![]() |
Kazu cijena od 400 do 450 dolara, znaci u nas 400 do 450 eura vjerojatno
https://m.gsmarena.com/nothing_to_pr...news-54831.php |
Dobio sam invite code za Nothing Phone i ne treba mi. Ko se prvi javi, njegov je 😃
Imate 48h da ga iskoristite. |
Realno ako ti i ja nismo iskoristili niko ni neće :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma da ali ovako kad nisu najavili cijenu nije okej, da znam da ce bit npr. 350 eur odma bih preorderao, pa i platio tih 20 eura nad cijene, vako i nako bi uzeo masku. No na slijepo, no-no. Za 450 cekam reviewe.
|
Ne treba ocekivati flagship za taj novac. Zna to i vlasnik firme, ali svaka cast, nahajpao je puno ljudi na mid range mob.
|
Niti ocekujem niti trebam flagship, ali treba imati na umu da je A52s sa istim cipom, četri kamere, 280 eura. Ja sam nahajpan ali opet nisam lud platiti za mid range cijenu flagship killera zbog 900 ledica.
Tržištu fali enthusiasts uredjaj i ovaj zasad jos ima nade. |
Citiraj:
A52s po meni od početka "bang for the buck" i ugodno iznenađen autonomijom pokraj high enda S21 Ultre. |
Citiraj:
|
|
Previse za basic verziju dam do 450 za 8/256, ovako ce 12/256 bit preko 550 eura za mid range :) i jos 20 eura da sam za preorder da, skoro 600 eura bi bilo, to je vec i debeli flagship killer range.
Mislim da ce tresnut ta cijena nakon koji mjesec. |
Taj mob je trebao imati sd 870 i sve sto ide uz 870, 5g ,fast memory ic i ddr. Stabilan sw, odlicnu kameru i bio bi win. Znaci nothing special a ustvari nekakav flasghip. Po meni
|
Za ovu cijenu, definitivno da... Pucanj u nogu ako ne korigiraju cijenu pošteno, mislim da od ovih 185 513 ljudi na waiting listi ce ga kupit 5513 ljudi :p
|
Da je imao SD870 i 12/256, za 500€ ja bi ga 99% uzeo. Ovo s midrange čipom za te novce je prevara.
Uzeo bi ga jer ipak donosi nešto novo, svjež dizajn, čist OS i vjerujem da će bar u početku imati konkretnu softversku podršku i dobar community, kao nekad OP..... |
Isao bi on i za vise s takvim specsima
|
|
Netko je iskopao da će cijena biti 470€ za 8/128 i 550€ za 12/256 verziju
https://imgur.com/a/5j1RTni |
Za manje od 300 eura se dobije Poco F3, tako da je ovaj telefon besmislen u svakom pogledu.
Hajp možeš prodati jednom, možda je to i cilj, take the money and run. Treba biti oprezan, ako će se telefon prodavati direktno preko proizvođača, firma ako zalegne onda nema više ni jamstva. |
Poco F3 je ok ako gledamo samo hardver, ali dovoljno je spomenuti probleme s proximity senzorom i bugovit MIUI, i ohladim se 😃
Za dobar i ispeglan softver rado platim više. Unboxing https://youtu.be/AWfNOXUo-CY |
ovdje se ne prodaje mobitel nego hype. nista posebno.
|
Podržavati će 33W punjenje
https://twitter.com/stufflistings/st...89379244228608 |
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Ali dobro, možemo uzeti drugi primjer mobitel koji košta cca 300 eura, Motorola Edge 20: https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000415349 Jake specifikacije, u dosta stvari i bolji od Nothinga, a OS je čist i ispeglan. Te neke ledica iza telefona sigurno ne vrijede dodatnih 200 eura. Ali dobro, valjda uskoro izlazi pa ćemo konačno vidjeti šta nudi i jel ima to smisla. |
Ja sam mislio da taj edge ima zakrivljeni ekran i odmah ga otpisao, doduse je i kapula od mobitela, no ako nothing razocara, a ide na dobrom putu prema tome, pogotov sa ovih 33w umjesto 45, mogao bih o toj kapuli razmislit!
|
Imao sam dva tjedna Edge 20 Pro koji je isti kao obični Edge 20, samo ima SD870 i 12/256 memoriju. Pa ako te zanimaju dojmovi, tu sam 😁
|
Ako netko želi prednaručiti mob a nije dobio invite, ova 4 dolje rade:
1. NTP19D836 2. NTP0D61D0 3. NTP6BFBFC 4. NTPB222E4 Ako se iskoriste sva 4 ja dobijem sluške. :dajpivu::lol2: |
Citiraj:
ja imam X3 i nikih problema sa senzorom blizine. :stoopid: niti je MIUI bugovit. :fiju: |
|
|
jel netko kupio?
|
Jel se isplati pored Pixel 6a 😆
|
Znači nema ni punjača ni maske u pakiranju, genijalno... baš žele među apple/samsung populaciju. Sretno im.
|
Svidjela mi se prezentacija, konačno netko da se ne prese*rava i razbacuje sa nekakvim velikim punchline-ima. Jednostavno, kratko, jasno, jezgrovito i, što je najbitnije, iskreno.
Javim dojmove kad stigne. :) Ono što se meni najviše sviđa što je, koliko-toliko, drugačiji. Top-tier proc mi ne treba, 5 kamera mi ne treba, 100-watno punjenje mi ne treba. Treba mi: - Solidan proc za svakodnevno korištenje - Baterija da traje 18 sati mog korištenja (od 06:00 do 00:00) - Solidna kamera za slike (video skoro i ne snimam) - Under-display čitač otiska prsta - AMOLED ekran sa 120Hz-nim osvježavanjem - da nisu gigantske dimenzije - čisti OS - redovne zakrpe i nadogradnje Da hoću skoro savršen mob vjerovatno bih uzeo S22 Ultra. A njega (i posljednji iPhone) ima svatko tko je kadar podići kratkoročni kredit. Bez uvrede. |
Moram te razočarati, 120hz ne može duže trajati od 06-00h sa umjereno korištenje.
Ako ne diraš i može bez problema dogurati autonomiju. Отправлено через iPhone |
Pricekat cemo mjesec dana od prvog uključivanja. Onda javit dojmove.
|
Citiraj:
Jedva čekam dojmove 😃 |
Citiraj:
|
Bezveze, pass.... zali boze ulozenih para u kompaniju....
|
Ma hype svetski. Na kraju standarni mob sa svjetlećom pozadinom. Sve ostalo kao launcher i podrska nepoznanica.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |