![]() |
Citiraj:
|
Mah...nisam gad,ali desetci,stotine ljudi umiru svakog trena,a ovaj je došao na net zbog neobične smrti.
Gran Turismo 3 za PS2 12h u komadu :D Prešao nekih 4 endurance utrka+GT-R challenge za to vrijeme :D |
Hm, bio je jedan lan, igrao se UT, nakon 12h u komadu sam samo zaspo za tipkovnicom i digao se 5 sati kasnije sa obrisima tipkovnice na licu, inace max 3-4 sata dnevno i to ako sam vikendom navecer doma, tj. ako ne idem van...
|
redovito 6-7 sati dnevno al ne u komadu, tu su ukljucene pis pauze i odem do kuhinje i donesem di nekej za jest....najduže...za novu godinu na lan-u..od 16 do 9 ujutro sljedeci dan al je ipak bila pauza oko 1 kad smo isli kavu skuvat i nekej prigriznut :D. onda sam spaval po 10 kad sam doso doma pa do 8 navecer
|
U 11.mj. dok sam imao flat, svaki vikend u mjesecu od 12h do 0h Call of Duty1 online.
Metal Gear Solid 3 na PS2, prošao ga prek vikenda. Oblivion:D, prošao glavni quest sa još sporednih, i par tamnica očišćenih za 3 dana. |
Rome total war
mafija vice city tu sam defiitivno izgubio najvise vremena........ |
Dobro u ovih 10-tak h igranja efektivno sam igrao kojih 6,5 - 7 h. Tak da se može izdržati.
|
Citiraj:
|
Ja igram dnevno kad sam doma oko 3h AA i oko 3h GW. Ako imam match na AA onda zna pasti i 6h AA... Od negdje 22:00 do 4-5 AM...
Najduže mi je bilo na LAN party-u od 9 ujutro do pola 2 slijedeće jutro. (bile su dvije pauze od pola sata - ručak i večera - Pizza @ Hallo Pizza & Čevap @ Hallo Klopa:)) |
ja nemrem niš igrat , tak da se ne bojim :D
|
Citiraj:
: cheers2 i bubrezi budu ti odma bolje delali. Vjeruj stvar funkcionira. Jedno dnevno ti ne može preškoditi. Samo ako kroz tjedan ne popiješ nikaj ne moraš kroz vikend to nadoknaditi. :D |
prije sam preko praznika od jutra(1h posljepodne), pa do 7h jer sam morao ici trčati, te nakon toga sve do 4 ujutro se igrao...
sad sam igranje smanjio na 15min dnevno jer jednostavno mi se više ne da.... |
Koji ste vi ludjaci :D
|
Bran mogel bi se ti dofurati u Vz kad bumo opet nekaj organizirali....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja ne vjerujem da sam ikad igrao vise od 8 sati, negdje izmedu 6-8 i to je otislo na Baldurs Gate 1&2 i Fallout 1&2 tak da mi definitivno nije zao ni minute.
a ako ikad zavrsim kao neki od ovih kaj umiru za monitorom nek to bar bude zbog dostojnog nastavka neke od gore spomenutih igara :D |
Citiraj:
EDIT: Sad si me Chuby prisjetil kolko sam xxxx sati potrošil na Final Fantasy I - IX... (mislim da ne pretjerujem sa četveroznamenkastim xxxx jer sam za VIII trebal cca 190h) |
Citiraj:
|
Evo baš sam jučer, tj danas:D oblivion igro od 11h navečer do 5 ujutro;)
|
Treba se igrat, to je zdravo :), u lanu cod, kanter, colin.... nismo već dugo, a baš bi mogo sabrat ekipicu i zaigrat do zore i popit nešto uz to....
|
Citiraj:
Ipsens |
Citiraj:
Nego je mali bolovao od neke "patoloske bolesti" mozga koju je 12h igranja isprovociralo da se pokrene prije vremena i u najgorem obliku, isprovovciravsi mozdani udar! Jedan gamer manje...: Drone : RIP. Ipsens |
hm da se prisjetim....
uh,gran turismo 2 na psx kod bratica sam bio igrali smo ga cijeli vikend od petka popodne do nedelje popodne spavao sam ukupno 4 sata a to je bilo kad mi je zvuk postao monoton...sve endurance utrke na prvom mjestu... nazalost gt3 sam igrao mozda do nekih 25%... gt4 eh to je prica do sad najduze 12h sa kratkim pauzicama za wc... a na kompu neznam... mislim da cs source na lanu nekih 13h ja sam htio jos al svi oko mene pozaspali... a prije age of empires 2 po 8h dnevno i vise... |
Citiraj:
Ali postoji problem kaj imam sranje od grafičke, pa s društvom igram ono kaj mi radi, tj. malo starije igre. COD1, DOD1 i sl. A i ne igram baš previše dobro. Meni ti je to više zbogdruštva, pića, jela... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma može biti i sjebana jetra... Meni brat mora na jetrene probe, zbog...drumroles please...coca-cole! : bonker2 American junk. Ja pijem samo čistu vodu, poluted in Croatia :D Igre...po 6-8 sati na dan: Balldur`s Gate 1 i 2, CM 99/00, Red Alert, AvP, Gran Tourismo 3, Resident evil 2, GTA (svi), System shock 2, Hidden & dangerous, Rise of triads(zakon! :) ), Wolfenstein: ET (stotine sati - zakon! )...ima još toga...ali sve sam, kao što vidite, preživio ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |