![]() |
Citiraj:
to naravno govoris na tvrdnjama;) a sad da cujes od covijeka koji hm kak da to kazem (ajmo probat ovak) koji je probao sva vodena koja se u blizoj okolici daju probat;) tt bigwater se je za razliku od non se i se 754(khm->objasnim kasnije) best buy...ta vodenjaca ak znas s njom moze bolje hladit neg vodeno za 2k kuna(zna onaj vec sto ja mislim) nadalje sad kad sam te malo "izsamarao" predimo na stvar... slaba pumpa=slab protok=vece preuzimanje topline=bolje!!!! da blok niej ispoliran tocno I??? losa obrada bloka??blok je jedna od boljih koje sma vidio(konstrukcijcki mislim) vijcane uvodnice, radijator solidne izrade...cuj ja nemam zamjerki osim poliranja...al cek 500 kuna za vodeno?!?!?! ko je tu lud;) sto set ice 754 to je jednostavno receno modificirani tj nadogradeni se...i razlika temp u loadu je oko 3-5° max(da isprobao sam) al ak vam je fora na stolu imat stalak s 2slotnim radijatorom...slobodno=) moze se i nagurat u komp al remeti sve...ugalvnom neprakticno je ako se mice komp...a da opet ne pisem recenzije za vodena...imate jednu ovdje na komfama i imate bas o tt bigwater se-u pod case moding...stoga malo potrazite... istot ako par rijeci oko non se tt bigwatera...to vodeno je sto ok...ali ima jednu malu inzinjersku gresku na pumpi...pa rikavaju...i pumpa je dosta veca i nes sitno jaca...spremnik je isto drugacije sreden;) |
Citiraj:
|
pozdrav R........pa pokrenuo sam temu jer sam htio savjet primjera bolje su ti dve 7900gtx karte od tog i tog proizvodjaca jer su bolje ili brze i sl. a ne tipa ma to je puno para i td ali necu ponovo o tom jer sam samo to i dobio ali ok. a drugo pa ja sam bas maloprrije zavrsio partiju BF online sa 64 igraca sa 1Gb rama i ide super i brzo i stabilno i sve sto se moze ocekivati kao najbolje pa tako da nevidim da ce to biti problem a i da kazem da sam bas gledao da nekazem koliko testova i sl.dali je bolje 1ili2 GB naravno bolje je 2 ali znas koja je razlika u BF 2ili3 sekunde brze lodovanje igre .znaci za mene licno to je zanemarljivo ali kao sto rekoh ako vi koji mislite da je to bitnije nego skoro duplo bolja grafika ok.
pozdrav |
Covjek je kupio ono sto se njemu svida pa vidim da je daljnja rasprava besmislena...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |