![]() |
Citiraj:
doh..evo sutra cu proci..danas nema sanse..prije cu ocelavit nego sto to prodem...sutra..sutra poslije posla :) |
Prosao,fora...ja sam pred dosta vremena igrao nesto slicno ali to dosta duze traje...ima mislim oko 10-15 levela,meni to strava : bonker :
|
@Thoroughbred B
imaš onaj papir... i ja završio uz malo muke oko prstena kod zavjese malo post zakasnio.... nego možd si igro notpron to je slično, ali mnogo teže |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ova "igra" je vama zanimljiva?!? lol
|
Dobra, prešao, prvo me bunila kutija za CD...ako ju nisam 20 pua otvorio...onda nenađem drugi prsten (koji se istrese valjda iz zavjse)...zatim me mučil URL, treba ono dešifrirat...i na kraju prešao...
Inače, ovo je nula naspram notpron-u... |
ja imam samo desni prsten , di je onaj na ljevoj strani
?????????'' |
Ja sam sve prošao!
|
KAKO ME LIK ŽIVCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koristite magnifier za prelazak ;) i kaj nije šifra u sefu 1916, ja je upišem, a ono "wrong"... |
Citiraj:
A što se tiče drugog prstena- tresi zastor :smoke: |
U onoj sobi sa kosturom, mislim da se zove Viridian room, da li ¸nesto znaci onaj glas kada otvorim vrata. Zvuci kao glas unatrag ali kako da ga snimim i playam unatrag?
SPOILER select to read Pronašao sam 2 kineska znaka, bočicu s lijekovima i papirom sa kineskim znakovima, dvije slike, malo kose u papiru i limenku pića END SPOILER Što dalje? |
@Thoroughbred B
pise ti link na papiru koji najdes Edit: malo je zakasnija ovi post.... |
pogi, vjeruj mi, Grimson je bio laganica u odnosu na Viridian. ;)
|
upisem sifru i ne radi
fakat ne kuzim svaki put mi je sifra 4589 i nikad ne radi edit: evo upisem jos jednom iz ocaja i proradilo :) |
@pogi; taj glas ti je tu tek da te pošteno dekoncentrira :D
spali kosu za početak (imaš upaljač ispod kante za smeće) pivo nek ostane u hladnjaku :) čitaj malo dnevnik od kostura i skužit ćeš ;) |
kako ispod kante?
klikčem ko manijak al neće da je podigne.. i kako otvorit jebeni dnevnik??? :fuming: |
kako da koristim upaljac za paljenje kose? :)
e da..i kako da otvorim dnevnik? :) |
Citiraj:
|
Nemam ja živaca za to... Probao 3 puta i ništa reko je*** to :):D
|
di je kazeta?
edit:našo sam |
kako da skuzim sifru na kosturu, znam da ima neke veze s datumima u dnevniku ali nemrem povezat.... poludit cu od ovog sranja.
|
a ja neznam kak dnvnik otključat....
|
kljuc ti je ispod ljeve ruke od kostura, slabo se vidi. cd je na zadnjoj stranici dnevnika, u dnevniku pogledaj kad joj je rodjendan, mjesec i dan njenog rodjendana je kombinacija sifre. Sve sam poslozio pored onog zvonca i zapalio
stapice i pise mi kao da mi jos nesto fali pricekat cu da se pivo ohladi mozda je to, fakat vise neznam. |
PROSAO!!! Pivo mora biti hladno kad kliknes na njega, slika i okvir su tu samo da te zbune.
|
ok, thx
|
Ma nis, nego jer ima jos koja soba il su to jedine?
|
Imaš mislim i white chamber :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |