![]()  | 

Al ni jedan proizvođać ne nudi agp verziju iako se pisalo da će izać! 
	Jel zna neko još koju karticu a da je cjena oko 1500kn a da su joj performanse ok?!  | 

Hm..jedino mi pada na pamet X800GTO 
	 | 

Citiraj: 

| 

A da, nedavno su u cjeniku od Ve-Mila opet stavili da ih imaju (znaci ona njihova kvacica)..... sta ja znam, nisam zvao. 
	 | 

Meni je ujak tu u Ve-mulju u Zg rezervirao Leadtekicu prosli tjedan i sutradan je pokupio. Sad cekam da dodje za Uskrs :D 
	 | 

Kada bi eventualno izasla i AGP verzija koliko bi mi se isplatilo da je kupim i zamjenim svoju 6600GT, tj. koliki bi bio porast u performansam novijih igara? Ostatak konfe je u sigu. 
	 | 

hm..grafa je sama po sebi skoro dva puta brza od 6600GT.. to bi sigurno osjetio na vecim rezolucijama, no na nizim ne znam bas..konfa bi sigurno ogranicavala grafu. 
	 | 

Sutra mozda idem jednu ugraditi drugaru . usput cu je i malo isprobati da vidim iz prve ruke jer i slika bolja u 2d , i najvise me zanima FEAR koji mi na 6600gt je izgledao vrlo pristojno i dosta brzo isao . 
	 | 

Ma dobro, onda cu definitivno uzet 7600gt na agp-u ako izađe jer i sa ovom konfiguracijom igram Oblivion na 1280/1024 jer imam 19" LCD pa bi sve manje od te fiksne reze izgledalo sra.je. 
	 | 

I da imas 17'' to nista ne bi promijenilo. I dalje je nativna rezolucija 1280x1024. 
	 | 

Nemrem vjerovati da je brza od 6800GS jednostavno nemrem vjerovati,stvarno zalosno, vjerovao sam da ce 6800GS biti brza 
	 | 

Citiraj: 

| 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |