![]() |
Citiraj:
Upravo tako. Forenzični patolog i tiktoker Dr. Darin Wolfe u nekoliko je videa pokazao što neliječeni povišen tlak radi srcu i krvnim žilama. Kaže da je sve što njegove kolege liječnici govore o zdravom načinu života točno ali da je tlak najveći problem i o tome često razmišlja i govori da je povišen tlak podmukla bolest. Evo video u kojima nije pokazivao organe sa autopsije LINK i jedan u kojem prikazuje fotografije srca i objašnjava što povišen tlak radi srcu, pa tko je osjetljiv nemora pogledati: LINK |
Citiraj:
I da, ne štedim se kada je masno u pitanju :D Samo što izbjegavam prženo i prepečeno. Ne naručujem hranu izvana. Sam si kuham i nosim na posao kada nisam u home officeu. |
Samo polako
Nije ni mene nikaj šoralo sa tlakom do 52-3 g :p |
niđe veze. problem su ugljikohidrati i biljna ulja, a ne mast. LDL je samo broj na papiru. treba uzimati ukupno stanje, a ne se fokusirati na jedan broj . tipična glupost moderne medicine i trovaca i mesara koje zovemo liječnicima
i sa 100 godina se može biti zdrav i fit. problem je što se svi zapuste i čekaju smrt |
To se i meni tako čini. Ljudi od 20 godina se zapuste da to bude strašno. A nedavno sam vidio na netu babu gimnastičarku od 90 i kusur godina kako radi stoj na ruci i to na gredi. Nije AI.
|
Ma tko zna štas' stvarno vidio nako crte bilog i finog čaja od bunike :D:D
|
Evo bas dosao iz setnje ~5km. 116/72 73 puls, mjerenje doslovce s vrata odmah tlakomjer na ruku.
Vjerujem da bi bilo i bolje da se mogu ostaviti vrazjih cigareta, je nije bas isto spalit 35/40 komada vs 7-8 koliko sad rastezem zdanjih 7mj. ali i dalje se trujem i ne cinim dobro zilama. Ono sto je zanimljivo da sam imao cigarete u bolnici i 3-ci dan slobodu kretanja do dvorista, aparata za kavu itd... i nije mi palo na pamet da zapalim, gledam druge u dvoristu ( isto srcani ) koji puse i uopce mi nije falilo ili vuklo da zapalim i to je trajalo 6 dana. Jel nisam dosao doma iz bolnice, sjeo u fotelju, upalio komp i krenem motat cigaretu... :fiju: I probao po par dana reko ajd necu pusit, navecer nerovozan ko pas i tlak naravno odmah skace. Nije problem bit fizicki aktivniji, ma nije ni problem gledati druge kako zderu mesinu a ti zvaces povrce ali ove cigarete... ne znam, jedino da se drogiram necim pa da mi sve bude ravno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |