![]() |
Biometrija je problem penzicima ali i svima onima koji nisu skroz naskroz oduševljeni sa nadolazećim bio digitalnim zatvorom :D Minimum što mogu (i moram) napraviti je da im ne pomažem.
|
Citiraj:
Kao što su kolege odgovorile, ne treba ti čitač za e-građanin, postoji puno načina prijava. Mislim da sam ga čak kupio u Interšparu :D, došao je 7-8 eura ako se ne varam. Ali sa mbankingom dobiješ treću razinu, što ti je dosta za manje više sve, jedino ne možeš predat zahtjev za izradu putovnice i sl. Uzeo sam čitač jer mi je lakše te egrađanin pizdarije klikat na PC-u nego stiskat po mobitelu, tako da mobilnu certiliu nisam ni aktivirao. Koliko čujem proces je zabavan i pun iznenađenja :D |
Citiraj:
A ne znam zašto je proces "zabavan" i pun iznenađenja. Aktivirao sam hrpi ljudi jer imam čitač (kupio ga dok nije bilo certilije) i nikada nikakvih problema. Ono ljudi od 70+ godina koriste bez problema pa nekom na ovom forumu to ne bi trebao biti problem. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
sta je to EU iskaznica? vidim u certiliji tu opciju da se zatrazi,to mi stoji pod zdrastvena iskaznica...
|
https://gov.hr/hr/europska-kartica-z...osiguranja/646
kad se ode u hzzo jukićeva, tamo je automat, upišeš oib i odmah ti ispadne eu zdravstvena, nema naknade |
jel to izasla aplikacija? nasao u trgovini i instalirao ali nisam jos isprobao...
kakva su iskustva? |
Koja aplikacija?
|
A koja,pa za e građanin
Ono sta mjenja mpretinac |
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...id=hr.mgradani Upravo skidam |
cudi me da nigdje sluzbeno nema objave ili nesto...slucajno sam otkrio aplikaciju
|
Kompliciraju sa tim razinama sigurnosti, m-Token nije dovoljan za predaju zahtjeva za izdavanje nove vozačke dozvole..
|
Citiraj:
|
A baš .
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Pa što ne koristite certiliu za prijavu na visoku razinu?
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |