![]() |
Citiraj:
daleko si ti od max-a... dođi malo na PCE&Omikron Server pa da vidiš kak se vozi ;) |
Citiraj:
Pa nije poanta igre izvući max iz motora... btw, kako se to izvlači? |
|
Igranje HoI u mreži sa mojim bratom, ja njemačka, on italija. pokorili smo zapad i bili bi i istok da se nije nepovratno zblokirala igra. Doomsday nsam igrao, ali me zanima.
|
Preporučan igru Omikron:The Nomad Soul.
|
Osim klasika Fallout 1 i 2, koje se uvijek isplati odigrati :), sad bas igram Fable: The Lost Chapters, pa ako netko voli RPG...meni je prilično zanimljiva...
|
What about Rise of Legends, jel probao tko?
|
Citiraj:
Našli su pravo vrijeme za taj trial : bonker2 |
Evo za one koji igraju LFS ;)
Nisu baš nešto posebno.... [img=http://img504.imageshack.us/img504/2770/ahaaaazt2.th.jpg] |
kratko...
Homeworld:cataclysm age of empires 2 morrowind neverwinter nights diablo 2 fable: lost chapters warcraft 3 heroes 3 gothic 2 fallout serijal |
Ja se već mjesec dana spremam Mafiu opet peglat ali neda mi se instalirat. A mogo bi i Europu Universalis 2 i Age of Mithology
|
farcry, warcraft 3: Frozen Throne , doom 3, empire earth 1 i 2 i freelancer.
usput pitanje, zna li neko igricu da je tipa freelancer ali ne da je tipa eve nego da se brod kontrolira kao u freelanceru. edit: Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (PC) to jest skraceno Pirates of the Caribbean 2 ima cak i multiplayer za 2 ako hoces igrati s frendom. |
Dobro je sad... Nije kriza :D
Igram Prey i HL2 Episode 1 obje su zakoooon |
Titan quest. Odličan rpg.
|
X3: The Reunion? Freelancer je prema njemu plastična igračka, ova igra ima dubinu, igra se oko 6 mjeseci u prosjeku. Da, 6 mjeseci svaki dan! Obavezno patchirati i početi na easy, medium je prefrustrirajuće.
|
|
Probaj Titan Quest ako volis RPG hack n slash
|
Citiraj:
(iza broda), ili kao u eve (iz svemira) |
Iz broda..Ali se može staviti i u "treće"lice..ok je igra ali je kompicirana gro.
|
Citiraj:
|
nego da pitam ovim putem ima li tko sejvove od farcry-a ja sam svoje popusio a bio sam pred kraj igre a neda mi se sve izpocetka tako da ak netko ima javite se na pm tnx
|
Dark Star One
Nekim čudom,jako dobra igrica |
3d sex villa
: stoopid :D :D :D |
Diablo 2 i Diablo 2: LOD preko battle.net-a... Samo da nema onoliko cheatera koliko ima bilo bi super...
|
Citiraj:
bilo je sve super dok nisam otkrio cow level i tu sam popušio sve dobre Iteme i izgubio volju za igranjem :D |
fable the lost chapters - preludo, presao sam sa dobrim i sa zlim likom
inace nista ne igram trenutno, cekam unreal 2k7 e da igrao sam oblivion, ali neam zivaca za dalje...: lol2 : starcraft, warcraft 3 frzn thrn |
Trenutno peglam Tocu Race Driver 3, predobra je igra za ganjažu. Moram si neki Rally nabavit.
Među ostalim, wow, warcraft III, Starcraft |
Moj skromni prijedlog bi bio: Deus Ex. Nitko tu igru ne spominje a....vrijedi svake sekunde potroshene pred monitorom!!! ;)
|
Citiraj:
netko je to zaboravio... : wtf : |
Sta je je...Warcraft 3 The Frozen Throne igram vec par godina...tj otkad je izaso a na morrowind sam potrosio pola godine......
A tu su i NFS: Underground 2 s pun k... stvari za utrpat u auto i slicno... sve u svemu ako ste freak nabavite si emulator ili sony 1 i zaigrajte final fantasy 7, 8, 9....po meni najjace igre |
Citiraj:
Uzmi neces se pokajati, pogotovo ako imas jos i volan. |
buraz reko si stare igrice ne!
preporucam ti da nabavis dsl! i ako vec nisi da pocnes igrati q3a u multiplayu na netu ne ljeto nego do nagodinu nbrijavanje i tek tada ces postati ovisan pazi zarazno na 3 a ako nevolis id soft__ onda kartaj s 3 pice kems! |
Citiraj:
http://www.gamespot.com/pc/driving/x...=xpand%20rally a uskoro ce i nastavak http://www.gamespot.com/pc/driving/x...=xpand%20rally |
Citiraj:
@NoBody - mislim da grafika bas i nije presudna kod rallya nego realnost i igrivost |
Citiraj:
|
Sve stoji, samo kaj ja za XPAND nisam uopće ni čuo, a i moj komp sto se grafike tice vec dobrano zaostaje :(
|
pitaj WENZE on ima sad tu igru jer sam mu prodao grafu a snjom i igru :(
EDIT: ili nek ju on malo prokomentira :) |
Citiraj:
zovem ih i žena mi kaže u svakom slučaju do nove godine.... mislio sam je pojest :grrr: |
Age of Empires 2, Starcraft, Blitzkrieg
|
a tko se hoce izivljavat sa strategijama nek nabavi Cossacks... pre***************eno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:15. |