PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   prodaja bmw-a (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36164)

atha 24.03.2006. 11:25

:D
a tek ja sa golfom dieselom. kada taj prdne,
svi popadaju redom. :p ;)

MadBoY 24.03.2006. 11:32

To je samoobrana auta ilitiga zbunjivanje protivnika :D.
Kad stisnes gas, prebacis u nizu, odma dimna bomba iza, pa ako te netko slijedi ne vidi nista. Korisno u slucaju kad je policija na repu ;)

Bran 24.03.2006. 11:44

Citiraj:

Autor G0RKI
Ja ne vidim ništa u glavi toga dikana sta je da oglas..osim šta vrijeđa/omalovažava poštene ljude seljake! : finger :

Imao on BMW ili ne tip je seronja i pun je sebe tak da bu eksplodiral.

BmwMPower 24.03.2006. 15:06

Citiraj:

Autor MadBoY
To je samoobrana auta ilitiga zbunjivanje protivnika :D.
Kad stisnes gas, prebacis u nizu, odma dimna bomba iza, pa ako te netko slijedi ne vidi nista. Korisno u slucaju kad je policija na repu ;)

I korisno za izazivanje sudara kao na autocesti sudar koji je bio jučer zbog istog razloga...

AC Thunder 24.03.2006. 15:41

Citiraj:

Autor Newbie Pro
GEEEEEK TALK! :p

Osobno sam se uvjerio u više navrata da vozači bmw-a nemaju nikakvu svijest prema ostalim sudionicima u prometu..zato im se obožavam uguzit s audijem turbodizelom ispred face i pustit brutalnu dimnu zavjesu :D

Ako je tako onda su i vozači Audija isto takvi (kad vec uopcavas stvari), vidis druge (npr. s BMW-om) sto rade a onda ti pokusavas biti jos gori.

I tak ispada da smo svi skupa idioti.

PS Jednom mi se desilo, sa mojim novim BMW-om, da sam vozio 10 km/h iznad dozvoljene brzine (70 km/h) i dok me nekakav starkelja sa jos starijim autom (mislim da je bio Talbot) preticao, jebo mi je mater, naravno da sam ga stigao i pitao ga zasto mi jebe mater i stari je rekao da ga zajebavam sa svojom sporom voznjom. Hebiga nevalja kad se vozis brzo, nevalja kad si spor a bogami ni kad se vozis normalno.

Moze li mi netko odgovoriti kako se onda vozi BMW?

MadBoY 24.03.2006. 16:22

Citiraj:

Autor BmwMPower
I korisno za izazivanje sudara kao na autocesti sudar koji je bio jučer zbog istog razloga...

tko im je kriv, neka prilagode brzinu uvjetima na cesti :D

BmwMPower 24.03.2006. 16:22

Citiraj:

Autor AC Thunder
Ako je tako onda su i vozači Audija isto takvi (kad vec uopcavas stvari), vidis druge (npr. s BMW-om) sto rade a onda ti pokusavas biti jos gori.

I tak ispada da smo svi skupa idioti.

PS Jednom mi se desilo, sa mojim novim BMW-om, da sam vozio 10 km/h iznad dozvoljene brzine (70 km/h) i dok me nekakav starkelja sa jos starijim autom (mislim da je bio Talbot) preticao, jebo mi je mater, naravno da sam ga stigao i pitao ga zasto mi jebe mater i stari je rekao da ga zajebavam sa svojom sporom voznjom. Hebiga nevalja kad se vozis brzo, nevalja kad si spor a bogami ni kad se vozis normalno.

Moze li mi netko odgovoriti kako se onda vozi BMW?

Slažem se u potpunosti s ovime što si rekao.
Kako se vozi BMW? Dođi u zg na testnu vožnju samnom :D

AC Thunder 24.03.2006. 16:39

Citiraj:

Autor MadBoY
tko im je kriv, neka prilagode brzinu uvjetima na cesti :D

Slazem se, ali cuj, nemoj se ljutit, ali ako netko vozi po auto-putu 200 km/h po preticajnom traku, slozit cemo se da je idiot (cak idiJot) ali sto je tek onaj koji to vidi u retrovizor (ili cak ne gleda) i oduzme mu prednost pa izazove sudar.

Mislim da nije dobro izazivat sudare zato sto se netko brzo vozi, treba ga prijavit (jednom sam to i napravio: tip je s cisternom za gorivo vozio kroz naselja na cesti ZG-SK brzinom 90-100 km/h i preticao male aute, naravno da ga nitko nije zaustavio), nebrojeno puta mi se desilo da se vozim po glavnoj cesti i da mi netko oduzme prednost... koliko ljudi zna sto je to oduzimanje prednosti? Koliko sam ja razgovarao s ljudima u Sisku i Petrinji rijetko je tko znao sto je to. Moram priznati da je u ZG situacija nesto bolja, subjektivno.

Ja kad vidim idijota u retrovizor - maknem se, ne zato sto sam kukavica vec zato sto ne zelim da netko pogine.

Emissary 25.03.2006. 11:07

Citiraj:

Autor BmwMPower
Slažem se u potpunosti s ovime što si rekao.
Kako se vozi BMW? Dođi u zg na testnu vožnju samnom :D

Je li tvoja bembura einspritz? Čisto me zanima : hello2 :

BmwMPower 25.03.2006. 18:20

Citiraj:

Autor Emissary
Je li tvoja bembura einspritz? Čisto me zanima : hello2 :

Zašto misliš da nije? :smoke:

Bleki 25.03.2006. 19:23

Citiraj:

Autor AC Thunder
Slazem se, ali cuj, nemoj se ljutit, ali ako netko vozi po auto-putu 200 km/h po preticajnom traku, slozit cemo se da je idiot (cak idiJot) ali sto je tek onaj koji to vidi u retrovizor (ili cak ne gleda) i oduzme mu prednost pa izazove sudar.

To mi je jucer napravila glupaca, sa C4 (VT tablice) na autoputu. Vozio sam u lijevoj traci, cca 150-ak km/h i kad sam vec bio bocno od C4-ke (znaci nisam bio u mrtvom kutu), kokos se hladno i bez provjere pocela prestrojavat u lijevu traku, naravno bez zmigavca. Sva sreca da je bilo prostora lijevo (otvor u ogradi), jer su nas dijelili milimetri.
Ili genijalac koji vozi u lijevoj traci 110 km/h i nece se maknut desno iako nikog ne prestize. A nakon mog blicanja i trubljenja mi je hladno rukom pokazao da se nece maknut. Naravno tu se nasao neki "rejser" sa cliom 1.2 koji nas je obisao sa desne strane. : axeman :
Uglavnom, jucer sam dobio par sjedih na putu Os-Zg-Os.

Fleks 25.03.2006. 21:29

Pljunem na te seljačine u lijevoj traci :pljuc:

Najbolje su mi trebe ujutro kad kasne na poso. Na zelenom valu sa jedno 90 me okine, a desnom rukom se šminka i gleda u špigel :smoke: .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27.