![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kartica mora proci chip+pin aktivaciju prije prve nfc kupovine.
Domy, jedno je automatsko koristenje ako imas ista na cashu, drugo je kada ti cash kartica ostane selektirana - imao nemao para, uzima samo s nje. To je bio problem nama prije, kad bi zaboravili prebaciti na drugu karticu pa ti odbija transakcije, pa se ceses po glavi i gledas red iza sebe... A mobitel u autu :D :D |
Znam, ovo je bio dodatak na tvoj post. :)
|
aktivirao sam je u curve app, na card info vidim sve info o kartici pa i cvv i tak plaćam kroz epostu.... danas sam baš pazio da je visa default u curve app prije plačanja kroz Gpay curve.
visa pbz koja ima love na sebi.. pin aktivacija? to nisam prošao kaj je to? |
Citiraj:
|
Tocno to
|
Citiraj:
|
jucer updatam curve na mobitelu i sad vise ne radi. prodje password i napise provjerite internet konekciju. i tako vrti udendogled kao da nema interneta. Naravno da ima internet i da sve radi osim curve.
super im je taj update bio. neko rijesenje osim deinstalacije ? |
Meni se updejtao prije 3 dana na 2.88.1 i sve sljaka. Je to ta zadnja verzija koju si dobio ili mi se novija jos nije pokazala?
|
Citiraj:
|
deinstalacija i nanovo instalacija je rijesila problem.
|
Dizem malo topic iz mrtvih. Pokušavam dodati Diners i ne prolazi mi. Kao da se zbrejka na onoj 2FA secure strani. Je tko uspio dodati Diners?
Od iste banke Visa, sa istom authentikacijom proslo... Sent using Tapatalk |
radi dc ko i sve druge
|
Aj ako itko ima referral da ga prosljedi, zanima me pa da isprobam.
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Poz
Preko curve sam uplacivao neke novce na brokera. malo s revolut, malo s binance, malo s tekuceg. sad mi ide isplata i broker isplacuje REFUND na kartice kak su uplacivane. Problem nastaje jer ako si uplatio 1000E npr mozes povuc samo 1000E odakle si slao. Al ja nisam slao novce na brokera da bi gubio ili ostao na 0 nego da zaradim novce sto i jesam i sad radim isplatu na kraju kad je pokrio kompletan refund na sve tri kartice ostatak mi je posalo na curve al to nije proslijedjeno nigdje nego je ostalo na "curve cash" kartici. Kako da sad to proslijedim na neku od kartica? dal se to uopce moze? Znac iimam novce oko 1000E na curve cash kartici gdje se inace skuplja cash back i stoji u funtama mada sam ja povlacio eure i poslani su euri na curve. Neznam zasto mi t oodma nije proslijedio na karticu koja je naznacena za placanje. |
Probaj u revolut pa top up i upiši curve karticu, a u curve aplikaciji odaberi taj curve cashback card ili kako se vec zove ta njihova kartica. Možda prođe
|
Trebalo bi proci.
S druge strane, oni koji imaju malo curve casha (manje od minimalnog iznosa potrebnog za revolut topup) trebaju u revolutu kreirati money request na tocan iznos koliko imas casha, poslati ga samome sebi i na taj nacin si izvuces lovu s curve casha. |
Hvala. Proslo je upravo kako ste i rekli.
Thx. |
Citiraj:
Kontaktirao službu za korisnike rekli da se zna desiti pucanje na 2FA i to je to. Bad luck... Citiraj:
|
da, ipak ne radi ,2FA ne radi,zahtjev za verifikaciju prolazi jer mi crv naplatio 7kn....prije radilo:hitthewal:
|
Nemaju vise ni 3d secure preko push poruke, samo sms. Prije je nudilo opciju push poruke kroz app umjesto sms-a. Sad vise ne nudi nikakav odabir
|
Ode Curve na kvasinu:
What's changing? Curve will still be free, but we’re introducing limits to the free Curve card: - Set 1 Smart Rule - Add up to 2 payment cards - Go Back in Time 3 times per month Changes to the free Curve card will come into effect 60 days from the date this email was sent. Introducing Curve X Rather than removing the free tier, we’ve added a high-value, low-cost subscription tier called Curve X, priced at £4.99/month. - Add up to 5 payment cards - Go Back in Time up to 60 days - Go Back in Time as many times as you want - Spend without fees abroad up to £2000/month Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |