![]() |
ali ima jedan problem, ne smijem otvarat kučište jer je zaljijepljeno onom naljepnicom, pa mi neće vrijediti garancija više
|
uh...onda nemozes ni hladenje promijenit... mislim da sam cuo negdje da iako imas tu naljepnicu, garancija vrijedi i ako je potrgas zbog ?? necega ?? neznam stvarno, mozda neko zna
ako stvarno nesmijes to micat onda ces morat dat komp tamo di si ga kupio i rec da ti stave novo hladenje i da ga ciste...oni to moraju besplatno uciniti (naravno placas hladenje koje si odabro) |
odi u tu trgovinu (pretpostavljam ve-mulj) i reci im da ti se komp pregrijava, kupi ventilator za diskove glaciatech i jedan ventilator iza i reci im da ti ociste cooler od procesora....oni ce ti to sve besplatno ugradit..
|
Citiraj:
pa njezno ju skini s kucista a ostavi na bocnoj stranici. :)i onda radis kaj oces. :) i kasnije vratis naljepnicu na mjesto. i ja sam mislio da a64 UOPCE nemoze radit na tak visokim temp, to je cak i za palomina puno : sweating :eek: edit: tvoj codegen...dobro mu rupice ocisti... |
pa da, za a64 je smrt 65-70st, barem tako pise na amd-ovim stranicama....ali sigurno nece bolje radit od takvih temperatura....
|
Citiraj:
Tako da to nemoj ni slučajno raditi, nego lijepo nosi komp di si ga i kupila/o i nek ti oni to sve naprave besplatno. A ako ti se neda onda pomisli da je moj frend u mjesec dana kućište 8 puta nosio u HG Spot, i odmah će ti se dat. :D |
koji je btw skroz na suprotnom dijelu grada :D
|
ništa ja ću odniti onda comp u ve-mila da mi to oni očiste i stave novo hlađenja, a vi mi predložite šta da uzmem....
|
vec predlozeno bar 5 puta, scroolaj gore :)
|
Citiraj:
Glacialtech Silent Blade BLACK, 120x120x25mm, 19dBA http://ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=hladnjaci je li to u redu? |
Citiraj:
kazes im samo da ti stave vent naprijed ispred hard diska, moze se ugurat tamo 80mm ili 120mm, ovisi kakvo je kuciste....neces bezveze davat 175kn za hdd cooler ;) i nek ti stave vent iza, isto ovisi u kucistu koja velicina...ali ako ide 120mm, onda uzmi njih.. ovaj drugi je ok :) i reci nek ti ociste box cooler na procu |
Uglavnom, back to my tema.
Stavio onaj 40mm vent na plavog zalmana, doduše vent nema veze s onim što piše na specifikacijama (12V - 3000rpm) jer se na 3000rpm vrti na 9.5 volti, ali nema veze. Sad je Zalman vruć taman na granici da možeš prste držat cijelo vrijeme na njemu. To je ok, ja zadovoljan :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |