PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Net u Velikoj Britaniji (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37579)

Jelc 17.04.2006. 15:12

Citiraj:

Autor pizdun
jebo vas, koji vam je k***c, pa tip se zajebava za jugoslaviju, a vi njemu ban

Ajd nemoj dripat dok ne pogledaš thread kak treba...da si pogledao-vidio bi da sad nema bana, to je bio samo "bauer" na 24 sata tek toliko da se vidi kaj se smije a kaj ne...:)

pizdun 17.04.2006. 15:17

svejedno

zajebancija nije zabranjena, jel ?

Jelc 17.04.2006. 15:19

Citiraj:

Autor pizdun
svejedno

zajebancija nije zabranjena, jel ?

Ma nije-ali ako još jedamput napravi isto leti na dva tjedna:D

M.U.P. 17.04.2006. 15:41

Citiraj:

Autor Jelc
Ne, ljudi su toliko blesavi da ih ti trebaš prosvijetliti.

Ono kaj ti hoću reći je to da nitko ne reagira jer bi se moralo početi o politici a toga ovdje NEMA.

I tko počne o politici dobiva bananka.

U stvari-krivo sam se izrazio-kaj se tiče teme.

Tu se ni ne radi o politici nego o poslu.
Budući da se do sad promijenilo više vlada a stvari su ovakve kakve jesu-valjda je svima jasno o čemu se radi.

Imas pravo i moji postevi su prepuni politiziranja :confused:

ja sam mislio da cu ovdje naic na istomisljenike, ali izgleda da i ovdje ljudi vole samo srat i tuzit se jedni drugima...
Smijesno za popizdit, al ajde...
Nema veze!
Ja ovaj mjesec nisam nista drugo radio na kompu osim ogamea, znaci ogame i forumi, intezivno i svakodnevno i ukupni promet za ovaj mjesec mi je
1.21 GB u tom prometu ja sam skinuo dva velika programa - irfan - oko 800kb i operu - oko 4mb
ja cu za to platiti duplo nego britanci za navedene usluge, a ponavljam - nisam igrao niti jednu igru, nisam skidao nista, dobro da mi je policija uzela komp pa vise ne mogu igrati nikakve on line igre jer....

Uglavnom, isprike svima koji smatraju da se bolje vrijeme treba cekat u miru i sa osmjehom na licu i pustit na miru da nas svi gaze, ali ja necu...
Nista vise nema smisla - ja 25.4 idem na sud zbog jednog jedinog oglasa na newsima i sa prodanih 0 (nula) cda i vjerojatno cu dobiti dobranu globu jer me prijavilo drustvo izvodjaca (isti oni koji su promjenili zakon nase drzave i stavili porez na medije) i odratit koju k dobrotvornog rada, heh, a... ma nista...
kad su dosli napraviti pretres, trebala su dva svjedoka i uglavnom imam susjeda koji je policiji jako dobro znan po svemu i svacemu, ali i on jako dobro zna veliki dio policije pa su se oni zajebavali s njim dok su mi pretresali svaki jebeni ormar a on bi mogao odlezati barem 5 god!

Nema logike vise!

Pozdrav!

Jelc 17.04.2006. 16:09

Citiraj:

Autor M.U.P.
ja sam mislio da cu ovdje naic na istomisljenike, ali izgleda da i ovdje ljudi vole samo srat i tuzit se jedni drugima...

Evo tebi zlato mamino jedan "bauer" na 24 sata zato jer:

si po svom profilu maturant, živiš nekom na grbači, pljuješ po ostalim forumašima "vole samo srat i tuzit se jedni drugima" i kaj je najbolje toliko si glup da si na newsima prodavao mjuzu: suicide

Moram priznati da je ovo zadnje prevagnulo...

I sad su ti krivi i država i t-scum i seronje sa ovog foruma???

Jer te "gaze"....

Pa ako si davao takve oglase na newsima i murja je sam tak došla do tebe....pokrij se ušima i šuti.

Dawar 17.04.2006. 16:30

Ma pusti te Britaniju ipak nam je najbolje dok smo sa t comom nema veze kaj su velike cijene ali moraju i oni zarađivat bolje sad se natrpat lovom pa da poslije mogu dijelit flat ko vodu. Nebrinite se t com smišlja iznenađenje nebi se iznenadio da nam pokloni doživotni flat i megabitnu brzinu za 20kn mjesečno :D

h3lld 17.04.2006. 17:24

Prico s frendom is Svedske sinoc na msnu i njima je za 35€ mjesecno dsl 8/1 i besplatno telefoniranje na bilo koje mreze.... naravno flat je u pitanju... a kabel 10/1 placaju 40€ mjesecno, ali imaju dnevni limit od 25gb, znaci ne smiju skinuti vise od 25gb dnevno...

Xan 17.04.2006. 17:40

Citiraj:

Autor M.U.P.
ja 25.4 idem na sud zbog jednog jedinog oglasa na newsima i sa prodanih 0 (nula) cda

LOL

Zmaj000 17.04.2006. 18:32

sasvim im je dovoljno 25 gb dnevno...

Bran 17.04.2006. 19:02

Čuo za to i kaj imam od toga. Ništ. Zakaj bi se uopće živciral?

Amdejac 18.04.2006. 00:38

Ova tema je sve bolja i bolja.
Za par dana imat ćemo plantažu banana.:D :clap:

Bran 18.04.2006. 07:48

Citiraj:

Autor AMD
Ova tema je sve bolja i bolja.
Za par dana imat ćemo plantažu banana.:D :clap:

Trude se ljudi. :D
Ja bi ovo zaključao da se mene pita jer ionak nitko nije rekao ništa pametno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40.