![]() |
Gainward Ti4200 64mb RIP, Abit Ti4200 OTES, i sad gainwardica iz siga i tek moram vidit drivere od nvidie da mi rade probleme, a vidio sam ih od detonatora 39.xx do ovih 80.xx. Dok ne vidim ne vjerujem. Puno ljudi tako hvali sliku od radeonki i drivere, pa kad sam probao : suicide
|
Evo bas sam probao NGO 83.62 i mogu rec da su mi bolji za razlliku od XG 83.60 manje patu oci i slika je zakon u NFS_MW i Q4 , Moto GP 3 sta trenutno igram! DVD i divx slika je ka sunce! Definitivno su odlicni! Imao sam problema sa Shutteringom jer sam zaboravio konfigururati PCI Latency Tool.. i sad je sve super! :D
|
Da sumiramo koji su sad driveri po vama naj? :)
mene zanima ja imam 6800gs Agp pa cisto misljenja! |
Vjerojatno isti oni kao i za 6800GT i Ultru. BTW, jesi pokušao otključat taj GS?
|
Nisam jos, jucer sam navecer dobio grafiku ali cu danas popodne probat
|
Citiraj:
|
Da, al vjerojatno za PCI-E verziju ... AGP i PCI-E nemaju fizički puno toga zajedničkog, različiti su PCB-ovi i različite jezgre.
|
Da, znam da AGP i PCIe imaju različite jezgre... Uz kupljenu karticu dobio sam 82.12 drivere (moja je AGP). Malo ću testirati ima li trenutno boljih drivera za ovu konkretnu karticu. Ako netko zna ...
|
jel ima kakvog patcha za rivatuner jer mi javlja da ne prepoznaje ove nove beta drivere.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |