![]() |
Još kad čipiraju ove necjepiše...
|
Citiraj:
Mislim da se varaš. Stvarno bi mogao bit brzo gotov popis jer se od 2018 odselilo cca 200 000 mladih, dosta starijih je potamanila "korona". Kad odbiješ ove koji su tu na crno bez prijave i neće se tako i onako odazvat nikakvim popisivačima realno popis će bit na dvije A 4 stranice :roller: To smo se mogli nas par skupit, uzet gajbu pive i finiširat do vikenda! |
Citiraj:
Imaš mob, i još pokoju društveni mrežu, i sliku cijele familije gore. KakaF čip. Sve se može naći na netu. Posebno je čudno kako detaljno možeš vidjeti na katastru sve, na finiinfo vlasnike firmi itd itd. HZZO, HZMO, porezna, da su svi u jednoj jedinstvenoj mreži baze podataka, popis je bedastoća Dosta starijih umrlo od korone? Ovisi koliko bi to brojčano bilo dosta. Kako kaže jedan ministar, brojevi ne lažu. 2020. umrlo 5200 ljudi više nego 2019. (Ima i zanimljiva godina 2015 kad je umrlo "samo" 2800 manje nego strašne smrtonosne 2020.) Računajući ukupan broj svih dobnih skupina i svih uzroka. |
Citiraj:
Županija Matični broj JMBG Datum poč Datum kraj Ne komercijalno JMBG Osobe OsobaOIB Prezime Osobe Ime Osobe Tip člana Datum poć člana Datum kraj člana Šifra Naselja Naselje Šifra grada Grad Šifra županije Županija Ulica Poštanski broj Telefon Datum poć sjedišta Datum kraj sjedišta Naziv banke Račun banke Račun Datum poć računa Datum kraja računa Spol Datum rođenja Radna aktivnost Školska sprema .... I onda ide detalji :) ovo gore vodimo pod osnovne :), a detaljnih parametara ima oko 500 Tako da je set pitanja u ovom popisu stanovnika stvarno jadan i nepromišljen. |
Ispunio sam. Svejedno će mi netko doći. Prijavio sam se sa #withKEY PBZ.
Neka pitanja su malo kretenska. Sve me ispituje za stan, a živim u kući. :D :D Ne razumiju razliku između stambene jedinice i stana. Stambena jedinica može biti stan, ali može biti i kuća. Svejedno sam popunio. Smiješno mi je da prvo pitaju na koji način se prostor grije, ja odaberem klima uređaj, a onda pitaju jel' u stanu postoji klima uređaj. :D :D |
A sta reci. Kolega popunjava podatke za kcer. Godina rodjenja - 2015. Je li bila ranjena u ratu - ummm, ne.
Dosta dobar dio pitanja se mogao profiltrirati ili automatski zanemariti/automatski odgovoriti samo na osnovu osnovnih podataka o osobi koju popisujes. Dummy upitnik. Vidio sam najobicnije papirnate anketne upitnike logicnije od ovog popisa. |
napisat da, i tražit da je ratni veteran i odštetu odmah
|
Citiraj:
Nego nisam u toku. Kaj ak se sam ne popišem ili ne budem doma dok me oni hoće upisat...Jel dođe kakva kazna iako me realno i za to zaboli kuki |
zaljepi na ogradu KOD koji je sistem dao
uz poruku .. dragi popisivaču ... |
Citiraj:
Osim toga, u međuvremenu je zaživio OIB i dogodila se kakva-takva informatizacija državne uprave pa sad većinu podataka o nama već imaju. |
Citiraj:
Ako ne znaš, pitaš nekog tko to radi doslovno stoljećima, a ne mi "slučajna država" 3 put s time da drugi još nismo ni završili. Pitanja koje imaju u Velikoj Britaniji, ako ne znaš PREPIŠI ! https://census.gov.uk/help/how-to-an...hold-questions |
Citiraj:
|
Neka dodje do mene, upisat ću 1000000kn u pos i neka otkuca. Pa da idem konačno na godišnji.
Što se tiče popisivanja, jedva čekam 2030. da doznamo koliko stanovnika imamo u HR. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |