![]() |
Stigao paket. Bez 2 stavke, koje očito više nisu imali
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
meni danas u podne došao email da je narudžba zaprimljena (od crnog petka)
|
Došla mi roba danas nakon što sam kontaktirao direktora što je s narudžbom.
Bez kućišta i jednog nosača. Umjesto toga, s 80% popusta sam dobio ovaj nosač https://i.imgur.com/MMrhQGVh.png https://www.svijet-medija.hr/art/zid...i-461313/93429 Čini mi se previše glomazan i snažan za moju 40" tv. Ovaj do sada koji sam imao je puno lakši, od tanje legure. Ovaj kao da je rađen za neke ogromne i skupe televizije. Možda ga prodam, još ne znam. Bio je tvornički zapakiran, vijci i sve su još u svojim vrećicama. |
Citiraj:
|
Naručio sam 27.11 3 komada kućišta (plava) 2 nosača, kameru i razne sitnice.
Nisu poslali jedne slušalice od 5kn, dok su ove od 10kn poslali |
Ja sam narucil eksterni hdd, usb kabel i tipkovnicu za 362kn. Poslal sam tri maila i dobio nula odgovora.
Uzeo sam placanje pouzecem pa se ne zivciram zbog novci nego nisam ziher dal budu kaj poslali uopce. |
Prvo sam dobio 14.12. (naručio 27.11) mail od Mirele tj mi***@hangar18.hr da mi pola stvari nema i želim li da mi pošalju to djelomično.
Onda sam u odgovoru naveo da toga čega "nema" i dalje prodaju po skupljoj cijeni, i to sam poslao direktoru (a njegov kontakt imam još od prije, kada su mi poslali neispravan tablet) pa sam od direktora uspio dobiti neke stvari. |
Citiraj:
|
Bilo je puno vrsta nosača, neki po 20, 40, i 80kn s 80%.
Ovo je bio najskuplji. Što je tebi stiglo? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni ništa nisu javili, samo poslali djelomičnu narudžbu. I nakon šta mi je bilo poništeno plaćanje, naplatili ono što su i poslali. Uglavnom zadovoljan, pazario skroz okej torbu za laptop i nešto kabela
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Meni nisu ništa javili niti poslali, 26.11. naručio 2.1 zvučnike, BT zvučnike, kućište, tipkovnicu, powerbank, slušalice i mob.
|
Ja imao 2 narudžbe ...
Došla jedna i to 4/5 stvari ... Uglavnom uzeli su mi lovu za tu novu narudžbu,ali one dvije mi nisu vratili ... @ago008,šaljem PM,pa bi te molio broj od direktora,da vidim šta je s time ... Naravno da se Mirela javila da je narudžba otkazana i "lova vraćena", a taj dan mi uzeli lovu za 3. narudžbu, po kojoj sam i dobio račun, nakon toga se ne javlja ... Naravno kućište ni meni nije došlo ... |
Moja kupovina
Black Friday, narucio 2.1 zvucnike, bluetooth zvucnik, kučište i mis i tipkovnicu Nakon dva tjedna krenuo slati mailove, zvati i nista Na mali nije bilo odgovora, tek nakon treceg poziva sam dobio nekoga (ženska osoba) i rekla da sve imaju, osim kučišta Jucer dobio naručeno, unaprijed zvao In Time, i dostavio Plaćanje pouzećem, umanjeno za cijenu kučišta |
Narudžba od BF..eto javili se ipak 🤣🤣https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b95d3d5a26.jpg
|
I meni a od 7 artikala 5 i dalje prodaju. Prijavit ću ih
I meni isti mail...
|
Danas su izgleda svima slali mail da otkazuju i ja sam dobio a i dvojica kolega, a sto je najbolje i dalje prodaju artikle koje sam narucio tj njih 10 od 12. Lijepo u ponedjeljak prijava ovo je isto ko Links prije koju godinu.
|
Što ste naručili, neke sitnice, mobitele ili?
Iako, po smiješnim cijenama od 5,10kn tipkovnice bilo je teško očekivati... |
I znaci jebaci, nikome nisu kucista dosla? Izgleda da sam sva pokupoval navrijeme. :D
|
Citiraj:
Na mene očito zaboravili, niti maila nisu poslali. Pitanje je koliko bilo kakva prijava ima smisla, trgovački sud je u listopadu pokrenuo predstečajni postupak, čeka se imenovanje stečajnog upravitelja koji će razvlastiti Kralja i cijelu ekipu oko Hangara. |
+1 danas mail...
|
+1, i meni isti mail stigao
|
Citiraj:
Genijalan izgovor... Nadam se da ce svi koje su zeznuli ih prijaviti na MINGO, a tako raditi i sa svakim drugim ducanom koji ima slicnu praksu. Jednog dana ce valjda nasi hohstapleri nauciti da varanje ima i posljedice. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Bilo je onih koji su kupovali za preprodaju 10, 20 komada tih tipkovnica i stvari.
Jedno je naručiti neku sitnicu a drugo je kupnja za preprodaju. Dosta njima su i isporučili. |
Bilo je..ali bilo je i onih poput mene koji su naručili jedan artikl ( 30tak kn) plus cijenu dostave (30tak kn)..mislim neću propast' a svima drugima želim da dobiju što su naručili.
Prijavu ne mislim podnositi a "Mireli" sam se lijepo zahvalio 🤣🤣 |
Za crni petak naručio za 150kn sitnice. Imaju sad na lageru sve osim jedne stvari. Ima netko savjet što da radim?
Poslao već dva maila, ali nikakvog odgovora još od crnog petka. |
Pošalji mail na prigovor@sts.hr i objasni situaciju i reći da ćeš prijaviti inspekciji ako ne ispune narudzbu
Citiraj:
Onaj tko je narucio po jedan komad, onaj tko je narucio 10+ komada ili onaj tko je to omogucio, naknadno rekao da nema, a i dalje to prodaje po punoj cijeni? Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Meni danas stigao e-mail za dvije narudžbe:
Poštovanje Ivica, Završili smo obradu vaše narudžbe. Plaćanje gotovinom prilikom dostave Ajde da vidimo što će poslati, ako išta pošalju. :) |
Citiraj:
|
Može, moguće da će te zvati dostavljači prije dostave na mob koji si ostavio.
|
Evo, nakon malo više od mjesec dana stiglo mi je pola narudžbe.
Mislim, nisam više ni ljut, prošlo me, hvala što su poslali. Opet jeftinije nego da sam negdje drugdje kupio. |
Citiraj:
O megastoreu iliti hangaru se sve odavno zna, a svake godine ista priča. |
Javili mi se maloprije, cca 30% robe mi zele isporuciti ako ostajem pri narudzbi...naravno, najseksi vise nemaju...
|
Meni su jucer poslali mail kako je dovrsena obrada moje narudzbe od 27. studenog i naveli su sve artikle iz originalne narudzbe i originalnu otkupnu cijenu (placanje pouzecem).
Danas mi je dostavljen paket s otkupnom cijenom upola nizom od one iz mail-a, 4 najskuplja artikla ocito nisu vise imali pa su ih samo maknuli iz narudzbe i otpremili ovo sto imaju. :lol2: Ostalo je malo rezervnih kablova, adaptera i torba za laptop, za tu cijenu se ne mogu pozaliti. Nisam ih kontaktirao od tog jutra (BF) kada sam narucio, kao sto ni oni mene nisu do jucer, 24 radna dana nakon narudzbe :care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |