![]() |
Ja imam kensingtonovu iz hgšrota sa odmorištem za ruke. Kad se jednom priviknes na odmoriste za ruku ne mozes bez toga, odlicno je!!! i gumena je i teska pa ne klizi
|
Ja sam naručio ovu od 76kn,bez tog odmorišta za ruku,jer mi se vizuelno ne dopada,barem na slici...a da je puno skuplja i nije,samo fakat mi se ne sviđa.
Pa sam ovu Kensington plavu običnu uzeo... :) Sad samo da dođe meni pod miša,jerbo još je nisam digao... |
odlucio sam...
kupit cu si ICEMAT Transparent :) , malo skuplja ali nadam se da se necu razocarat.... javim dojmove kad je dobijem... |
Kensingtonova ima manju radnu površinu za miša, ali ak imaš mx510 ili g5 ja imam podešenu jaku osjetljivost i to mi je taman dosta.
Ja kad sam ju dobio, drugi dan stari mi je naletio nešto na komp i odmah si je kupio sebi jednu... |
Imam MX518;ali držim ga na 800dpi...1600dpi mi je previše nekako,probao sam 2 dana,ali nikako se naviknuti...
|
evo dobijo ja fakin' 50kn i kupio xurface.... ok je podloga...
|
LJudi ajde,ima li kakva preporuka još za podlogu do 100-injak kn...dok nisam podigao ovu Kensington iz HG spota...
|
eto narucio sam si podlogu i dolazi mi za dan dva pa cu se izjasnit da li je vrijedilo ili nije..
nadam se da je.. :) |
Ma ja sam otkantao ovu Kensington,a vidim i da ovi HG-ovci ne zovu...
Pa sad razmišljam o Evrglide Giganta Optical water v3 - izgleda mi lijepo a i dimenzije su solidne... :) |
ma uzmi xurface ***************ena podloga ful skliska ni ne osjetiš da ju imaš jer je ful tanka, veličine baš kolko treba....i još dobiš 5 podloga...
|
Ma neznam,možda jesam snob,ali zvuči mi prejeftino 62kn za 5 podloga... :D
|
eto dobio sam podlogu i super je , ljepo glatko ide i klizi :)
vrijedi toliko koliko sam je platio a i dugotrajna je jer je od nekog cvrstog materijala i prozirnog (slicno kao staklo) i jos se uz podlogu dobije "nozice" , zaljepi se na donju stranu mousa i onda bolje klizi po povrsini :) zakljucak: zadovoljan sam podlogom :) ispravak : vrlo sam zadovoljan EDIT : zaljepio sam na doljnju stranu taj neki materijal i sad je jos bolje :) |
Ja već preko godinu dana koristim sljedeću kombinaciju: mousepad od Dell-a (došao uz jednu gotovu konfiguraciju) + Logitech MX1000.
Podloga je po meni najbolje što sam ikad imao - tanka je, sa doljnje strane gumirana (stvarno izvrsno prianja), a sa gornje strane je neka glatka, čvrsta i sitna tkanina crne boje. Kako MX1000 ima teflonske podloške, miš jako glatko klizi i iznimno je precizan (tko god je probao kod mene, svi su jako hvalili ovu kombinaciju).... Neznam da li se inaće može kupiti u slobodnoj prodaji, ali svakako mogu preporučiti ! Link: http://www55.dixiesys.com/~bunker/dell.jpg , da vidite kako izgleda. Bio sam god frenda koji koristi MX518 sa nekom gamerskom podlogom - i više mi paše moja kombinacija. Frend je inače stariji od mene (ima cca 40 god.) i strastveni je gamer, vjerojatno više nego što ću ja ikad biti, iako makar sam mlađi imam dulji gamerski staž. Kada je i on iznimno nahvalio moju kombinaciju miša i podloge, (a puno se igra on-line), onda mislim da nema razloga za sumnju. Lp, Doc: : roller : |
Ma ja je nebih stavio jer Dell piše na njoj,da toga nema,druga stvar...
|
Ja sam promijenio mx510 i obicnu platnenu podlogu s mx1000 i funcom1030 Archetype. Nije da je neki strasni pomak no je. Sad kad sam se naviknil na ovo mislim da se ne bih vratio na staro (mislim da podlogu). Mis je neznatno bolji od mx510. Uglavnom preporuka ako ima netko 750kn viska za komplet. Barem izgleda bolje ovako crno na stolu.
|
Citiraj:
2 Rain Man: slažem se sa tobom u potpunosti. U firmi imam MX510 (svojim izborom - imam dobrog šefa:beer: ) i znam koja je razlika... Kad puno sjediš za kompom i to ti je i zanimanje i struka, onda je ergonomija na radnom mjestu bitna stvar. O kvalitetnom monitoru da i ne pričamo....:cool: |
meni je xsurface drek, uopće mi ne paše, i poklonio sam ih, a sebi ostavio platnenu.
|
evo nakon nekog vremena od kad je dosla podloga...
jos uvijek sam jako zadovoljan sa ICEMAT-ovom podlogom , i vrijedi toliko.. :) jos da je koji bolji mouse :P |
Evo imam jednu zamjerku na svoju 250kn podlogu. Podvinuta je na gore pri logo-u FUNC INDUSTRIES. I kad slide-am misa lijevo desno ne prelazi taj dio onak kvalitetno kak bi moral i malo zapinje. Uglavnom pojavilo se to kasnije (nakon tjedan dana koristenja) i to na ravnome stolu. Mater mu &%$#.
|
qpad ~220kn
|
Citiraj:
A "performanse" se govori ako je riječ o proc.-u,grafulji,pa i mišu...ali podlozi nikako,eventualno se može reć da je kvalitetna ili manje kvalitetna,a performanse iste zaboravi...: hello2 : |
Citiraj:
podloga JAKO utječe na performanse, ali ne kompjutera već igre ti očito ne igraš online igra pa tu baljezgaš pitaj bilo kojega mp igrača i dobiti ćeš većinom isti odgovor, podloge vrijedne 200kn JESU opravdane tom cijenom i nisu bacanje novaca |
U redu,vidio sam koliko tvoja košta,pa mi je i jasno zašto se žestiš,a to što "ne živim" na igrama kao neki mi sasvim odgovara...tako da nemoj ti meni baljezgat i odj**tkači se od mene,i nemoj ti meni ne seri......
Nemam se kome šta pravdat,a on nema šta napadat moje razloge,zato sam mu i napisao to što jesam... Uostalom podloga i performanse,pa stvarno čega sve neću čuti...imaš dpi-a koliko imash,toliko je miš precizan i amen,a zaguljeni neka raspravljaju o klizanju istog...: baad : |
ja tu podlogu NEMAM već sam je preporučio
imam onu thermaltake Xaser nešta ali probao sam na boljoj i razlika se osjeti, tako da nemoj govoriti da nema razlike kad nisi vjerovatno ni probao svojim rukama ni ja ne živim na igrama i nisam g33k i 1337 i kaj ti ja znam, već ti samo želim pojasniti to ;) |
Istina ima razlika. Ja sam koristio obicnu 5kn podlogu i na prijedlog kupio func. To vam je 100 i 1 iliti ga velika razlika. No ima i jeftinijih i nitko nikog ne sili da kupi bas tu za 250kn. Otkaze frendovima vikend, dva, tri i zastedis za podlogu. :)
|
Citiraj:
Mislim da nemaš pojma o čemu pričaš, o načinu na koji to radiš da ni ne govorimo. Ja o tvoji razlozima ne želim imati pojma, ali si ne dozvoljavam taj način na koji ti komuniciraš sa ostalim članovima foruma. Preporučam da se malo ohladiš i budeš korektniji.: finger : :fuming: |
U redu hvala,a sad odje-otkači od mene,evo ti i povratni smajliša kad si ti bio tako kulturan da ulaziš u domenu "moga znanja i neznanja" i prije svega da mi staviš tog kulturnog smajlija...dakle hvala ali evo ti ga nazad... ;) : finger : :smoke:
|
eo da se i ja javim nedavno sam uzeo od Razera eXactMat X speed ,dvostara podloga od brusenog aluminija,podloga je malo skuplja ali vrijedi...najmanje 5-6 godina moze izdrzati!
eo i linka:http://www.maxbyte.de/shopsystem/cat.../rv-1001_1.jpg :) |
Bruseni aluminij SUCKS BIG TIME...
Imam CM X-PAD III i uopce nisam zadovoljan s njom, dok svi ostali koje poznam, jesu?!? Uglavnom, podlogu sam platio 120Kn u linksu prije par godina... Moj razer viper, po njoj doslovce greba, a ne dajem nikakve novce za mouse skates, a pogotovo ne 50Kn (pol faking podloge)... Sad imam termaltake XASER V i podloga je, u najmanju ruku, 100 puta bolja, jer se moje ruke znoje konstantno... BTW, ako ima tko zainteresiran, podlogu (CM X-PAD) prodajem u pol cijene... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razera mi ne diraj!!! bet obzira na smajlice, to mi je, trenutno, jedan od najboljih miseva. Od sada samo razer miseve kupujem... Viper je malo sporiji, ali uskoro se prealazi na 1600 DPI ;) hehe, pa nisam idiot da moram igrat na min. sensivity, pa imat podlogu metar sa metar... meni su takvi ljudi smijesni... Jednom se skoro na LAN-u nisam upisao od smijeha kad sam vidio na cemu sve ljudu igraju... i sto je najgore 90% podloga je home-made "metar sa metar" od neke iverice i sta ti ja znam : suicide a kad sam vidio kako igraju, to je bio vrhunac... dakle ne ovisi sve od misa, nego i od podloge i te kako... Meni ne pase u ruci, recimo, toliko hvaljeni logitech MX-510 i svi koji su radjeni na njegov kalup, dakle, svi noviji logitech misevi, jer ja drzim srednji prst na desnoj tipci misa, a ne na scroll-u, kao sto je na logitecnu za udobnost potrebno... |
oces razera copperheada novog zapakiranog!!sa garancijom FENIKS!star 4 dana otpakiran isporban i vracen u kutiju
|
necu... sad imam pametnijih stvari koje trebam kupiti, anemam bas para viska...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
goof cekaj ti si onaj koji igras Wolfenstein Enemy Teritorry Ozy gle primjeti se razlika izmedu High End podloga i srotex za 20kn, ali dobri igraci nisu odrasli na G5, fUncu, FX procesoru 2GB rama i 512MB graficke i par terabajta harda. Vec su cucali na svom starom kompu i stalno nabildavali skill tak da ... Ja sam vlasnik funca i mogu ga preporuciti, razlika se dosta osjeti i ugodan je za rad. Sad ako je netko gamer i voli dobre podloge onda ce odvojiti 200kn za podlogu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam 1.3 GHz durona, 786 MB rama i 9600Xt miš je mx 518, tek sam ga prije 2 tjedna kupio, do prije toga bio na logitech nekom običnom a podloga je ta thermaltake xaser V koja btw dođe 20 kn tako da ne spadam u takve usere koji se hvalisaju, već nešto i znam i ne igram W:ET već COD, a ponekad i warsow. nick svugdje Goof |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |