![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ekipa koja je najjeftinija verzija da gledam Netflix i HBO GO na TV-u koji nije smart TV?
|
Amazon firestick.
|
Fire Stick ili Fire Stick 4K, kad budu na akciji za 20/25, odnosno 30/35 eura. Najjeftinija skuplja alternativa je MiBox S (60+ dolara)
|
U jednoj recenziji spominju da Mi Box S ne podržava Dolby Atmos, da je baziran na Amlogic S905X čipsetu pa zato ne podržava hardwerski deinterlace, što bi moglo stvarati problem kod živog sadržaja, a najviše sportskih prijenosa ako sam tv nema podržan deinterlace.
Skoro sam ga preporučio prijatelju, no ako je ovo točno (a njemu su uz ostalo jako bitni i IPTV sportski kanali) onda je ovo dealbreaker (njegov TV je dosta star i pitanje je podržava li deinterlace). Je li netko imao sličan problem? |
imam 9 godina star lg 37lk450 i mibox. nisam primijetio probleme prilikom gledanja nogometa putim iptv appova.
|
Valjda onda i njegov podržava (tu je negdje starost). Pogledat ću specifikacije, nadam se da bude OK.
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo ja sam uzeo gorenavedeni MECOOL KII Pro na GeekBuyingu (https://www.geekbuying.com/item/MECO...OX-405346.html) i imam iste probleme k'o Prki. Jel' jos netko ima Mecool KII Pro DVB-T2 android BOX? Kako Vam radi DTV aplikacija i prikazivanje kanala? Meni HRT1 i HRT2 rade normalno, ali mi na HRT3 i 4 kasni slika, a RTL se smrzava stalno iako uvijek kvaliteta i snaga signala stoje na 99%. Ali ne vjerujem da je tih 99% tocno :D Ima li rješenja? Sve što sam do sada probao radi OK osim tog DVB-T2... a htio sam sve rijesiti jednim udarcem... izgleda da neće ići :D BTW, na Strong SRT 8209 DVB-T2 receiveru svi kanali rade normalno. |
hmm cudno da RTL ne radi, jer su HRT 12 i RTL uz novu na istom kanalu, kao sto su HRT 34 Doma i RTL2
|
Citiraj:
Sad si mi bacio bubu u uho tj. sad sumnjam da je mozda bio RTL2, a ne RTL. Iako sam poprilicno siguran da je RTL. Probat cu opet popodne :stoopid: Iako, par puta se cijeli BOX smrz'o nakon tog trokiranja RTL-a... to mi djeluje kao softverski probelm... |
Gledam koji Android box kupiti za KODI.
Koji bi preporučili, gledam na geekbuyingu. https://www.geekbuying.com/Search?ke...+tv+box&sort=3 Koliko sam čitao 2gb je dovoljno da KODI radi fluidno. Može i polovan ako ima neki za ok cijenu. |
Citiraj:
moj koji je u tako nekoj "teški šit" klasi do 25 usd čim mu prismrdim sa hi10p materijalom počne bacat artefakte (iako playa), a na h265 ili stane ili se reboota. libreelec samo stane u tom slučaju. s905 ili takonešto je moj. |
Onda nešto ovako https://www.geekbuying.com/item/X96-...GB-391448.html
|
samo ako ga netko ima pa ti potvrdi da to radi.
kinezi vole pisat sve i svašta na kutiju, ali je pitanje kako to radi i da li radi. teško da će ti to nativno otvarati išta teže od h264 materijala, ali, treba probat. |
Kupac nit nije iznio namjeru za te fetiš fajlove
Paaaa.... Fire cube ti je sad na amazon.de super cijena To kupi |
Ma ja hoću samo da mi Kodi s listom radi fluidno. Druge stvari me ne zanimaju. Niti tv ne gledam često. Kupio bi samo da mogu s vremena na vrijeme pogledati neku utakmicu, zato niti ne želim mnogo potrošiti. Tv mi je 32 full HD i više od toga mi ne treba, niti će trebati.
|
čemu onda kodi ?
davao iptv ti dade svoj app za gledat i bok ako nema, koristiš šta ti on preporuči i to je to .. pa kakav kodi za iptv . |
Imam listu koja ide samo na Kodi. Nema za app, pošto mi tv nije android i ne mogu instalirati Kodi, tražim alternativu. Je li 2gb dovoljno da Kodi radi fluidno?
|
pa u kojem formatu je ta lista onda ?
ili se ganjas sa kakvim green buildom ili šta je sad več in radit ce kodi bilo gdje.. a super radi i na rpi3 |
@alfred nr.3
Imam 2 komada Nexboxa a95x trunu mi u ladici mjesecima. 2/8gb i 2/16gb bxn ili koja vec oznaka najbolje verzije koje su onomad bile u opticaju. Rado bi ih poklonio za 100kn 😁 |
Lista je kao kodi addon.
Ako se ne zezas meni cijena odgovara. |
Citiraj:
|
Počel me zezati ugrađen media player kod Samsung TV-a. Neće čitati usb. Nakon reseta Smart hub-a, stvar funkcionira. Ali ne dugo. Guglajući, to je dosta rasprostranjena boljka. E sad me zanima (Ago mode on), treba mi neki jeftini media player (Ebay, Aliexpress, kod nas?) da u njega mogu spojiti usb disk na kojem su crtići/filmovi. Ili neku alternativu kaj napraviti da mogu bez beda puštati crtiće/filmove na tv-u. Hvala svima na sugestijama
|
Zna netko kada bi google chromecast with tv trebao doci kod nas u prodaju?
|
Imam neki X96max box ali nemogu sa playa instalirati ništa...vrti i piše downloading pending. Napravio sam i factory reset.
U čemu ke kvaka? |
Nema google certifikate.Jedno vrijeme iz početka radi, poslije ne.
|
Ma htio sam dat šansu u spavaćoj sobi. Bude bio ka player za ext HDD a naručen je Fajerstik. To bi valda bilo OK.
|
Ja sam prošle kupio firestick 4k. Topla preporuka :goood:
Dosta je bilo kineskih smeća. |
A cijena mu ko kineskom smecu
Samo sto ovaj radi svoj posao i mogu rec najbolji daljanski u toj cijeni |
eno njuškalo preplavljeno tog smeća...a svi govore isto - "sve podešeno" "instalirano"...
a cijene do 1000kn!!:lol2: pa WD live sam platio manje a radi besprijekorno i sve što je trebalo je ukopčat LAN, bez ikakavih instalacija na uređaju.. sad bumo vidli sa Fajerom...sve što tražim je bezgrešna reprodukcija videa za PCja prek drota. |
Pozdrav
treba mi neki android box, citajuci recenzije u top izbor, do nekih 400kn, mi spadaju xiaomi mi tv box s i fire tv stick. uglavnom bi to koristio za iptv, popcorn time ili nesto slicno za gledanje filmova hvala |
Firestick 4k sam kratko koristio za Popcorn, ali nije bilo lako jer nakon instalacije tih 6-7 appova slobodni prostor na sticku je pao na oko 1,5-2 GB. Teško je na sticku imati više od par GB slobodnog prostora jednom kad sve upogoniš i podesiš pa bi te to moglo zezati.
Na kraju sam odustao od Popcorna i prebacio sve na PC i Plex server pa streamao filmove |
Citiraj:
Jel još uvijek firestick 1/8Gb memorije? Ako jest onda :nono: |
Jup. Cube tv ima vise mjesta i opcija za prosirenje prostora. Iako sam imao dongle za usb stickove, nisam ih nikad koristio na sticku. Mislim da je 8 giga dovoljno ako streamas i imas samo appove na sticku.
|
Ja sam si pokrio sve sto hocu gledat na Firesticku 4k sa par aplikacija: MaxTV, IPTV (custom made ajmo rec), Prime Video, Netflix i Cinema HD. Doslovno nema tog sadrzaja koji se moze emitirat, a da ga ne mogu pogledat
|
i mi box s je odlican. s njim neces fulati. ako treba jos prostora lako se usb formatira u internu memoriju. podrzava i usb hubove sa ethernetom.
|
Citiraj:
|
Moze starija verzija aplikacije (maltene jednaka najnovijoj) ili gledati neovisno o appu preko kodija + hgoeu plugina. Obje stvari su pokrivene u zadnjih 2-3 stranice u firestick temi pa baci oko za detalje
|
Hvala, jos jedno pitanje, kolka je struja potrebna za taj 4k model?
Jel se moze napajat iz jednog USB2.0 porta na TV-u, ili treba kabel za 2 USB A porta na jedan micro USB, tj za duplu struju napajanja sa 2 USB 2.0 porta? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |