![]() |
Na tv bolje radi nego na mobitelu.
Fora sve ima titlove ili sinkronizaciju. Nadam se da ce povecavati sadrzaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala!!! :beer: |
SkyShowtime
Kaj nemaju aplikaciju na Samsung telkama? Tražim Showtime i niš ne nalazim.
Na Firesticku kaže unavailable za Showtime app. Kaj trebam ručno instalirat preko apk fajla? |
Osim putem web sučelja, usluzi će se moći pristupiti putem aplikacija za iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV.
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk |
Uzeo s 2 frenda lifetime u pola cijene i uredno svakom radi i svako ima svoj profil. Svaki jedan eur mj. :care:
|
Zasada sadrzaj sve nostalgija, nema dv i ds. Nisam provjetio rezoluciju al za 3eur cemo ostavit jer hbo nisam upalio vec dugo pa ce ici na delete.
|
Uspio možda netko upogoniti na fire sticku? Htio bi starcima složiti kad ima prijevod na hr.
|
https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1323 - video u quote ti treba za instalaciju, portugalac, ali sve ces skuziti. I onda jedina kvaka da ces rezu morat drzat na 720p u suprotnom je video "zoomiran" u aplikaciji :D
Ako se slučajno kod tebe ponaša drugačije, javi. Ja trenutno imam "obični" 4k model |
Citiraj:
Model sticka je 4k ali je Tv prastara Panasonic plasma, rezolucija je HD ili čak 720p pa izgleda ok. :) Nije trebalo zoomirati. |
Vjerojatno je 720p plazma, jer sve reze sam isprobavao i jedino 720p je slika "ok" i titlovi se vide. Full čudno, očekivao bih da barem na fhd rezi radi normalno...
|
uzeo i ja ima 5 dana nisam se niti ulogira haha al. za 3 eura...
|
Citiraj:
Kakav je u usporedbi sa netflixom? Dal ce imati vlastitu produkciju? Prava na netflixovu produkciju (cisto sumnjam)?! Koje rezolucije su podrzane za ta 3e¿! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne postoji aplikacija za Samsung Tizen... |
Da samsung aplikacija ne postoji. Ova za lg nocna mora. Pauza, tj resume ne radi, rezolucija fullhd(po bandwidthu) Sadrzaja jako malo, npr od star treka samo Strange New Worlds, i filmovi od nemesisa, nista od starih. Ima Yellowstone i spinoff, to. cu pogledat pa. vjerojatno gasim.
Najveća prednost ko ima djecu Žar sinkroniziran na hrvatski 6 sezona :D |
I psići u ophodnji čak 8 sezona sinkronizirano :care:
Odmah je osvanulo i u videoteci, meni preferiranom načinu konzumiranja sadržaja :D |
Kad sam videl na službenoj stranici "Streamuj sada" za hrvatski jezik... Nabijem ih
|
Kako se stavlja to 720p na firesticku o.O
|
Citiraj:
Bas, imam hbo max od 3 mjeseca, dosad sam pogledao jedan film i boardwalk empire. Na netflixu volim pogledati dokumentarce, ali zasad nema nista novoga zanimljivoga. Guglam malo sta ima ovaj showtime, iako mi se ni ne placa jos jedna pretplata. Netflix voli bolja polovica, ja odrzavan hbo max sad zbog last of usa, tu je jos i spotify pa evo sad i showtimea. |
|
Serije koje je HBO odlučio maknut sa svoje platforme, neke još prije godinu dana.
Popis: Beartown (Sweden), Beforeigners (Norway), Kamikaze (Denmark), Lust (Sweden), The Informant (Hungary), ID (Finland and Sweden), The Winner (Czechia and Slovakia), Warszawianka (Poland), Por H o Por B (Spain), Czech It Out! (Czech Republic), Foodie Love (Spain), Hackerville (Romania), No Activity (Spain), One True Singer (Romania), Pray, Obey, Kill (Sweden), Ruxx (Romania), Success (Croatia), Todo Lo Otro (Spain), The Sleepers (Czechia), Tuff Money (Romania), Welcome to Utmark (Norway) https://www.hollywoodreporter.com/tv...al-1235293813/ |
morali su zadovoljiti sadrzajem iz europe, a najlakse je otkupiti postojece.
|
sletio app na samsung, nelošo...
|
Napokon jer ovaj cast sa moba nije baš bio optimiziran.
|
Kad istekne mi ovaj mjesec netflix, otkazujem ga, a probat ću ovaj SkyShowtime, vidio sam u najavi da imaju sinrkoniziranih crtića, to mi treba.
|
pročitah na forum.hr filmove koji odlaze uskoro
Citiraj:
|
Najnoviji film je 1994 :D
|
Previše nostalgije premalo novog. Tih 3 eura dajem sam zbog crtića
|
Kratko traje ponuda.
Ja sve drzim mislec da ce ubaciti Star Trek.jesu kratko filmove i onda maknuli. |
Čisto da javim, firestick, verzija aplikacije 1.9.66 konacno je video fullscreen kako spada. Imao sam 1.8.xx prije pa moguće da su i ranije ispravili:)
|
Gdje si našao aplikaciju za FS? Ja imam verziju onog nekog portugalca, koji je ranije postavljen ovdje na forumu.
|
Upisao u downloader app skyshowtime apk, dosao na apkmirror site i tamo skinuo zadnju android tv verziju od 14.6.2023 https://www.apkmirror.com/apk/skysho...-9-66-release/ (nodpi verziju sam skinul)
|
Ukinuo Netflix, uzeo ovo na probu mjesec dana.
Za sada ok, gledam Star Trek nove, a djeci se sviđaju sinkronizirani crtići, iako mi se čini da nema previše toga. |
neki dan je došlo 100+ filmova, ima starih baš koje nitko nema, meni je to možda overall i najbolji deal, ali ima svojih mušica, fale neke serije/filmovi usred sezone i tak
|
Idioti mi izbrisali skoro kompletan watching history... Pa nie valjda da moram sam pratit di sam sta sa cime.... Tio nastavit Yellowstone kad ono nema, watch S1E1
|
ako je netko u potrazi za skyshowtime acc-om, slobodno mi se javi privat
1 profil na korištenje |
nakon kupnje na mall.hru, dobio sam na mail promo kod za jedan mjesec besplatnog korištenja SkyShowtime-a.
ako nekoga zanima, javite se na pm pa pošaljem. edit: otišlo. |
SkyShowtime announces introduction of new Standard with Ads plan
https://corporate.skyshowtime.com/23...-with-ads-plan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11. |