![]() |
Citiraj:
uglavnom wolv ti ej dobro rekao...inace ocz nije poprilicno tih;) jer to znaci necujnost:P moj hiper je poprilicno tih:D ma nek zeme 430w seasonica il typer-a i gotovo... @tema malo poblize...imam 805icu i drzim ju na 190x20...zdere struje u 3 pm...i imam jos punu kiflu "dodataka" aka gutaca struje i on i dalje ostaje na nekih 50-70% loada...a ja po def imam prozdrljiviju konfu(za strujom) |
Iz znatiželje...koje je od ovih najtiše? Pretpostavljam da svako od njih ima relativno zadovoljavajuće napone i struje, za te pare bi trebali imati...pa mi se onda čini da je tišina jedino mjerilo uspješnosti.
Je li Hiper 480W TypeR tih? |
a gle tiši je od 580W Hiper-a
ali da kad se zagrije OCZ i kod njega se čuje protok zraka Citiraj:
da tih je, nečujan u stvari duplo tiši od npr Seasonic 500W |
Citiraj:
dobro da ga nisi odma usporedio sa 600tkom:D salu na stranu hiper su mi postala najdraza napajanja |
usporedio sam ga s onim koje sam imao prilike čut
|
Citiraj:
inace 600tka se dosta cuje |
S tim Taganom uvik problema :D
Nego, wolverine, je li taj tihi o kojem pričaš ovaj? http://www.hipergroup.com/English/pr...hpu-4k480.html |
da takva serija je tiha
a lagano ih je prepoznat i po tome što oni dolaze u onim plastičnim koferima dok ostali (oni koji nisu TypeR) dolaze u kartonskoj kutiji @fish ti si nekaj krivo shvatil, ja sam samo reko da sam uspoređivao modele koje sam imao prilike čut, ne kužim tvoju reakciju, pa nisam se naljutil :D |
Jel Seasonic 430 W ima onaj PCI-E izvod za napajanje? Znam da ovi 380 W nemaju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@domi trebali bi imat jedan |
Citiraj:
Ali neka...znaš možda di ih ima, nabava ništa ne nalazi... |
bilo ih je u MaxModusu i HG-u
a i tu ih je jedan član bio prodavao mislim da je nick Shimpa |
Citiraj:
EDIT: Proradio. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ja sam gore imao spojeno: Amd athlon mobile 2500+ @ 2.8ghz 1.9v Dfi lanparty nf2 255fsb 2 x 256 corsaira ddr433 @ 510 2-2-2-5 3.2v 4 x diska( 2 sata 2 ata) dvdrw+dvdrom 9800xt @470/800 7 x thermaltake ventova 2 x zalman ventova 2 x spire venta na procu i jos je trpio s***************ane promjene napona u mojoj ulici, ko i tebi spajanje golih zica, mojeg starog koji je svako malo skurio brusilicu ili dremel pa je sklopka bacala i tak...uglavnom sve zivo... i NIKAD, al bas nikad mi se nije komp srusio zbog napajanja |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da ove serije Type-M prije nije bilo i da je to relativno nov proizvod hiper korporacije. A onda su u taj kos bacili i model "TypeR" koji nosi oznaku M kao sta si rekao Mat! Rekao bi da Hiperovci pravu reda medu svojim napajanjima. :rolleyes: |
Ne TypeR je prvo izašao i svi su bili u plastičnim koferima
M modeli su kasnije izašli |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |