![]() |
Postoje vrlo dobri razlozi. Ti su uređaji jednostavni. Nema se šro kod njih pokvariti. Kao da imaš nakovanj u kompu. Nije im dizajn jača strana ali to je u velikom broju slučajeva prednost. Dugo ne vidjeh nešto lijepo i kvalitetno.
Ako ti ne leže tavke usporedbe evo sa autaima. Cijena - FIAT. Kvaliteta Mercedes. Fala bogu da nije obrnuto. LG bi bio FIAT-FIAT. Samo za tu garanciju. Imao sam Samsung i dobio sam novog pod garanciju ali nakon 3 puta već i dosadi. A trajala je samo 1 godinu. Tako je poprilici bilo i sa hardovima. Svog Plextora samo gledam kako krvavo gubi bitku sa vremenom i čekam dan da napokon rikne. 12x je sada već beznadno a treba mi. |
12x, a 8x
Tvoj je Plex 12x i još se drži, moj RICOH je 8x i kako radi i ponaša se mislim da će prije izolacija na žicama istrunuti nego on prestati raditi. Već me nekada i sram kada me pitaju koliko prži, 8x pa dok ti njima objasniš da je to ipak samo 10 minuta po 80min CDu ...;) ali nema veze radi, ako mi bude trebalo više odem po bržeg RICOHa, ja sam njima zadovoljan. Zadovoljna mušterija, trajna mušterija. Kak bi se reklo moš i fulat jednu seriju i ne budu se preveć naljutili, ali samo jednu i molim u garantnom roku novi inače :fuming:
|
Pa tttooo debeli, napokon da si nešto upiknuo :clap:
Sad brže/bolje sprži sve filmove da ja nemoram i idemo u nabavku novih i ti ponovo prži - sve u cilju stres testa pržilica :D Eh da, ja uvijek mislim na tebe :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |