![]() |
Citiraj:
Nego, nisam znao da MS Visio sluzi za crtanje pivnice... :D Inace, ja necu doc jer je atha sebe smjestio na celno mjesto za stolom sto ne pase mom egu... :D |
Citiraj:
|
Naj se zaje...
Tu smo negdje po kilaži, pa ćemo se dogovorit, a athu ćemo sredit...ljudi smo (valjda :D) pa ćemo se i dogovorit :beer: |
ja imam 93 kile:D ,di na kraju i kad??
pivnica školjić,najbolje da se nađemo u sex shopu,svatko kupi lutku i pravac pub,tako se odmah prepoznamo ili ispred točke na ogradi.:beer: |
Ma kakva ograda kod točke. ko želi doć, neka se nacrta u pivnici i gotovo. mene ćete skužit, bez brige ;)
|
Kako sam rekao ja cu rezervirati stol na moje ime,pa svatko kad udje lijepo pita konobara za stol rezerviran na moje ime i ovaj ce ga uputiti.
|
a tvoje ime je acer??
znači bačić baščić. znači bašić,bumo videli,malo mi je knap vremena,da je u 5 ili 4 odmah poslije posla,pa uzdravlje ako me ne bude bilo:beer: ,az neki drugi put,e da treba češće sastankovat.:beer: |
Saznat cete kad rezerviram stol.:)
Stol ce biti rezerviran na prezime Bashich(nemam hr znakove na tipokovnici na poslu):) |
E da se i ja priključim
Dugo nisam vidio dedicu athu i onog aliena (osim preko nišana) pa da popijem koju pivicu s ostalom ekipom Samo recite kada,di i to je to |
Ceska pivnica na Skoljicu,petak u 18:00h
Bašić je prezime. |
Ja sigurno neću doči, u petak radim do 20h. Za dedicu athu ne znam, njemu je malo prekasno u to doba izlaziti a E.T. će valjda doći ako ne bude ubijao Gemmya na dozi.
|
Citiraj:
stho se toga tiche, pod upitnikom sam, nechu rechi da dolazim pa da se onda ne pojavim, vec kazhem - mozda se vidimo. ;) |
Ovako ja danas poslje posla idem rezervirati jedan stol pa tko dodje dodje.
|
Evo samo da vas informiram stol je rezerviran,za petak u 18h kako smo se dogovorili.
Tko će sve doći? |
Ja dolazim garant.
|
Ja isto dolazim u 18:00. Mogu biti do nekih 19:30 ili 19:45h onda moram dalje na nekakvu večeru...
|
Ok ne mogu ni ja duže,za prvi put ce biti ja mislim sasvim dosta.
A za daljnja okupljanja ćemo se dogovoriti. |
Sniperwolf kaže da isto sigurno dolazi nemre na net trenutačno pa mi je reko da vam kažem
|
Znaci zasad nas je cetiri(pet ako Atha dodje).
|
6 ako ja dodem ;)
|
Sorry ja sam tu zaglavio i nedolazim... :(
Vidimo se drugi put i popite jednu za mene :beer: |
Evo ja sam sada došao kući, bilo nas je malo, ali svaki početak je slab...
Drugi put će valjda bit bolje.... Ovo je moja slikica, pogi će staviti svoju kasnije... Atha je zaglavio na poslu, E.T. isto nije bio, al drugi put piju duplo :D http://img366.imageshack.us/img366/4651/riekipa9eb.jpg |
Citiraj:
|
Nije, samo 4 nas je bilo.
slikao je konobar |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo i moje slike, mozda je malo svjetlija
Okupljanje PCE forumaša u Rijeci Dakle slijeva nadesno ide SniperWolf, Renesis, acer, pogi. Led je probijen valjda ce nas idući put biti više, ljudi nemojte se sramiti :) Crash009 bi mogao ovo staviti na onaj thread slike forumasa. acer, ja sam isto odmah mislio da te znam odnekud. |
ok, dignuti cu sliku na page slike forumasha .
|
A jesam ispao štrumf :p
dobro je bilo, nadam se da će nas idući put biti vishe :beer: |
I ja se nadam da ce nas biti više drugi put.
BTW Vidim SniperWolf da je mema stigla iz vemila.:cool: |
Citiraj:
Za sada drzi stabilno 32mb superPI na DDR500 3-3-3-8: goood : |
Je...ga ja nisam citao redovito uvu temu neko vrijeme i sada kasno vidio da je meeting prosao,drugi put i ja 100% dolazim
Inace da cujem sta je tko pio? |
Ja i Renesis crno toceno pivo, Pogi toceno pola svijetlo pola tamno i SniperWolf Coca - Colu:eek:
|
Ajde, njemu je za oprositi :) ovaj put, slijedeći će morat barem jednu skinut...
i morat ćemo preći na veće doze :) al nas i više mora biti... |
Ćete primit i skromnog opatijca na pivu?
|
Citiraj:
|
.....a znamo da jedna runda medju pcekspertovcima traje vishe rundi u stvarnosti.
pa ako ti zhelish dochi mortal, rado! |
Citiraj:
Samo moramo promijeniti mjesto okupljanja: http://img526.imageshack.us/img526/7...pacopy28cy.jpg :) |
Pa nemojte strašit čovjeka, nakraju neće niš platit :D
Samo ti dođi, čim više, to veselije društvo :) |
Citiraj:
: lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |