![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali evo jos jedan: http://tinyurl.com/pt93n |
Citiraj:
Meni npr na 1,5v ide sve do nekih 320MHz, dakle probaj kako radi na 1,5v a ne odmah stavljat 1,6v |
Dakle sve si mu rekao...hvala ;) :)
|
Citiraj:
Ja sam pogresno protumacio Ozy-jevo pitnje, ali sad vidim da on smatra da je 100% sigurno da HT-u od 235MHz ne treba vise od 1.5V, iako mislim da to nije bas uvijek slucaj ... i nisam htjeo riskirati : sweating Eto, to je sve :smoke: |
Super talent cl3 bi trebao imat hs i uccc i iči na 500+ mhz
|
Moj nema hs,ali ima uccc i ide na 500+
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Voltaža?
|
Uzo ST CL3 od Panzera i nece preko 480Mhz 3-4-4-8 2.6V, očito nije UCCC ali jedna pozitivna stvar je to da ima BrainPower PCB, ako malo zavirite u jedan od ćoškova vidjet ćete oznaku B6U808:kafa:
|
Probaj malo dignuti voltažu...barem 2.7v...
|
Ne vrijedi, probo sam do 2.88V... :smoke:
|
Stavio si ih naravno u naracaste slotove?
|
|
probaj kombinaciju 704-2BTA + žuti slotovi
|
Čisto za informaciju, možda će nekome značiti nešto, Transcend 1Gb DDR400 iz MSana imaju UCCC čipove. Uzeli smo ih u firmi već par puta unutar kojih pola godine i uvijek su bili UCCC.
|
To je poznatno jel pise i u cjenicima "Transcend 1Gb DDR400 Samsung Chip"
|
da, to su ti ;)
|
Da,ali nisu svi.Obratiti paznju malo jer je bila i neka serija s micronovim chipovima,a ovi kolko ja znam nisu nista u cijeniku naziv mjenjali.Ima i ona neka jetram chip al IMHo te su nikakvi oceri.Ja imam ove sa UCCC-om i idu solidno.Ne vole voltazu bas pa pripazit kod clockanja jer kod mene sve iznad 2.75V izaziva nestabilnost.U firmi ima jos jedna ova sa micronima gore i sve me svrbi za isprobat ju al je u prokletom blister pakiranju pa ju nemogu iscupat van a da ne sje... pakiranje:hitthewal::baad:
Btw imam excell tablicu sa postavkama za dfi ploche i UCCC memu pa ak kome treba javite.Svojedobno sam se ubio nashtimat LP-icu i UCCC da dobijem stabilno 240mhz+.Kad sam na ovo naisao nastimao sam sve u roku 15min:goood: |
Pa dobro .... vidi se koji su čipovi gore kroz paket. Otvorit se ne može bez da se razvali pakovanje ;).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |