![]() |
a nisam spomenuo da smo prije toga bili u PEVECU:fuming: :grrr:
i da su tamo gledali "kompove".....srećom dogovorio sam ih od kupnje...MOLIM VAS ČVRŠČE SE PRIMITE ZA STOLCE I MAKNITE BILOKAKVE OŠTRE PREDMETE OD SEBE jer čitajte sljedeče: INTEL PENTIUM III 733 mhz+17" dtk monitor(COLOR:D ),a monitor izgleda ko da je korišten 20 god.......:rambo: :rambo: cjena : 5500 kn............. ili AMD DURON 800 mhz + 15" dtk monitor (color) ...... cjena : 6800 kn...................... skoro sam umro od smijeha kad sam vidio ovo....i pitam ja "prodavača" : recite mi,kaj ima tu unutra tolko vrijedno??? i on počne muljat da trenutno nezna,da nema nikakav katalog ali da sljedeći tjedan dolaze NOVE konfe ,P4,XP procesori itd, koji će biti skuplji SAMO 1000-2000 kn od ovih sad....:rambo: :rambo: :rambo: pa mi recite di bi više popušili?????? |
A, ja skonto da si ti slagao konfu. A to u pjetlu je stara fora. Malo pa malo sam tamo pa se smijem konfama:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda je mlada za tebe ali ima skup komp...ako cure ganjaju decku u skupim autima zakaj decki nebi ganjali cure s dobrim kompovima??? :) |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Gdje to ima za kupiti?
Ako nema zastupstvo za Hrvatsku, ja bi uložio u to. Spreman sam se pozabaviti i razvojem. |
Citiraj:
|
1 privitaka
za sada samo klasika
|
Citiraj:
|
Ja bih onaj prvi!
Sigurno je jeftiniji a ima i više mogućnosti:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
NARUČIO BI ODMA SAD JEDNO 10 kom...ak se slučajno zagubi il nekaj.....kakve baterije idu u to????:D ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a posto stari nema grudnjak sam mislio da apelira na staru posto gumb BRA upada u oci :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |