![]() |
Ja sam si to napravio s Tivimateom (nisam siguran treba li biti paid verzija za to). Upalim tv, upali se Tivimate gdje je stao. Ako ima kakav startup manager, to bi bilo dosta korisno.
|
Citiraj:
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
S rootom možeš što hoćeš. Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice pokretanja aplikacija na startupu, kod smarters iptv pro i perfect player mozes to u njihovim postavkama ukljuciti i stvar radi. Naravno, dobijes amazon home na startu, ali se aplikacija uredno pokrene sama nakon 3-4 sekunde. |
Citiraj:
Mislim sve ostalo je top, 5x brze od mog Sony android tva, ali ovo... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
pa fire tv je naminjen za AMAZON proizvode i usluge, a ne otvoren android pa ti radi šta želiš.
Imas i takvih strojeva, ali oni imaju i svoju cijenu. |
Evo stigao i meni i googlam kako da stremama ili otvaram filmove na kompu u firesticku preko VLCa. Instalirao sam VLC onaj da odem pod app upisem VLC i instaliram, jesam li krivog instalirao?
E sad ja lijepo na kompu stavim sve psotavke da streama i onda pokusavam to otvoriti ili na drugom kompu ili na firesticku ukucavanjem ip adrese i 8080 porta na kraju i neide, uvijek greska. Jel ima kakav jednostavniji nacin tipa da prek firesticka u vlcu zbrowsam na fiel od filma i pokrenem ga tako na tv? |
Kodi i seraj foldera
Kvit |
jel radi nekome rtl play aplikacija?
|
Jel netko probao ako radi vip tv to go?
|
Citiraj:
|
Onda neće ni na Fire Sticku jer i on je, u principu, Android TV po svemu osim po licenci.
|
Ja sam uzeo firestick 4k, radi A1 xplore tv.
Međutim, imam drugih problema. Uzeo sam usb hub sa mrežom, hub radi ali lan me mogu dobit nikako da proradi. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
xplore Tv imam bugarska i Austria ako je to to |
Ista je aplikacija, na početku biraš zemlju.
Znači ima negdje za skinuti? |
Ima na Play Storeu ali to se posebno placa.
|
Citiraj:
Pri postavljanju izabereš hrvatski. Treba imati instaliran browser, ja sam koristio onaj njihov. Kod prijave se izabere login putem A1, to otvori browser Upiše se username i password I to je to. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Meni nije radio login regularnim putem pa sam zvao SZK, oni rekli da napravim login ovak.
Također, obavezno upisati onaj nastavak @a1net.hr Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Ima neko preporuku za alternativu plex-u, koja ne maltretira sa sign in i da ono, radi vise manje stalno, za razliku od plexa koji cesce ne radi nego radi.
Ugl da prati sta sam pogleda, bilo bi lipo i da ima auto download titlova |
Citiraj:
|
Tek danas mi stigao onaj splitter za AFS4K. Putovao je ravno 37 dana od toga 16 dana bio na 10003 :/
Lan to USB adapter od uGreena je stigao odavno pa ću ovih dana isprobati kako radi preko kabela. Ne znam je li placebo ali probao sam vrtiti Netflix preko built-in appa u TVu i preko AFS-a. Na FHD TVu mi izgleda slika oštrija i kvalitetnija i nadasve fluidnija preko sticka nego preko appa. Konkretno Drive to Survive sam upalio. Preko appa kao da je na 30FPSa a na sticku dosta više... Također Plex isto kao da bolje radi preko AFSa nego preko TVa. Jedino SmartIPTV bolje šljaka iz TVa nego sa AFSa u smislu da je malo brži i responzivniji kad se šaltaju programi i to. I odlično mi je što sa daljincem od TVa mogu pičiti po sticku bez beda. CEC majka :) |
Citiraj:
Možeš koristiti Kodi kao player,uz Plexkodiconnect addon ako koristiš Plex server. Ili možda kombinacije Emby ili Jellyfin za server, pa Kodi uz addone kao player. Ili možda najjednostavnije, samo Kodi , dovoljno je sposoban da prati što si gledao, vjerojatno kolege imaju prijedlog za auto download titlova (meni to radi plex ) |
https://youtu.be/7wiAqdmmtho
evo jedan od razloga zašto me plex zivcira, znaci preko browsera radi, preko vlastite aplikacije ne moze pronaći server(kojem. je ip uvik isti) I maltretiranje sa signinom di god stigne |
slozio sam si iptv preko fire tv-a i dodao liste koje imam preko iptorrenta.
kada dodam recimo ex yu listu u njoj je nekih 400 programa i od njih si slozim favorite. Pitanje, Dal mi se budu ti svi favoriti pobrisali kada dode nova m3u lista za sijecanj ili recimo za drugi tjedan? |
Jel uspio neko kod nas upogonit Spotify da radi na firestick?
Jucer mi doso, a danas sam setupiro firestick na tv. Spotify nemog legalnim putem instalirat jer jos nije legalan u HR i store mi ne da install opciju. Preko downloadera nemog nikako nac neki valjan apk file url. Jedino da odem skinit sa sa nekog torrenta apk file, stavim na neki link online i tako ga preuzmem. |
Citiraj:
favoriti se sejvaju sa strane, pa kad i listu mjenjas, ostaje u popisu stara lista na favorit tabu ako govorimo za smart iptv app al ako se ti reloada lista svako malo, pitanje dal ce ti radit staro |
instalira plex na kodi....
https://i.imgur.com/ePkPoLl.jpg plex kodi connect mi ne radi -.-' neda niti da se upiše adresa servera samo me izbaci |
Stickovi opet na akciji.
Fire TV stick (stari) 25€ umjesto 40€, Fire Stick 4K 35€ umjesto 60€. Maksimalna narudžba 3 komada od svakog po korisničkom računu. |
Citiraj:
https://www.firesticktricks.com/kodi-subtitles.html trakt.tv mozes staviti za pracenje sta si pogledao, trebalo bi raditi i nakon sto ti se sve dans/sutra srusi da usporedi po bazi sta ima i polupa ti kvacice unutar kodi-a kupio sam za vrijeme crnog petka 4k stick, samo sto je trenutno kod kolege u svabenzi. Dali postoji neka jeftina posta kojom bi to mogao poslat a da mi neoderu kozu. |
Citiraj:
|
Stigao i meni stick. Zasad ok, instalirao gore plex, međutim nema titlova. Nešto ima, nešto ne, dok recimo na telki/tizen plex app i na kompu normalno pokazuje.
Ima tko slicnih problema. |
Citiraj:
https://youtu.be/S1iGK4gZav0 |
Prevelika tlaka za odradit rucno (1000+), eventualno automatizirati nekako.
Uglavnom, odbijam da nemogu sloziti na androidu da radi kak spada. Navodno je workaround instalacija kodija i plex plugina. |
Citiraj:
Provjeri na app.plex.tv iz browsera vidi li ih. Moraju biti u istoj mapi kao i sadržaj, te moraju zbog dijakritika biti nazvani u stilu naziv.hr.srt. I možda ih moraš uključiti u Plexu ako nije konfiguriran jezik kako spada u Plex aplikaciji na Fire Sticku. |
ili jednostavno odeš na kodi :)
|
Negdje sam pročitao da se Firestick 4k ne gasi do kraja na onom gumbu od daljinca.
Ako je to točno može se to negdje podesiti da ga gasi do kraja? TV na koji bi išao se ne koristi često pa nema smisla da je uključen skroz. Igra li opcija da se napaja iu usba TVa i da onda kad gasim TV ugasim i Firestick skroz (ako tv uopće gasi napajanje na usbu...stari Samsung)? Vidim da se Firestick 4k može i rootati pa me zanima igra li još uvijek samo opcija da se uređaj mora rastavljati? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |