![]() |
TO je bio kaleb protiv koreje.
MA svaka čast dečkima ovo je bila prava utakmica GG :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Dobro je prošlo:)
Sutra će biti frke, nemojte zaboravit da su danas Islanđani dobili Rusiju a na početku prvenstva napucali srbe...baš i nisu p****n dim... Nadao sam se danas da će možda srbi popušit ili da će biti barem neodlučeno...kita...dobili 26:25. Riknuo sam od smjeha kad sam čuo kak su slovenci spušili, na početku je bilo i 11:2 za francuze:D još su dobro i prošli, na kraju je bilo samo 34:30:) |
Citiraj:
:rolleyes: :rolleyes: Mislim da je to bilo na tekmi protiv Grčke.. Ali nisam siguran. |
Bit će teško s Islandom ali vjerujem u naše. Bit će pobjeda u posljednjim sekundama. Oni se vole igrati našim živcima.
|
Danas ce biti teze nego sa Rusima, igra koju ima Island nama nikako ne lezi. Jedna stvar kod nasih mi nije jasna. Kad krenemo sa centra, svi hodaju, sto se blizi kraj tekme sve su sporiji. Ako se pogledaju druge repke, svi trce na centar i onda do 9 m na organizirani napad. Sreca nasa jucer da je Sola obranio zadnjih 10 min par lopti jer bi izgubili utakmicu u kojoj vodimo od 1. minute. Da me neko pitao jucer koji od 15 igraca da puca u zadnjem napadu ja bi Sprema stavio na 16.mjesto. Svaka mu cast, usle su mu 2 lopte kad je bilo najgusce. Za danas moramo imati puuuuno srece.
|
Meni jos Balic nije jasan, jucer je juriso ko protiv rusije al nista nije mogo pogodit, pa je tak pred kraj popusio 2-3 lopte:rolleyes:
Koji k je iso sam ganjat gol kad mu nejde:rambo: |
"Razigran Balic kao rijetko kada, ima rjesenja kao iz science fiction filmova.."
Kidam se kod ovog komentatora. :clap: [edit] POBJEDAAAAAAAAAAA!!!1 |
HEHEHE , pao i Island .
|
Balić je genijalac!
|
ček sada ako pobijedimo srbiju je li se onda plasiramo u polufinale????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U skupini |
ne to je bio kaleb u utakmici protiv grčke
|
Grčka.
|
Hehe, danas još sredimo SiCG pa po zlato :)
go go |
Prvo padaju naši istočni susjedi, pa revanš Španjolcima i u finalu smo. Opet s Rusima :D
|
kako vidim opet će biti gusto do kraja...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ode SCG! Napokon d anije gol razlike već 4! Pomoglo je ono isključenje srpskog playa. A |
Bravo nasi :clap:
Idemo dalje,do kraja:beer: :beer: |
U prvoj polivici su bili dobri, ali u drugoj su se totalno raspali.
Bravo nasi. :D |
Hehehe, rusi najbali!
Slovenci moraju u kvalifikacije za slijedeće. A mi u subotu u 14:15 idemo na francuze. Stare mušterije, Portugal 2003, Tunis 2005. Koji će nam htjet vratit za onu obranu Matoševića 2003. i prošlogodišnje razaranje u Tunisu ;). Danci na Španjolce. Ako prođemo ( u što sam uvjeren) tko god od druge dvojce prošao imaju otvoren račun s nama. Danci jer ih je Šprem 3. sekunde prije kraja pokopao, a španjolcima imamo za vratiti ono iz Tunisa. |
Samo još dvije pobjede i zlato je tu.
|
Citiraj:
@ Isus Ja sam se zajebo, bilo je ono protiv grcke u knock out fazi |
oboružati se dobrim živcima, to je jasno.
ovo će opet biti za infarkt. Predviđanje? Netko od naših će zabit par sekundi prije kraja za jedan razlike za nas. |
Citiraj:
Uopće me ne bi čudilo. |
Bit će frke, francuzi su loše počeli ali su se dizali iz tekme u tekmu.
Ali računam na to da Lac i Pero igraju super svaku drugu tekmu, ne bi nam loše sjelo da sad oni malo prorade:) A da ne pričamo o tome da će nakon zadnje tekme svi malo više osim Balića čuvati i Šprema...biti će tu prostora dosta za ostale:D |
A balica cuvaju i po dvojca pa uvjek zabije bar 7 komada i podijeli tonu lopti za vorija i sulica.
U Tunisu su Francuze Sprem i Dzomba unistili |
Ovaj golman od francuza nije normalan...60% obrana:eek: :eek:
WTF? Ajmo naši, dobro se držimo!!!:clap: :) |
Kak trenutno ide tekma, izgleda da smo spusili ovu... :gringo:
|
Vjerojatno za 3. mjesto igramo. Golman Francuske nas je pokopao
|
kako nam ne ide
dajte naši pobijedite ih! |
francuski golman = gay :grrr:
|
:fuming: :fuming: :fuming:
mnogo sam ljut |
Citiraj:
Jadan sam:smoke: :gringo: |
ovaj golman nas je uništio:fuming: :grrr: :grrr:
|
Citiraj:
|
jebi ga! Nemreš dobit kad ti protivnički golman skine 21 loptu iz svih mogućih i nemogućih kuteva a tebi obrana ne djeluje nemreš očekivati da ćeš dobiti.
|
hebiga...
francuze je golman izvukao... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |