![]() |
slike su lijepe ali su dvije po dnevnom svijetlu i jedna je staticna znaci stanes namjestis se i slikas.
Uglavnom slike nisu lose ali imho to nije digitalac... |
Moram priznati da su slike odlicne. Meni k750 dolazi sutra pa cu ga testirati. Znam da to nije ko pravi i skupi digitalalci ali zato u jednom uređaju dobijem odlican Mp3 player i RDS radio a digitalac dođe onako usput. Napokon mobitel sa upotrebljivom kamerom na našem tržištu. Imam neki 2 Mpix Fujifilm digitalac doma i mislim da njegove slike nisu puno bolje osim toga što on ima pravi flash koji se može nadokupiti za k750. SE je opet napravio hit mobitel nakon T630 modela kojeg ima gotovo svatko.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Codiac- napisao : "slike su lijepe ali su dvije po dnevnom svijetlu i jedna je staticna znaci stanes namjestis se i slikas.
Uglavnom slike nisu lose ali imho to nije digitalac..." Fora je u tome što je takav digitalac meni dovoljan. Prvenstvena namjena digitalca K750i u mojem slučaju je fotografiranje statičnih scena u ribolovu (fotografiranje ribolovca sa ulovom ili samog ulova),te fotografiranje krajolika. Još uvijek čekam(o) vodokotlicevu definiciju digitalca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |