![]() |
ma da za prvih 10 dana cetvrtog mjeseca sam dobio 200kn..krasno...
ps.- ne drogiram se ;) |
Pa potrosio si to i kaj sad :D
|
nacuo sam samo al navodno bi uskoro trebao ici osnovni paket s 512MB na 2 GB, sto bi bilo cist solidno a mislim da ce i 512 MB kao paket prestati postojati.
sto se tice racuna nema tu puno filozofije. moras se odspojit par minuta prije ponoci i spojiti nakon, jer oni gledaju zavrsetak spajanja. znaci spojis se u recimo 31.05. u 23:00 i odspojis 01.06. u 00:05 ode ti promet u 6 mjesec. to je mozda glupo, al bas me zanima dali je i kod drugih operatera tipa iskon kod nas ili nekih drugih vani ista sema ili oni racunaju striktno od 01.-31. u mjesecu ali nevjerujem. |
ali to je krada..ne mogu ti napraviti racun na nesto sto nisi napravio
ok ja cu tebi doci doma i napisati ti R1 za usluge koje nisi primio..tipa..odvoz smeća ili prijevoz namještaja...to bi bilo bas cooll |
gledan na stranici t-portal, sad im je akcija da uz ugovor na 12 mj. daju besplatno ipod shuffle. traje do 15.6, a to vjerojatno znači da nema nikakvih poboljšanja u količini prometa i brzini.
|
Meni je istekao ugovor sa njima prije par dana i na mail sam primio slijedece:
*** Ostvarite mjesec dana neograničenog surfanja ! Poštovani korisniče, Pripremili smo Vam ponudu kojoj nećete moći odoljeti. Potpišite Ugovor za željeni paket MAXadsl prometa (2GB, 5GB, 10GB ili Flat Rate) na 12 mjeseci i osigurajte si jedno obračunsko razdoblje neograničenog surfanja po cijeni od samo 0,50 kn (PDV uključen). Kako? Jednostavno, na svojoj korisničkoj stranici podnesite Zahtjev za željeni paket MAXadsl prometa i uživajte. Pogodnost možete ostvariti i potpisivanjem Zahtjeva na svim T-Com prodajnim mjestima. Dodatne informacije o ponudi zatražite pozivom na besplatan broj Službe za korisnike 0800 9000. *** Hoce me navuc da potpisem na jos 12mj. valjda, nisam siguran, al primjetio sam da nisu spomenuli 512mb kao opciju, da li slucajno ili namjerno ne znam... |
@shady: to je stara akcija prelaska na jači paket, počela je sa reklamama za svjetsko u nogometu. Da je 2giga osnovni paket, onda njega nebi bilo u ponudi.
|
Citiraj:
Ovdje pise za bilo koji paket, na 12mj. Ja trenutno imam 2gb, i sad ako bih opet potpisao na 12mj. isto na 2gb, dobio bih 1mj. flat... |
Citiraj:
|
4 shure :D
|
ah sta mi je dosadno na flatu:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgleda da nema nikakvih naznaka sniženja cijena u narednih nekoliko mjeseci, zar ne? Odlučija sam potpisat ugovor i dobit bar taj prokleti ipod.
|
evo meni na poslu zaključali korisnički račun......zvao ih....razlog ...neplaćenih 20!!!!!!!! kuna prometa iz 2 miseca(očito sam negdi zagubio taj račun za promet)....usto me zvali doma da će doć prominit modem ili tako nešto (nisan bija doma)....i nude wireless za 200kn i ipod.....šta oni misle da smo mi budale?....telefon sam prebacio na h1...a i internet ću ...stižu samsungovi uredjaji u h1....do kraja godine se nadam
|
Ja ne kužim ovo sam mjesec dana besplatnog interneta, dobio sam danas dsl a 25. je, jel to znači da do kraja mjeseca moram trošit ko manijak il baš imam do 25.6 besplatni internet???
|
Citiraj:
|
Koliko ja znam - od prvog spajanja na net pa do kraja miseca. Znači pričekaj 01.06. Ustvari najbolje je da nazoveš 0800-9000 i raspitaš se. : boxers :
|
a mogu se ***************.. kad se lik iz tekoma spojio kad mi je probavo jel radi... zato su se i požurili s instalacijom... znači 5 dana flata
|
Nemora bit. Meni kad su spojili bio je 18 u mjesecu i tih 12 dana sam imao flat, ali povrh toga dali su još puna 2 mjeseca, koliko je i bila akcija. Najbolje ti je provjerit prva 2 dana idući mjesec, pa vidi.
|
Taj tip iz t-coma se nije spojio s tvojim usernameom, već svojim. Tako da tebi to što se flata tiče nema ama baš nikakve veze. A to kako će ti flat vrijediti bi ti najbolje bilo nazvati službu za korisnike i pitati. Naravno, ako treba i snimiti razgovor, nekad dobro dođe :D
|
cak i ja odlucio uzeti - prvo sam cekao flat , ali nece jabuke brzo na vrbu , pa ce i ipod biti dobar , a 99kn je cak za 50kn manje od carnet prosjeka .
cekam da stignu neki papiri , i onda valjda budu brzo . |
spojio se on mojim username-om jel sam gledo tamo na promet na korisničkim stranicama odmah čim sam došo iz škole, bilo je napravljeno 2.5 MB-a. Nazvat ću ih za to i da ih pitam za šafl
|
Hehe, e onda ti je počeo teči mjesec. Ali ne bih se ja kladio da imaš samo 5 dana, ja bih prije rekao mjesec i pet dana. Imao sam i ja "kao" mjesec dana bespla. Počelo 6.4. a završava 30.5. ;)
|
Imaju li i potpuno novi korisnici flat+ ipod ili samo imaju ipod?
|
Citiraj:
@MATTHEOUS: baš me to zanimalo pa sam ih nazvao, samo se ipod-shuffle dobije |
ja sam na iskonu imao flat od 60 dana (npr. 21.1 do 20.3.)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41. |