se to cure posebno na pijace ple...ok ima i tog samo rjetkooo:)

votka rulz, vino i pivo mrzim :)

Razer 02.07.2006. 23:10

Citiraj:

Autor Matesonik
kad se napijes oslobodis se i to je to...kad se to cure posebno na pijace ple...ok ima i tog samo rjetkooo:)

votka rulz, vino i pivo mrzim :)

Too care!!!!: goood :

subtex 02.07.2006. 23:16

Nemrem pit pivu da ga j**eš. Mogu bocu, dvije al više ne. Trbuh mi se napuhne, smrdim po njoj, znojim se i idem pišat svakih 5 min

Željac 02.07.2006. 23:30

[QUOTE=Fleks]
http://img355.imageshack.us/img355/4...5medium9bu.jpg

Zubi su ti zuti od pljugi i bazdis po jeftinoj tocenoj pivi.

mogao si zube barem malo izbjelit (u photoshopu) ako ne u RL-u....

da se vratim na temu.....

sad da ne bi ispalo da se nisam oblokao kao budala.... O tome se da pričati...
neki su me ljudi sa foruma vidjeli u takvom stanju.... kad se popije 1-2 six packa pilsnera po pola litre, spali se malo travice.....
Fleks zna sve :D:D:D:D

mat 02.07.2006. 23:45

ma nebus bljuvo ak fino sjeces. bitno se dobro napit pive ili gemista (netko ga je gore spomenuo - super ali ne za u bircu pit. kod nekog doma kad sam.) i onda odvalit s tequilom recimo. pa jos koja piva pa 2 tequile. onda si vec pijan i mozes rakiju trusit. pa neko pelin naruci. pa opet tequilu jer fali soli u ustima, a i limun uvijek dobro dode. cjelo vrijeme se piva cucla dakako... ni ne okrenes se a u gjuri si na metru tequile, ispred tebe frend i natjecete se ko ce prije do sredine. onda malo cagas, za***************avas trebice. pa opet puknes pelina... pa se probudis u 20h navecer s glavom velicine prosjecne bundeve : lol2 :

Robi555 02.07.2006. 23:52

Dajemo loš primjer mlađima tu na forumu :D:D
Ali istina je,bolje da odmah počnu jer ih sve to čeka :beer::D

Crash009 02.07.2006. 23:54

kronični alkoholičari na okupu

:beer:

Razer 02.07.2006. 23:55

Citiraj:

Autor Robi555
Dajemo loš primjer mlađima tu na forumu :D:D
Ali istina je,bolje da odmah počnu jer ih sve to čeka :beer::D

Što prije krenu...prije će prestati :D...yeah right :beer:

Hamm 02.07.2006. 23:56

mat zna sto prica..pocinje se pivama..sjece se gemištom..nastavi se s pivom..nastavlja se s bambusom...presjece se sa žesticom...cca 1deci..nakon toga se nastavlja s pivama a kasnije po potrebi presjeci pivom..eto tak se pije..poželjno je pojesti nešto prije spavanja..i odmah ujutro..da ne boli glava i da nebude erupcija u wc školjku ujutro ;)

Željac 02.07.2006. 23:56

Ali nema mi ništa bolje nego sa prijateljima iz razreda u pivnicu na pivce :)

Razer 02.07.2006. 23:58

Citiraj:

Autor Željac
Ali nema mi ništa bolje nego sa prijateljima iz razreda u pivnicu na pivce :)

Potpisujem :beer:

Hamm 03.07.2006. 00:00

u koju pivnicu ides?
ja sam redoviti gost u medvedgradu..ali u ovom kod doma sportova jer ima SAVRŠENU terasu..ma odlican ambijent ;)

Željac 03.07.2006. 00:02

Citiraj:

Autor Hamm
u koju pivnicu ides?
ja sam redoviti gost u medvedgradu..ali u ovom kod doma sportova jer ima SAVRŠENU terasu..ma odlican ambijent ;)

Mali medo

(od trga prema kaptol centru)

: goood :

Hamm 03.07.2006. 00:04

a znam di je taj...ovaj kod mene ti je bolji..malo je tiše..na otvorenom si ali ti nije vruce jer ima dosta drveća koji natkrivaju prostor..vani ti je roštilj di ti se navecer preku chevapi i ostatak papice..bas je odlicno ;)

Emissary 03.07.2006. 00:16

Citiraj:

Autor mat
ma nebus bljuvo ak fino sjeces. bitno se dobro napit pive ili gemista (netko ga je gore spomenuo - super ali ne za u bircu pit. kod nekog doma kad sam.) i onda odvalit s tequilom recimo. pa jos koja piva pa 2 tequile. onda si vec pijan i mozes rakiju trusit. pa neko pelin naruci. pa opet tequilu jer fali soli u ustima, a i limun uvijek dobro dode. cjelo vrijeme se piva cucla dakako... ni ne okrenes se a u gjuri si na metru tequile, ispred tebe frend i natjecete se ko ce prije do sredine. onda malo cagas, za***************avas trebice. pa opet puknes pelina... pa se probudis u 20h navecer s glavom velicine prosjecne bundeve : lol2 :

Potpisujem za pivu i tekilu, odlična kombinacija...

Fleks 03.07.2006. 00:19

Citiraj:

Autor zeljac
sad da ne bi ispalo da se nisam oblokao kao budala.... O tome se da pričati...
neki su me ljudi sa foruma vidjeli u takvom stanju.... kad se popije 1-2 six packa pilsnera po pola litre, spali se malo travice.....
Fleks zna sve

U željac. Kad si zagrlio flašu. Ubitačan tulum. Steta kaj Sky nije pio :D

Trek je bio najzesci. Dosao. Popio sve. Otisao :D

Imam negdje sliku ti mrtav na mom balkonu, a Sky onak srednjaka pokazuje :D

Željac 03.07.2006. 10:40

Citiraj:

Autor Hamm
a znam di je taj...ovaj kod mene ti je bolji..malo je tiše..na otvorenom si ali ti nije vruce jer ima dosta drveća koji natkrivaju prostor..vani ti je roštilj di ti se navecer preku chevapi i ostatak papice..bas je odlicno ;)

Da, ali mi taj nije usput kad se vraćam kući :beer:

TomG 03.07.2006. 13:51

Citiraj:

Autor Renesis
tomy - 91 godište, cure koje se pale na pijane muške? aha, da. ja nisam puno stariji, ali ipak kužim neke stvari... zapiješ se jedino sa muškim društvom... kod cura ide drugačiji pristup...

A ne uopche bar tak kod mene ili one glume pa mi se bacaju u krilo ili ja glumim pa se bacam na njih..hahaha: goood :

Renesis 03.07.2006. 14:03

a ako niko ne glumi? pa da bude i nešto konstruktivno osim bacanja... ;)

Thoroughbred B 03.07.2006. 14:08

Jeste frajeri,barite pijane cure : baad : Jeste probali u trijezno kad sta uvalit?

Renesis 03.07.2006. 14:21

a šta ja govorim cijelo vrijeme... kad si pijan ideš na ono ako se posreći... trijezan, e to je već znanje...

Ladybug 03.07.2006. 14:27

Citiraj:

Autor Renesis
trijezan, e to je već znanje...

Hahahahahaha! Jep! :) Al tko zna znanje, blažen je do kraja života :D

Hrvoje xyz 03.07.2006. 14:33

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Jeste frajeri,barite pijane cure : baad : Jeste probali u trijezno kad sta uvalit?

oloooool
tako je reci ti njima!
bas su jadni!
looool

Robi555 03.07.2006. 14:37

E pa stvarno je jadno ako samo na pijano možeš nekaj zbarit/po***************at!!!!

Vuco 03.07.2006. 15:32

A i žalosno je kaj nekima trebaju tone alkohola da bi se mogli "dobro" provest jednu subotu...

Ja bih štel da su mi dve pive uvrh glave, da se od toga zbetoniram, manje bi trošio svakako...;)

TomG 03.07.2006. 15:44

Citiraj:

Autor Thoroughbred B

Chuj owe moje newole kad nema pića jer onda nemaju ispriku...A owako kažu "Ah bila sam pijana", kontate...Pa zašt ne iskoristiti ak wech želi,a uostalom znam da se prawi...Ajde mi recite tko se može napiti od pola čašice od 2 dl piva??
(pa sam skontao da je neko slavlje curama životna prilika) ...: goood :
A meni ne padne teško hahahah...

Matesonik 03.07.2006. 15:46

tomy velki ***************ach :D:D:D:D:D:D

ali salb poznavatelj uabcivanja sljika u post ;) :) nhf

edit: http://www.imagesforme.com/images/8878P1010030.JPG direct link...

TomG 03.07.2006. 16:03

e widite momci ,kao bi se wi bunili da vam nešto takvo (moja legica),pijana padne u krilo...hahaha
Mislim na owu u sredini...

Fleks 03.07.2006. 16:19

Citiraj:

Autor Tomy no.1
e widite momci ,kao bi se wi bunili da vam nešto takvo (moja legica),pijana padne u krilo...hahaha
Mislim na owu u sredini...

Pedofilija. Kolko to dijete ima godina? 13?

Hrvoje xyz 03.07.2006. 16:29

jab iskusnim okom reko 17
taman , vrijeme joj je , a lako ju je obrlatit
hihihih :clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38.