PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Puca li Vam adsl T-Coma (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33162)

Emissary 18.02.2006. 20:36

Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit

buljo 21.02.2006. 10:29

Citiraj:

Autor Emissary
Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit

Stero bi ga nekam da mi kaže da mi je problem u kompjuteru!: bonker2

frANZi 21.02.2006. 10:54

Ja isto imam jebenih problema s aDSL-om. Već sam isfrustriran. Svaki jebeni dan mi se oko 5 popodne prekine i tako do 10 navečer. Cijelo vrijeme blinka DSL link. Modem je C-010-I. I zovem ja njih, javi se neki nadobudni "tehničar", ja mu kažem da mi blinka, a on kaže: "Probajte restartat modem..." Ja popizdio, kažem mu da sam sve već napravio, i da nema do čega bit nego do centrale, a on: "Nije to u mojoj ingerenciji, ja sam tu samo da prijavim kvar. Čekajte dok vam se jave monteri!". Pa pi*** mu materina, šta je onda u njegovoj ingerenciji... on je tamo kao tehničar. : bonker2 : bonker2

Sad kad monteri dođu, veza će radit i oni će otići. Onda ću ih ja ponovno zvati, i tako će vjerojatno biti svaki dan. Nisu normalni!!!! : Machineg : Machineg : Machineg

JC Denton 21.02.2006. 15:10

Citiraj:

Autor buljo
I mene danas zajebava i to jaaaako!!!:fuming:
Pričao s likom i frajer mi rekao sve kaj sam napravio, i na kraju je rekao ak će bit problema kaže da će možda trebat promjenit port na centrali!
Pas mater

To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu :D ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Citiraj:

Autor buljo
I mene je neka žena zvala prije 3 dana i ja reko sve ok, to oni namjerno rade!

Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma? : CoolRamb :rambo: :D

JC Denton 21.02.2006. 15:11

Citiraj:

Autor Emissary

Meni to cova nije mogao rec jer je na njegovom lapu veza radila jos gore :D

buljo 21.02.2006. 15:43

Citiraj:

Autor JC Denton
To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu :D ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma?

Zašto pišeš MOJ problem!!!:D :D :D

Isto kod mene, potpuno, zvao sam službu i rekli su da će mi se javit, ma sam nek promjene port pa se nadam boljem...

MAHER 21.02.2006. 16:42

evo meni je veza godinu i pol dobro radila,stvarno se nisam mogao žaliti,ali zadnjih tjedan dana stalno puca,dođe čovo iz tcoma i kaže modem u kurcu,ja naručim onaj wlan router i sada čekam da stigne,inače ovaj koji je kakti u kurcu je simens A-100-I

Srky 21.02.2006. 16:53

Molio bih da smanjite malo dozivljaj s psovkama...:gringo:

Hamm 21.02.2006. 18:24

nikad nisam imao problema :)

ne znam....tu i tamo se nije htio spojit na net..ali nakon dva tri pokusaja radi...eto

Sam Fischer 21.02.2006. 20:14

Ja zbilja nemam prigovora...:)
Radi savrseno :)
Cudno za hitlercom :D

Darth Vader 21.02.2006. 23:21

Meni takoder radi savrseno.

cuo sam ad je Zabreg i okolica problem te tamo Rijeka Pula itd. Dosta starih centrala. Cuo sam isto da T-com jedva i ovo odrzava na zivotu. Hebiga 100000 u 1g treba to pokrit.

JC Denton 22.02.2006. 01:47

Evo meni se od mog zadnjeg posta ne rusi veza i nema nikakvih problema... radila je dva puta po 3 sata.. i jednom po 2... (ono.. komp je bio konektan, ali nista se nije prenosilo).. da pokucam o drvo...

Eto, sad kad sam ovo napisao, sutra ce sigurno opet pocet zajebavat :D

speedy-3 22.02.2006. 01:51

meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,

Red Worm 22.02.2006. 09:14

Citiraj:

Autor speedy-3
meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,

Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.

brentaal 22.02.2006. 09:39

Citiraj:

Autor Red Worm
Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.

U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:

Red Worm 22.02.2006. 09:49

Citiraj:

Autor Blitz
U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:

Da znam, ali moraju promjeniti modem svakome kome puca veza. Jer korisnik redovito placa uslugu. Pa ako je ne dobije kak treba... onda u ku**c. :rolleyes:

MAHER 22.02.2006. 13:49

danas me veza pošteno izludila,ja se dignem oko 5 ujutro,meni dosadno,idem ja malo prije škole na net i idem se spoijiti,spoji iz 2,i pukne nakon minutu i tako jedno 20 puta,popizdio i zgasio,evo sada iz škole,još nije puklo

fairy 22.02.2006. 18:47

prokleti t-com..jučer i danas me cijelo vrijeme zajebava veza : bonker2 : finger : :argue: : sniper : :rambo: : Machineg :fuming: : DualWiel

just venting : giljotin

buljo 22.02.2006. 18:54

Evo moram pohvalit novi firmware za SE555 router, trenutno sam 7 i pol h online i nije pukla veza sve 5, a svaki dan mi je popodne kenjo...

Aj palac gore t-comu (ipak su zaslužili ovaj put)

JC Denton 22.02.2006. 20:20

Danas veza radila dva puta po 2 sata i evo sada vec 4 i pol sata... nema stekanja ni usporavanja. Nisam nista prijavljivao, ali eto.. ocito su nesto popravili.. mozda slucajno usput dok su neciji tudji problem rijesavali. Kucam o drvo :beer:

JC Denton 22.02.2006. 20:27

Dobro da sam ovo napisao... pukla veza :D

Ali OK, meni ne smeta ako pukne nakon 4 sata ;)

Sam Fischer 22.02.2006. 20:37

:grrr: : finger : : baad : Ureko sam se...
Danas je 2 puta puklo...
I to evo sad prije 2 min kad je napokon postalo zanimljivo na dozi u cod2...

ddr 22.02.2006. 20:56

Kad mene u Valpovu sve radi kako treba otkad imam DSL (oko godinu dana), imam ovu najslabiju brzinu (512Kbps) ali nekad mi se spoji i na 1Mbps! Neznam zašto!

Ali sve u svemu, OK!
Cijene: Kada usporedimo ove iz Njemačke i naše (a isti operator), mi bi komotno mogli plaćat FLAT RATE PAKET 100kn, a ne 370kn! Sramota!

MAHER 22.02.2006. 22:06

tužiti ću tcom za duševne boli,puca mi svakih 5-10 minuta

buljo 22.02.2006. 23:25

Ljudi ako imate GIGASET SE555 ima novi firmware ja sam riješio probleme s njim!

MAHER 22.02.2006. 23:51

to možda dobijem za par dana,sada imam usb modem,i radi nevjerovatne gluposti

Isus 22.02.2006. 23:52

Zadnja dva dana puca svaki dan jedno 3-5 puta. Doduše ja sam Iskon no očito je problem u T scumu

MAHER 22.02.2006. 23:58

iskon koristi tcomov dsl,pa je to isto,a najgluplje je kaj imam 2 frenda na dslu koji žive par metara od mene i samo meni sere

brentaal 23.02.2006. 00:20

Citiraj:

Autor Isus
Zadnja dva dana puca svaki dan jedno 3-5 puta. Doduše ja sam Iskon no očito je problem u T scumu

Ista stvar ovdje.
Iskon.
Zadnjih par dana veza puca. Bas kak je Isus reko, nekoliko puta na dan.

Isus 23.02.2006. 03:22

zvao sam iskon, nisam jedini koji se žali, no riješenje je nažalost ovakvo:
Treba se nazvat iskon kad radi T-scum služba za odjebavanje korisnika,
reć kaj se dešava, onda iskon može tražiti T-scum probne podatke za logiranje s kojima se logiraš i čekaš da veza pukne,
kad veza pukne nzavat iskon i tražit da prijave kvar T scumu, koji neće direktno primiti prijavu jer si iskonov korisnik i nadat se da će kreten kaj čupa kabel prestat s time.
:rolleyes:

@Maher, to nije niš neuobičajeno da modem dela gluposti, čito T scum priprema neku veliku ofanszivu tipa baci modem i DSL uzmi ISDN;) kad puca veza na dslu.

Prije je bilo uobičajeno da dial up kenjka tak da pogubiš živce i zemiš dsl.

T-scum postojimo da bi vas krali :fuming:

MAHER 23.02.2006. 07:21

ja još uvijek čekam novi modem,veza puca sve u 16,ako će dalje pucati kada mi novi modem dofuraju idem u tscum s palicom i netko će pojesti jebeni modem

Emissary 23.02.2006. 10:22

Citiraj:

Autor Srky
Molio bih da smanjite malo dozivljaj s psovkama...:gringo:

E je*iga daš 140 kuna za sranje od usluge. Nije mi PCEX forum kriv ali lakše mi je kad im je*em mamice.

acer 23.02.2006. 11:41

Meni u Rijeci odkad sam na dsl-u, godinu i osam mjeseci veza je pukla doslovno jedanput: goood : : goood :

Ja stvarno ne mogu reci nista protiv T-com,meni radi odlicno.

IceFisherman 23.02.2006. 12:48

danas i meni celi dan veza puca .. i nepravilnim razmacima .. nekad par put za redom .. pa radi normalno neko vreme itd itd itd ...

Cataphract 24.02.2006. 07:45

Citiraj:

Autor Red Worm
Evo, meni vec tri puta puklo u dva sata. Nesto skidam od 20 mb, dodje mi do 9 mb i pras. :fuming:

meni puca svako malo još od ponedjeljka. zvao sam iskonov support i vele da je problem na linku između njih i t-scuma i da sve ekipe rade na tome. trebalo bi proraditi kako treba danas tokom dana jer se trude srediti problem prije vikenda. što je dobro. mislim, dovoljno sam živaca izgubio na pucanje veze dok igram GW.

p.s. tko ti je to na avataru? carmela?

Red Worm 24.02.2006. 13:36

Meni je veza za sada OK, vec neko vrijeme. Ali zna se desiti dosta cesto, da veza nekad stane/padne. Prodje nekih 20 sek ili duze pa opet krene. : baad :

Ima li netko takvih problema, i radi cega su?

Avatar, pojma nemam :( nasao je tak tako. Koja carmela, daj mi prezime.

IceFisherman 26.02.2006. 17:48

efo . vech protekla dva tri fucking dana mi puca veza ... ponekad puno ponekad malo .. a ponekad se nece niti odmah spojiti natrag ... zval sam t-šrot i veliju da je sve u redu .. mislim arghhhhh

Baki_1 26.02.2006. 23:15

kada sam nazvao t-centar rekli su mi da mi veza vjerojatno puca jer mi kablovi kod telefona nevaljaju...kao nije dobro spojito...pa sad ako ikome moze pomoc nek proba...btw, ja nisam probo jer nemam 20 metara kabla da ga kroz kucu provucem, ali ak je netko u mogucnosti neka proba.....

I to nevaljaju kablovi jer je telefon star 10 godina ili tako nesta, pa se mora promjenit i uzet neki drugi....

IceFisherman 27.02.2006. 00:00

e viš .. meni je delalo normalno tak dugo dok nisam odjavil ISDN i onda su oni došli nekaj prtljali dok su ga skidali i od onda puca veza .. a ljepo sam ih zval .. i oni meni da je meni s kompom nekaj .. mislim shvasta ....

Sam Fischer 27.02.2006. 13:04

Citiraj:

Autor IceFisherman
e viš .. meni je delalo normalno tak dugo dok nisam odjavil ISDN i onda su oni došli nekaj prtljali dok su ga skidali i od onda puca veza .. a ljepo sam ih zval .. i oni meni da je meni s kompom nekaj .. mislim shvasta ....

Ajoj...Danas mi stari ide odjavit ISDN u hitler com...:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12.