![]() |
Najveće pitanje je hoće li nastaviti koristiti isti engine ili rade novi. Sva naklapanja oko toga kako je nešto skupo, sporo, ovakvo onakvo bi ovisno o tome jednostavno pala u vodu. Ali uzdam se u R* da se budu zguzičarili koliko god im se isplati :D
Ako bude tako kako kaže p3r02d3r0 onda bi to bio možda i idealan trenutak za razlaz sa epskim serijalom. |
Pa valjda koriste novu (9) verziju svog RAGE enginea. Mala je šansa da će odustati od nečega što razvijaju skoro 20 godina.
|
Za vjerovati je da hoće, u kojem slučaju sve priče o "johme ne stigne se ovo ono" padaju u vodu kao kramača od 500 kg.
Da se razumijemo, ne muči mene odgoda PC verzije bilo kojeg GTA, nego lupetanje i izmišljanje opravdanja sporadi istog. Da se nađe netko na PC tržištu tko je tim bijednicima spreman platiti da odgode igru za konzole, oni bi to odradili bez problema. Temporary exclusive content samo za PC? Nema problema, samo da netko plati. Da i ne spominjemo raščupavanje GTAIV zato da bi MS dobio dva DLCa šest mjeseci ranije nego druge platforme. E jebiga, spomenuo sam :D |
Jedino kak se potencijalno može dogodit da istovremeno dođe na PC kada i na konzole je zahvaljujući Microsoftu i njihovom Game Passu. Odnosno, ak M$ vrbuje take two s dovoljnom količinom para.
A obzirom kak je Microsoft agresivno krenuo u osvajanje tržišta, ne bi me čudilo da se to i dogodi. |
Citiraj:
Izaći će možda day one na nekakav Pass ali ne isto kada i na konzole. |
Morali bi iskeširati cifru u milijardama da se to dogodi.
|
Te priče kako će oni prvo samo za konzole izbaciti pa dok prikupe neku pinku onda platiti port za PC, ne piju vodu. Imaju oni para ko pljeve, ne trebaju oni ništa sa strane da srede port za PC. Jednostavno ne žele, Sony će im platiti da ne izbace za PC samo da oni više zarade na prodaji konzole (win win za oboje) i onda tek za 6 mjeseci do godimu dana izbaciti za PC. Nadam se da sam u krivu ali....
|
Citiraj:
Nego da će početi žetva prije, ne vidim razlog zašto ne. Ali otom-potom, ajmo prvi vidjeti datum. Doslovno može biti 2024. a može biti i 2030. |
Jel se zna ista o igri? Koliko likova ce bit? Hoce bit jedna od njih ta latina sa pozamašnom zadnjicom :)
Nadam se samo da ce nastavit sa sprdajucom tematikom nacina zivota a ne priklonit se woke budalaštinama... Iako sam negdje procitao da je dosta ekipe otišlo iz tima bas radi toga, sad jel to istina il ne, boga pitaj... |
Gotovo na kapaljku imaš sad info, ništa nećeš previše znati do daljnjega.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i nije igrica nego video igra gle ja kad igru kupim mogu s njom sto hocu :) a ti si sad misli hoću il neću, neka te ta zamisao drži budnim noćima :D |
Drago mi je da nisam jedini kojeg smeta izraz "igrica" :D Dodje s godinama, valjda.
|
|
https://ibb.co/1b9XPCw ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo
Inače slika i boje baš bacaju na Vice City... Kvota 1.05 |
Pa iz leakova je vidljivo da će bit Vice city i okolica. Pitanje je samo hoće li bit još nekih drugih većih gradova.
|
Iako su mi Los Santos (SF+LV) i Liberty City daleko više prirasli srcu od Vice Cityja, s radošću očekujem ovaj nastavak. :goood:
|
Kakav bi sad bio show da najave ekspanziju za GTA V :roller:
|
Ili IV Remastered
|
kaj bi po vama trebalo bit u traileru a da kazete wow ?
|
Citiraj:
Jedino kaj bi me moglo ultra razočarati jest da bude online only u stilu nekakvog debilnog MMO-a. |
Na kraju trailera: "Od ovog trena dostupno na Steamu" :D
|
Ma nema priče da igra neće biti wow... Petica je izašla otkad pa je i dan danas wow, možeš misliti šta će biti Six.
Očekujem ogromni Vice City i Vice Beach, sa ogromnom mapom koja će sadržavati još podosta manjih gradića, kao i lokacije koje će aludirati na real life Floridu kao i u svakom nastavku, prvenstveno Florida Keys, Everglades, floridska jezera a čak se nebih iznenadio da u mapu budu uključeni otoci a.k.a. Bahami/Kuba/Bermudi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hahaha, kad bolje razmislim to je stvarno jedino što bi moglo zahebat igru, jer GTA obožavam od malih nogu i niti jedan me nije razočarao do sada, pa ne vidim razlog zašto bi i ovaj, osim sa gore navedenim "modernim stavovima" koji nažalost idu pod mus zadnjih godina.
S tehničke strane kontam da bude ok kao i svaki GTA do sada, a ako se budu držali stare šprance sa novim engineom nema govora o failu. Mene zanima samo hoće li sutra objaviti i datum izlaska ili ćemo samo trailer vidjeti? |
I dalje se nadam da će Rockstar ostati kontroverzan do kraja.
|
Citiraj:
|
valjda nebude sutra samo nekakav teaser od 13 sekundi :D
|
ja bi se recimo volio da GTA krene u nekom novom mračnijem tonu al pošto ovo igra hrpa klinčadije to ziher necu vidjet
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma jasno, GTAIV ja baš bio tvrd orah. Ali izdali su na raznim verzijama tog engina deset igara tako da su jako popeglali. Na mom starom kompu iz 2009 GTAV se vrtio vrlo dobro, dok je GTAIV bio teška banana. Mislim da ne bude tu nekih velikih problema, možda budu zahtijevali Win11 :D
|
GTA se uvijek igrao najmanje dvaput. Prvi put s onim kaj imaš od hardvera, a drugi put nakon par godina kad se updatea hardver, a i sama igra prođe par patcheva + modovi.
Ovo će biti prvi GTA koji ću igrati na konzoli a za FPS/TPS sam retardiran ako nemam tipkovnicu i miša tako da će biti zanimljivo iskustvo (od RDR2 sam odustao zbog toga) |
Jedino sto ocekujem je solidan SP. Igru ne namjeravam preorderat niti kupovati na releaseu jer sam uvjeren da nece vrijedit 70$ samo za SP.
Pesimist sam jer sam uvjeren da ce MP biti live service igra s sezonama, skinovima i ostalim modernim smecem. No zivi bili pa vidjeli. |
Frende, to se ne zove pesimizam nego uočavanje očitog temeljeno na postojećim činjenicama.
|
Ček kad izlazi trailer po našem vremenu? 15h?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |