![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je gigabyte onda cu ti odgovoriti da ta ploca nema jumpere nego DIP prekidace i prekdaci se mogu postaviti u sljedece polozaje: 100mhz FSB (mogucnost u BIOSU je onda 100-132) 133mhz FSB (mogucnost u BIOSU je onda 133-165) 166mhz FSB (mogucnost u BIOSU je onda 166-250) Ako pak pitas za EpoX onda cu ti odgovorit:- nebudi smijesan:rambo: |
Citiraj:
a hvala sto je napokon neko spomenuo glavnu stvar s greskom u nf2 plocama ... svi oce 200fsb...eno sjetimo se kove prije tjedan dana...nece mi raditi proc blabla blabla...da ga nismo uvjerili da je problem u procu covjek bi mozda prodao sve i vratio se na staro te pljuvao nf2 do kraja zivota jer je drugima uspjelo njemu nije... evo ja mogu lupiti na 200fsb pa plocu iap k drzim trenutno na 166 i nije da primjetim neku veliku razliku izmedju 11x166 i 11x200... |
Citiraj:
Ne...čuo sam da te Gigabaytice mogu delati na 166 SAMO ako je proc na toj frekvi tvornički,ali da nemožeš npr.uzeti 1700+ i vozit ga na 166... |
Citiraj:
Ja sam imao dvije Gigabyte GA-7vax ploce i na prvoj na kojoj se nalazio Palomino 1600+ je bez problema islo na 166mhz (vozio sam palomino 11*175) Dok na ovoj drugoj di je TbredA nemoze stabilno raditi ni na 162mhz uz voltazu 1.9V. Isprobao sam taj TbredA i na EpoXici i tamo radi na 2100mhz bez vecih problema. |
Citiraj:
Kad sam ja kupio svoju DFI KT 400,čisto sam popizdio kad sam vidio koliko jumpera ima...nakon pola godine korištenja...sviđa mi se:) Tak i tak-kad nabrijavaš,ti mora biti skinuta stranica zbog jumpera za reset BIOS-a,tak da ja ne vidim nekih većih problema zbog jumpera. Makar...baš su i mogli napraviti da se reset može delati "na gumb" |
Citiraj:
Al mislim da ne ide puno vise od ovog :( I da, ne mogu nikako stavit bus na 166, nego na 167 najmanje (iako bi trebao ic od 166-200 ako se ne varam) |
Ide do 250 s novim BIOSOM
|
Citiraj:
Piše to i meni od početka-mogu to mica-maci na rep objesit... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |