![]() |
Citiraj:
Eto, puno sam se raspisao bezveze.:D Srecom je to u Denona ok jer sam popravljao dosta Kenwood i Sony pojačala na kojima je to toliko rasklimano da se zamalo ne raspadne. |
moja yamaha ima od min do max.. tako nešto, ne rti se beskonačno..
samo glupo što uopće na ekranu ne pokazje koliko je pojačano, nego se moram zavirivat na kolut... :( |
I josh se buniš. Meni stereo sisitem izgleda ovako:
http://www.son-video.com/Rayons/Hifi...haine300AC.jpg Primjetit ces da pojacalo nema daljinski , a od ledica ima samo onu da je upaljeno. Pojačalo imam vec 2 godine i ne smeta mi što se moram svaki put dizati iz fotelje da pojačam glasnocu jer ga ionako vecinom držim upaljenog na jednoj glasnoci . Kod Denona mi digiitalac postaje drag jer ga ionako vecinu vremena kontroliram preko daljinskog. |
Citiraj:
Ja da imam tako kvalitetno stereo pojačalo ostavio bih ga za stereo jer je sigurno bolje od recivera u ovoj cijenvnoj kategoriji. Moja preporuka je ili imati i Onkya i Denon ili samo Onkyo. |
jučer kupio novi centralni za svoj HT.. Yamaha mali srebrni, čisto solidno radi, a cijena je više nego povoljna... model Yamaha NS-C125.. samo što na njemu pjesma od U2 - Vertigo, kad tip para na gitari, taj zvuk jednostavno ne može reproducirati... jer sam ga spojio kao desni trenutno da ga isprobam u glazbi.. zanimljivo da ne svira taj dio na njemu... ima neko objašnjenje? a puknem na svoje energy bookshelfe, onda radi taj dio pjesme na njima.. izgleda da je raspon frekvencije ograničen....
|
..eto ti na ti i tvoja yamaha :D
|
ma sad sam malo stavio Matrix original DVD, da vidim kako zvuči u pravom surroundu, i super je.
ne treba boljeg, sve mi se drma po stanu, strašno nešto.. ipak mi je drago što nisam prodao ove svoje Geniuse. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |