![]() |
Imaš nešto slično u INFO GAMI !! :)
Pa kupi kada si rekao ako se prodaje da kupuješ, ajde Miro da i to vidimo :) |
Citiraj:
|
Odi u Info Gamu !!!
Vidio sam ga uživo, no brijem da je cijeli komp. AMD 1700 moding... tako se nekako zove. Treba pogledati da li imaju takva kučišta..., no svakako sam jedno vidio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, vrlo vjerovatno sam mislio na to plexiglass !
Miro, ja ti kažem šta sam vidio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kova kak se teb cini to kuciste... eh da meni je ono kuciste fora bilo zbog radijatora..a ovo uopce nema vodeno... |
Da slažem se Miro.
Meni se iskreno čini kao pušiona :) Ma iskreno rečeno mogu sklepati bolje !!! Ozbiljno imam mogućnosti, pristup CNC bušilici, samo mi treba plexi i točne mjere :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ja eto isto tražim, radijator koji bi bio dovoljno ok, barem širok ko komp, pa onda rezervoar. Samo neznam da li je 3.5 L dosta?! jer nemogu više staviti!! A onda još nagurati cijevi :) A nisam vidio gdje ima JNC kučišta kod nas ! |
Citiraj:
a "B" varijanta mi je sve to staviti u neko malo kuciste sa sttrane i samo vodove van..ali nisam ziher da imam toliko mjesta u sobi.. |
Citiraj:
A ja ga, šta je da je, nosim barem 5 puta godišnje :) |
Citiraj:
meni ti je najveci problem s tim radijatorima sto mi 5,25 ide od vrha do dna kucista....a izgubiti 5ili 6 5,25 slotova mi i nije neka ideja..mislim imam ih ja 7 vanjskih i 2 unutarnja ali svejedno je bed... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |