![]() |
:D
a tek ja sa golfom dieselom. kada taj prdne, svi popadaju redom. :p ;) |
To je samoobrana auta ilitiga zbunjivanje protivnika :D.
Kad stisnes gas, prebacis u nizu, odma dimna bomba iza, pa ako te netko slijedi ne vidi nista. Korisno u slucaju kad je policija na repu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I tak ispada da smo svi skupa idioti. PS Jednom mi se desilo, sa mojim novim BMW-om, da sam vozio 10 km/h iznad dozvoljene brzine (70 km/h) i dok me nekakav starkelja sa jos starijim autom (mislim da je bio Talbot) preticao, jebo mi je mater, naravno da sam ga stigao i pitao ga zasto mi jebe mater i stari je rekao da ga zajebavam sa svojom sporom voznjom. Hebiga nevalja kad se vozis brzo, nevalja kad si spor a bogami ni kad se vozis normalno. Moze li mi netko odgovoriti kako se onda vozi BMW? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako se vozi BMW? Dođi u zg na testnu vožnju samnom :D |
Citiraj:
Mislim da nije dobro izazivat sudare zato sto se netko brzo vozi, treba ga prijavit (jednom sam to i napravio: tip je s cisternom za gorivo vozio kroz naselja na cesti ZG-SK brzinom 90-100 km/h i preticao male aute, naravno da ga nitko nije zaustavio), nebrojeno puta mi se desilo da se vozim po glavnoj cesti i da mi netko oduzme prednost... koliko ljudi zna sto je to oduzimanje prednosti? Koliko sam ja razgovarao s ljudima u Sisku i Petrinji rijetko je tko znao sto je to. Moram priznati da je u ZG situacija nesto bolja, subjektivno. Ja kad vidim idijota u retrovizor - maknem se, ne zato sto sam kukavica vec zato sto ne zelim da netko pogine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili genijalac koji vozi u lijevoj traci 110 km/h i nece se maknut desno iako nikog ne prestize. A nakon mog blicanja i trubljenja mi je hladno rukom pokazao da se nece maknut. Naravno tu se nasao neki "rejser" sa cliom 1.2 koji nas je obisao sa desne strane. : axeman : Uglavnom, jucer sam dobio par sjedih na putu Os-Zg-Os. |
Pljunem na te seljačine u lijevoj traci :pljuc:
Najbolje su mi trebe ujutro kad kasne na poso. Na zelenom valu sa jedno 90 me okine, a desnom rukom se šminka i gleda u špigel :smoke: . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27. |