PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   RaptoXX Napajanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41645)

Pomo 12.07.2006. 11:20

@Sky: meni osobno franco 9200 smrdi na zaposlenika/vlasnika tvrtke Netcom u Rijeci. Vrijeme je za osvježavanje ignore liste...

Sky 12.07.2006. 11:21

Mene izvrijeđati? Slobodno, samo se nemoj pretrgnuti od posla.
Ja znam da znaš da ne znaš kako se koristi Quote funkcija, ne trebaš mi ništa objašnjavati. Samo sam ti skrenuo pažnju na njeno postojanje.
Prekršio si pravila foruma nazivajući Brown Acida mulcem. Da si ih pročitao, možda bi našao članak o vrijeđanju drugih članova.
Nepismen? Pa kako nisi? Interpunkcije, velika slova, rečenice koje nemaju smisao? Slabo, slabo, ja sam mislio da bi manageri trebali biti malo pažljiviji i jasniji u izražavanju.
Wow! Svaka čast! JNC napajanje/no name/Raptoxx i nijedno nije izgorilo? Baš mi je drago za tebe. Pitaj ljude kojima su takva napajanja povukla cijeli komp na vječna lovišta što misle o jeftikaner napajanjima. Ja osobno poznajem čovjeka kojem je MSovo napajanje uništilo 3 mjeseca star komp. Kompletno.
Nego, kad smo kod konfiguracije, vrlo mi je drago što si ih naveo, no sad se ne trebaš truditi izmišljati neke bijesne konfe koje tvoj Raptoxx pogoni. I ti i ja znamo zašto si se ovdje regao.
Kako nemaju managere? Pa jel jesi ili nisi manager?
A za smrad, pogledaj ispod stola, mislim da ti je Raptoxx prdnuo...

MasaKrisT 12.07.2006. 11:32

kako sam ja htio kupit to napajan je kad sam ga vidio u jednom pc casopisu....al onda me kolega r@z3r upozorio.HVALA ti:) i eto sada hipera 425 w kod mene.i sexy je skroz.najvise.^_-

Wolverine 12.07.2006. 11:32

Sky pucaš ali ipak http://www.cheesebuerger.de/images/m...ilder/a074.gif

e da ta napajanja obično hvale po newsima ali ko je god otišao na hr.comp.hardware zna kakvi su ''eksperti'' tamo
moje slabo srce ne dopušta da tamo navratim više od jednom u mjesec dana :D

franco9200 12.07.2006. 11:51

Citiraj:

Autor Pomo
@Sky: meni osobno franco 9200 smrdi na zaposlenika/vlasnika tvrtke Netcom u Rijeci. Vrijeme je za osvježavanje ignore liste...

hahahahah hvala ti rado bih bio vlasnik pa makar i netcoma

franco9200 12.07.2006. 11:55

Citiraj:

Autor Sky
Ja znam da znaš da ne znaš kako se koristi Quote funkcija, ne trebaš mi ništa objašnjavati. Samo sam ti skrenuo pažnju na njeno postojanje.
Prekršio si pravila foruma nazivajući Brown Acida mulcem. Da si ih pročitao, možda bi našao članak o vrijeđanju drugih članova.
Nepismen? Pa kako nisi? Interpunkcije, velika slova, rečenice koje nemaju smisao? Slabo, slabo, ja sam mislio da bi manageri trebali biti malo pažljiviji i jasniji u izražavanju.
Wow! Svaka čast! JNC napajanje/no name/Raptoxx i nijedno nije izgorilo? Baš mi je drago za tebe. Pitaj ljude kojima su takva napajanja povukla cijeli komp na vječna lovišta što misle o jeftikaner napajanjima. Ja osobno poznajem čovjeka kojem je MSovo napajanje uništilo 3 mjeseca star komp. Kompletno.
Nego, kad smo kod konfiguracije, vrlo mi je drago što si ih naveo, no sad se ne trebaš truditi izmišljati neke bijesne konfe koje tvoj Raptoxx pogoni. I ti i ja znamo zašto si se ovdje regao.

za velika i mala slova mi ne radi caps lock a tko je prdnuo dalo bi se naveliko i naširoko...a da pitam ljude ili mulce ne kužim? a ti mi prevedi riječ mulac pa ću se ispričati čovjeku kojeg sam uvrijedio.....: hello2 :

Sky 12.07.2006. 12:06

Citiraj:

Autor Wolverine
Sky pucaš ali ipak http://www.cheesebuerger.de/images/m...ilder/a074.gif

e da ta napajanja obično hvale po newsima ali ko je god otišao na hr.comp.hardware zna kakvi su ''eksperti'' tamo
moje slabo srce ne dopušta da tamo navratim više od jednom u mjesec dana :D

A kako ne bi pucao, uvijek jedna te ista priča, lik se rega, prvi post mu je kako njemu Raptoxx radi super, iskaka se kako mi ovdje niš ne znamo i onda nestane.
Onako, već vidim uzorak...:)

franco9200 12.07.2006. 12:16

Citiraj:

Autor Sky
A kako ne bi pucao, uvijek jedna te ista priča, lik se rega, prvi post mu je kako njemu Raptoxx radi super, iskaka se kako mi ovdje niš ne znamo i onda nestane.
Onako, već vidim uzorak...:)

iskaka čekaj opet me vrijeđaš zašto? pa gdje god da sam pustio post bio bi mi prvi tako i ovdje....nasreću ili možda nesreću imam i raptox i jnc i hiper i još 3 napajanja i želim se uključiti u priču o raptox napajanjima a vi ste kao čkepi počeli vrijeđati moju manađersku funkciju koju uredno vršim kod fadile u čevabđinici već 12 godina i nesramim se toga a ovoliko napajanja uzrok je mojoj neimaštini novaca za tipkovnicu kojoj nedostaje nekoliko tipaka tako i caps lock.......: roller :

nara 12.07.2006. 12:41

Lijepo molim da stanemo na ovome jer se smisao ove rasprave davno izgubio...

LARN81 12.07.2006. 12:59

http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila

Slika sve govori:rolleyes:

mc_fish 12.07.2006. 13:05

Citiraj:

Autor FERRYS

"Vrhunsko napajanje, odlikuje se posebno tihim i stabilnim radom.
Projektirano i složeno u Njemačkoj.
Zbog svojeg atraktivnog izgleda posebno pogodno za modding, a zahvaljujući
konstantnoj razini snage i napona bez fluktuacija koju u radu isporučuje napajanje
se preporučuje i najzahtjevnijim korisnicima. "

ok sry al moram an wc..lose mi je

edit: uf uf uf ovo bu slatko ali nazalost i malo duze...

Citiraj:

Autor franco9200
pa meni se čini da taj raptoxx radi svoj posao kako treba neznam zašto ga pljujete....ja sam isto imao problema sa hiper napajanjem )ali samo jednim, sad imam u jednom JNC već 5 godina radi svoj posao, imam neki raptoxx i neki 500w no name i svi rade posao kako treba, nekužim pljuvanje nečega što radi........

ahahahahaahahahah: roller :
isuse boze de procitaj ono sto pises...

sto se tice monitora->suti,odrasti,obrazuj se,upoznaj zivot eh a onda dodi ovdje raspravljat;)

Citiraj:

sad bi ja tebe isto tako trebao izvrjeđati jel tako?.... ako sam poslao 3 posta valjda ja znam zbog čega a tebi neću objašnjavati jer iako se toplo nadam da nisam prekršio nikakva pravila foruma.....a tko je nepismen dalo bi se pisati i pisati o tome a o tvojoj sućuti za napajanja bi se isto dalo razgovarati...(kad izgori) pa nadam se da jednom hoće jer već 13 godina NIKAD nije ništa izgorilo pa mi je malo postalo dosadno što nisam nikad bio na servisu sa računalom...mislim da sam ja svoje konfiguracije jako dobro posložio što se malo njih može s time pohvaliti.......a ne vrjeđaj me jer ja nisam tebe i još uvijek nemam namjeru.....a uvoznici raptoxxa nemaju managere vjeruj mi .......netreba mi tvoja dobrodošlica pljuvanja jer nemaš pojma tko smrdi.......
zijev...ok 13 god..aha dakle 1993...dobro aha(dada), dobro poslozio...ren posalji sliku svog kompa...na nemam fotu tu...to se zov eposlozeno...stoga pliz ne rijedaj me;) svako napajanje radi svoj posao...samo sto je upitno kako ce radit par dana kasnije...a pogotovo pod opterecenjem...

Citiraj:

e da ne qoutam wolva...RESPEKT nemoj prejako puknut;) ko ce ti nosit sokice na zderonjama:P

Citiraj:

kako sam ja htio kupit to napajan je kad sam ga vidio u jednom pc casopisu....al onda me kolega r@z3r upozorio.HVALA ti i eto sada hipera 425 w kod mene.i sexy je skroz.najvise.^_-
jedna od najpametnijih stvari;) jeftino,dobro,tiho,hladno...sto drugo rec

Citiraj:

za velika i mala slova mi ne radi caps lock a tko je prdnuo dalo bi se naveliko i naširoko...a da pitam ljude ili mulce ne kužim? a ti mi prevedi riječ mulac pa ću se ispričati čovjeku kojeg sam uvrijedio.....
sve si rekao o svojoj racunalnoj pismenosti: lol2 : olaksavas mi postao (spustanje ljudi na zemlju iskreno hvala)

Citiraj:

iskaka čekaj opet me vrijeđaš zašto? pa gdje god da sam pustio post bio bi mi prvi tako i ovdje....nasreću ili možda nesreću imam i raptox i jnc i hiper i još 3 napajanja i želim se uključiti u priču o raptox napajanjima a vi ste kao ********************e počeli vrijeđati moju manađersku funkciju koju uredno vršim kod fadile u čevabđinici već 12 godina i nesramim se toga a ovoliko napajanja uzrok je mojoj neimaštini novaca za tipkovnicu kojoj nedostaje nekoliko tipaka tako i caps lock.......
tolko o vrijeadnju: roller : stari moj sam ovak nastavi i necu morat uopce vise trazit "argumente" koje cu ti prebacivat na banani: lol2 :

totalno zaboravih pitat a kojeg to hipera imas?!?!isto tako lol wolv smiri;) to su svemirski brodovi

LARN81 12.07.2006. 13:11

Citiraj:

Autor franco9200
za velika i mala slova mi ne radi caps lock

Inace pritisnes shift (to ti je ona tipka na lijevoj i desnoj strani tipkovnice i pise shift ili ima strelicu), drzis ga i onda dobijes veliko slovo: bonker :

Wolverine 12.07.2006. 13:21

Evo malo usporedbi

mc_fish 12.07.2006. 13:29

http://www.benchmark.pl/artykuly/tes...25/srodek2.jpg

ovo je moj hipih 525;)

edit: ovo je rev prije menje ja imam bolje ventove:D

franco9200 12.07.2006. 13:45

Citiraj:

Autor mc_fish
totalno zaboravih pitat a kojeg to hipera imas?!?!isto tako lol wolv smiri;) to su svemirski brodovi

da smanjim hormonski poremećaj evo ovaj hiper HPU4S525 a ovaj raptoxx rap-550w i imao sam problema sa hiperom ali vjerojatno jedan od rijetkih i opet sam uzeo hiper i evo sad dobro se osećam, valjda zato što nisam noge oprao, a evo sad mi neradi ni shift tipka pa su mi se slova još više smanjila :)

domy_os 12.07.2006. 13:48

Dečki, ohladite malo, nismo na pijaci...

Sky 12.07.2006. 14:04

Ajme, franco, pa ti si šaljivdžija!
Pa što tako odmah nisi rekao, da malo potjeramo šalu i šegu, ja već mislio on ozbiljan kad kaže da Raptoxx valja... :D

franco9200 12.07.2006. 14:22

Citiraj:

Autor Brown Acid
Potpis..
Kupio sam kod njih 19" Xeroxa 8ms..dođem doma..pišti..vratim ga..dobijem novi..dođem doma..crta preko ekrana..treći put tražim novce natrag..nedaju..dobijem ok monitor. Đubrad.

daj pa pročitaj ovo malo bolje molim te tko je ovdje glup......morao sam hebiga : hitthewa

Sky 12.07.2006. 14:36

Pa dobro, ne znam kako je kod vas u Rijeci, ali da mi se to u Linksu dogodi, unutar 8 dana mogu vratiti ISPRAVAN proizvod s kojim nisam zadovoljan i dobiti novac nazad. A da o neispravnom ne govorim, ako ga ima na lageru, mijenja se odmah bez "ako" i "ali" ili se vraća novac ako ga nema.
U HGSpotu, koji baš i nije oličenje uslužnosti, i nakon par mjeseci možeš tražiti novac natrag za neispravan proizvod.

iveumag 12.07.2006. 14:56

Mogao bi ovdje niknut neki bokserski meč

franco9200 12.07.2006. 15:04

Citiraj:

Autor Sky
Pa dobro, ne znam kako je kod vas u Rijeci, ali da mi se to u Linksu dogodi, unutar 8 dana mogu vratiti ISPRAVAN proizvod s kojim nisam zadovoljan i dobiti novac nazad. A da o neispravnom ne govorim, ako ga ima na lageru, mijenja se odmah bez "ako" i "ali" ili se vraća novac ako ga nema.
U HGSpotu, koji baš i nije oličenje uslužnosti, i nakon par mjeseci možeš tražiti novac natrag za neispravan proizvod.

da ali me nervira kada ljudi nekuže da imaju pravo birati nemojte rokati po proizvođačima i firmama radi jedne greške, pa neka prvi ovdje baci grotu meni u glavu ako je bezgrešan....... :rolleyes: hmmm ovo me podsjeća na nešto neznama zakaj....nemojte ići tamo gdje vam nepaše......daj kako kažeš KAKIM a vidi vraga radi mi shift......

Citiraj:

Autor iveumag
Mogao bi ovdje niknut neki bokserski meč

nema šanse frende ja to rješavam : giljotin

Jelc 12.07.2006. 15:08

Gospodi koja se prave grbava su slike pobrisane.

Pravila o postanju slika na forumu mogu malo bolje proučiti tu:

Bilo bi lijepo kad bi usput (ne tjeram nikoga na to) malo kulturnije komunicirali.

Sky 12.07.2006. 15:19

Da, i? Ovdje vidim da u Netcomu ne žele vraćati lovu i da je čovjek trebao promjeniti dva monitora da bi dobio treći ispravan. U Linksu znam da se to nikada ne bi dogodilo jer bi vratili lovu i isprobali bi drugi monitor koji bi dali u zamjenu da se takva stvar dvaput ne dogodi.
Cijela ideja foruma je razmjena znanja i informacija, a ako ovo nije korisna informacija, ja ne znam što je.
S druge strane, još uvijek ne vidim ništa pametno s tvoje strane, kakiš o nekakvim pečenjara managerima, 6 napajanja i nijednom tipkovnicom, Visage wannabe humorom kako ne znaš za što služi Caps Lock i Shift, kvaliteti no name napajanja... Ajde, vrati se na newse provocirati.
edit : Over and out, ja sam sve rekao na ovoj temi što sam trebao, za mene je EOD.

franco9200 12.07.2006. 15:59

Citiraj:

Autor Sky
Da, i? Ovdje vidim da u Netcomu ne žele vraćati lovu i da je čovjek trebao promjeniti dva monitora da bi dobio treći ispravan. U Linksu znam da se to nikada ne bi dogodilo jer bi vratili lovu i isprobali bi drugi monitor koji bi dali u zamjenu da se takva stvar dvaput ne dogodi.
Cijela ideja foruma je razmjena znanja i informacija, a ako ovo nije korisna informacija, ja ne znam što je.
S druge strane, još uvijek ne vidim ništa pametno s tvoje strane, kakiš o nekakvim pečenjara managerima, 6 napajanja i nijednom tipkovnicom, Visage wannabe humorom kako ne znaš za što služi Caps Lock i Shift, kvaliteti no name napajanja... Ajde, vrati se na newse provocirati.
edit : Over and out, ja sam sve rekao na ovoj temi što sam trebao, za mene je EOD.

jesi ti puko na brtvi ali neprovociram nikoga ja tako komuniciram a svaka čast linksu i svim firmama samo nisu problem firme nego kupci vjeruj mi.... kupci koji nemaju pojma o pojmu a kamoli kupovati nešto neznaju kako se rješavaju reklamacije, neznaju kako se prodaje, neznaju zakone a kake po nekvalitetnim robama kao što su napajanja u ovome slučaju.......NetCom rules...: lol2 : a i nije problem u meni nego u tebi jer si dozvolio da te isprovociram a ja samo komuniciram a ti si mislio da ja mislim tebe provocirati....... sory ventex rules, hgspot rules ali ipak NetCom is the best........

frANZi 12.07.2006. 16:43

Citiraj:

Autor franco9200
jesi ti puko na brtvi ali neprovociram nikoga ja tako komuniciram a svaka čast linksu i svim firmama samo nisu problem firme nego kupci vjeruj mi.... kupci koji nemaju pojma o pojmu a kamoli kupovati nešto neznaju kako se rješavaju reklamacije, neznaju kako se prodaje, neznaju zakone a kake po nekvalitetnim robama kao što su napajanja u ovome slučaju.......NetCom rules...: lol2 : a i nije problem u meni nego u tebi jer si dozvolio da te isprovociram a ja samo komuniciram a ti si mislio da ja mislim tebe provocirati....... sory ventex rules, hgspot rules ali ipak NetCom is the best........

A zašto bi kupac trebao znati zakone? Mene boli briga za zakone, ali nakon onoga gore znam da ne bi nikad otišao u NetCom. Za mene je zakon iskustvo ostalih.

mc_fish 12.07.2006. 16:54

Citiraj:

Autor franco9200
da smanjim hormonski poremećaj evo ovaj hiper HPU4S525 a ovaj raptoxx rap-550w i imao sam problema sa hiperom ali vjerojatno jedan od rijetkih i opet sam uzeo hiper i evo sad dobro se osećam, valjda zato što nisam noge oprao, a evo sad mi neradi ni shift tipka pa su mi se slova još više smanjila :)

koje ventove imas?boja ventova

iveumag 12.07.2006. 16:59

Ajmo kladionica tko će pobijediti u bokserskom meču Sky-Franco
Na Sky-ja koef. 1.70 a na Franca 1.90
Ajmo primamo ponude:D:D:D:D

MasaKrisT 12.07.2006. 23:32

samo da napomenem da s hgspotom u Pozegi nikad nije bilo problema,valjda jer me mal grad,mala potraznja ,pa sve mogu radit kak treba a ne ko u zg,neznam,ni rjeci primjedbe,a na sigejtov hard imam 5 g ranacije.sexy

franco9200 13.07.2006. 08:30

Citiraj:

Autor MasaKrisT
samo da napomenem da s hgspotom u Pozegi nikad nije bilo problema,valjda jer me mal grad,mala potraznja ,pa sve mogu radit kak treba a ne ko u zg,neznam,ni rjeci primjedbe,a na sigejtov hard imam 5 g ranacije.sexy

ti si mozda vlasnik hgspota

Quake2 13.07.2006. 09:11

@masakrist:Krivo misliš.Ti u Požegi su specijalci i pol,da moram reći.Piše na nekoj kutiji kako ima 2 hladnjaka,a ja dobio jedan.Odem ja u hgspot i kupim ladicu za hard,s dva venta.Dođem kući i vidim samo jedan,odem natrag da mi daju onaj koji ima dva,jer tako piše na kutiji.Kaže on meni,ma to je tiskarska greška,blabla,to su se oni zabunili pa su napisali dva,vidiš da ima samo jedan.Ja gledam u njega je li on normalan.A možeš birati između jednog i dva venta i ja uzmem ovaj od dva,a on tako.Nikad više

franco9200 13.07.2006. 09:30

Citiraj:

Autor Quake2
@masakrist:Krivo misliš.Ti u Požegi su specijalci i pol,da moram reći.Piše na nekoj kutiji kako ima 2 hladnjaka,a ja dobio jedan.Odem ja u hgspot i kupim ladicu za hard,s dva venta.Dođem kući i vidim samo jedan,odem natrag da mi daju onaj koji ima dva,jer tako piše na kutiji.Kaže on meni,ma to je tiskarska greška,blabla,to su se oni zabunili pa su napisali dva,vidiš da ima samo jedan.Ja gledam u njega je li on normalan.A možeš birati između jednog i dva venta i ja uzmem ovaj od dva,a on tako.Nikad više

imam jedan prijedlog otvorit ću ja informatičku firmu i sve vas zaposliti, ajde pošaljite mi životopise.........

coconut 13.07.2006. 09:49

Strpi se još malo jer ti Links ubrzo stiže i u Ri. A za Netcom ne mogu reći baš ništa pozitivno.

franco9200 13.07.2006. 10:16

hebote links i netcom........ja sam sinoć kod amela mazno ćevape i popio naru.......

micek_kc 13.07.2006. 12:57

Citiraj:

Autor Brown Acid
Potpis..
Kupio sam kod njih 19" Xeroxa 8ms..dođem doma..pišti..vratim ga..dobijem novi..dođem doma..crta preko ekrana..treći put tražim novce natrag..nedaju..dobijem ok monitor. Đubrad.

malo OT-a(ako smijem): koje xaserIII kuciste imas?

MasaKrisT 13.07.2006. 13:15

neznam kvejk ja sam uvjek dobio sta sam narucio: )

Thoroughbred B 13.07.2006. 18:47

Bas to,macak u vreci.

ankujund 04.12.2006. 14:34

vidim da se podigla velika prasina oko raptoxx napajanja.
evo ovako..ja nemam bas velikog iskustva vezanog za napajanje pa ne mogu dati svoj komentar, al zato sam tu da pitam vas.
vidim da svi *erete po toj marki,da izvalcite negativne testove a za one pozitivne govorite da su namisteni.pa sad me zanima jedna stvar...koliko sam upsio procitat(mozda grijesim) rijetki su oni koji su bili u doticaju s tom markom.
pa me zanima na osnovu cega tvrdite neke stvari?
(u prijevodu...) u jednom postu mi napisite sve pozitivno i negativno o toj marci, molim bez nepotrebnog spama nego sam gole cinjenice.
Ok, zakljucili smo da ne treba bar pretjerano vjerovati testovima, pa me zanimaju samo vasa iskustva....

atha 04.12.2006. 14:37

Decki - nemojte dalje u ovome tonu. Normalna komunikacija i rasprave se traze, sve ostalo cu brisati i kaznjavati. Ne ponasajte se kao mala djeca.

dDario 04.12.2006. 15:21

@ankujund

Na kraju prve stranice je slika 450W Raptoxxa
a negdje na početku popis kablova

...a ovo su slike 480W Tagana - LINK,
a ovo 400W Enhance LINK
Sad nemogu naći Chiefteca 400/450W, ta napajanja koštaju 300-350Kn a imaju 2x bolje specifikacije i 2x više kablova od raptoxxa.

Sky 04.12.2006. 16:56

Evo što kažu o Raptoxxu na jonnyGURU forumima ( i ne pitajte tko je on, samo pogledajte njegove reviewe na www.jonnyguru.com ) :
"The Raptoxx 450W didn't even finshed the 3dmark... it shutdown, and it comes with 2 PCIe connectors while the Silverstone come with just 1 PCIe connector! (i've used a molex 4-pin to PCIe 6-pin adapter)."
Link: http://www.jonnyguru.com/forums/show...hlight=raptoxx

A ovdje je jedan mali graf sa istog threada. Obratite pažnju na crvena polja. http://img141.imageshack.us/my.php?image=fontsaz2.png

Na XSu imaju ovo za reći o raptoxxu: http://www.xtremesystems.org/forums/...hlight=raptoxx

Što se mene tiče, zaključak je da Raptoxx ni štapom ne bi dirao.

EOD.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24.