![]() |
Jel se isplati skidati tu "definitive" verziju ili je isti vrag kao i original?
|
Malo teksture bolje, u suštini isti vrag. Što nije loše, ako nisi igrao... Ali za mene, koji sam stvarno fan, ovo je ispod očekivanja.
|
Pa meni čak i ima smisla ovako, pošto je remake prvog dijela glavna stvar, a remster drugog dijela je onak, "usput" izdan (i očito zbrda-zdola napravljen), da malo nahajpa ekipu.
A mlađoj generaciji koja nikad nije igrala prvu mafiju, a igrala je drugu i treću je tak i onak svejedno. |
u svakom slučaju više smisla bi bilo da su releasali sve odjednom, iako je dvojka i trojka već gotova
većina ljudi koja će igrat, želi to od jedinice na dalje, pa ovo nema smisla, baš kupus |
Po meni bi izdavanje sve 3 igre po cijeni jedne pospješilo prodaju. Ovako će biti zanimljivo vidjeti koliki će uspjeh postići izbacivanjem dvojke i trojke jer se može desiti da igrači budu nezadovoljni kozmetičkim popravcima, pa bojkotiraju kupnju jedinice. Nije da se bojkot desio jednom u gaming industriji. A i sama kronologija priče je takva da jedinicu moraš prvo odigrati. Kako onda misle privući igrače da igraju dva lošija nastavka i zatim ovaj prvi koji će (valjda) ispasti bolji od njih.
|
Citiraj:
Čini mi se da su današnji gaymeri manje zahtjevni neko pred 10-15-20 godina |
Ovo što mamut kaže.
Pa neću igrati 2. pa 3. i onda čekati jedinicu. :) Po meni, gladni para i slave, rade gluposti. |
Hebo ih život, pa što oni rade s tim remasterima?
Dvojka 40GB, trojka 55GB. Nikako nema smisla. Dvojka je svojevremeno imala 5GB, sada je veća jedno 7 puta, dok je trojka u startu imala oko 45GB. Vjerojatno samo malo peglanja i to je to. Ali dvojka, koji k.. su njoj radili da sada ima 40GB. |
Hoće to kad se napumpaju teksture :D
|
RAW teksture, i ima da lupe 400 GB
pa čemo kupovat igrice na SSD/HDD, i utaknut u pc da igras Ko nitendo kazete :D |
https://www.youtube.com/watch?v=5p8h-32wIYY
ja ne vidim razliku u Mafia 3 Definitive Edition Vs Original ovi su se pogubili,daj jedinicu napravi kako treba i ne zamaraj pucanstvo s ovim piz..rijama :D |
Pa po onoj slici što je stavio mamutarka ne spominju čak ni remaster za trojku, nego je kao neko full izdanje što se tiče sadržaja
|
2 i 3 su pustili u prodaju da imaju cash flow za zavrsiti jedinicu :D:D
|
Citiraj:
Ovo nije nikakav remaster, nego "full-igra" nekakva... Nemam pojma, no od mene lovu neće vidjeti. :) Koliko vidim piše ovako: Remake prvog dijela, remaster drugog dijela i treći dio. :D |
Meni je samo nevjerojatno kako su uspjeli jednu tehnički bug-free i relativno dobro napravljenu igru (mafia II) uspjeli toliko zajebati sa remasterom? Prepuna je bugova i glitcheva, na Redditu je cijeli shitstorm na tu temu...
|
eto Dečki, trepće drugačije, to je to, kupujem :D |
|
Moram priznati da mi se ne sviđa što su fizički izmjenili skoro sve likove, ali svejedno izgleda odlično
All aboard hype train :D |
odgodena jedinica za 25.9.
|
I poneka nova sekunda gameplaya
https://www.youtube.com/watch?v=WqHx...ature=emb_logo |
I odgoda launcha za mjesec dana :D
|
baš me zanima dali će nova verzija imati i nove neke mogućnosti :) |
|
Ovi su postavili letvicu visoko za sve ostale koji misle radit remake.
|
Ako se dobro sjecam, u original verziji su i Sam i Paulie dosta stariji, i muževiniji, ovako mi izgledaju kao neka izgubljena i zbunjena djeca koji nemaju pojma sta rade.
To je jedino sto mi se ne sviđa. Ostalo mi je djeluje super :) |
ocekivao sam smece
kad ono WOW |
Usporedba stare i nove mape
|
|
sutra release, ja sam preordero na stimu, nadam se jebote da neće ispast neko neoptimizirano smeće :D
|
Citiraj:
Ja sam preordao prije 2 mjeseca i čekam ovo ko ozebli sunce. |
neznam kaj da ti velim, od svih jebenih remastera jedino mi je tony hawk jebeno ispao
budemo saznali sutra :D |
Jel uzeo ili će uzeti netko preko epica?
Imam onaj kupon od 10 eura popusta na epicu, a sada trenutno je na epicu dostupna samo kompletna triologija za preorder... Inače, ima već leakano jako puno misija (možda čak i cijela kampanja) po internetima |
U sancti upišite kod "mojih20%" i Mafia vam stiže za 239 kn, dostava besplatna
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
al to samo za konzole, nema pa PC
|
|
Nije loša ni cijena od 400 kuna za trilogiju....kad se upiše ovaj kod
|
U sancti? Kod njih ne nalazim trilogiju
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
skida se na stimecu, popodne ćemo probat |
Jeel igra tko i kaki je rimejk
|