![]() |
Ima različitih iskustava s njima. Nekome su se raspale, nekome crkle a nekome rade super( nakon par FW updatea). Morat ćeš probat pa javit nama :)
|
Što da velim onda? Da uzme koje mu se svide il treba obratit pozoronost na nešto?
Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
Pa za trcanje bi bilo sto u tom cjenovnom rangu trebalo biti OK. Ja svoje (vidi par postova gore) koristim za trcanje i zoom i sve ok. Nemam neke zamjerke. Pretpostavljam da bi tri put skuplje sluske morale biti samo bolje.
Vidim da sam se gore zalio nesto na kvalitetu zvuka u razgovoru ali tog vise nema osim kad mi konekcija puca pa pretpostavljam da je najvjerojatnije i tada to bio problem. |
A galaxy buds+? Ako ima srece i fit mu bude odgovarao, te sluske ne ispadnu iz uha tako lako. Prosao sam i Budse i Buds+. Isti im je fit, baterija je bolja na Buds+, case je kvalitetniji na Budsu.
|
Ove b&o sluške su dobile dobre ocjene za zvuk i udobnost, samo što su se neki žalili da im je verzija 1 (na linku) crkavala brzo ili bi se otvarale, i da imaju loš zvuk ako nije AAC glazba. Nakon toga je izašlo dosta updateova, mozda se i izrada nakon nekog vremena poboljšala. Neka proba, garancija postoji 2 godine pa zašto ne. Frend ima neke JBL running, nisu loše, ali kaže ništa posebno što se zvuka tičeali ne mrdaju s uha, i imaju neke sitne funkcije koje mu pašu kao npr,kad tapneš 2put prstom volume padne na 30% i možeš razgovarat s ljudima bez skidanja sluški ili ako želiš nešto čuti na brzinu.Nisam ih probao. Tu su negdje bile oko 600-700kn, mogu ga pitat na poslu. Ja bih probao te b&o pa ako baš ne valjaju frend lako zamijeni.
Što se mikrofona tiče na tws sluškama, probao sam 20ak tws sluški,(ove b&o nisam) airpods mi imaju jos uvijek nr1 zvuk za razgovore ( mikrofon) a naravno i glazba se čuje odlično. Nabavit cu si running gumice za airpods i to je to. Ali jbg ne koštaju 600kn nego 1000 i kusur. Što se jeftinijih budsa tiče ,jedne od omiljenijih su mi Xiaomi airdots basic S. |
Citiraj:
Ako ti trebaju all-round slušalice, onda vjerujem da je priča drugačija. |
ja osobno imam ove vec skoro 2 godine. solidne za te novce, nisu neudobne, zvuk je dobar. link
|
Imam trenutno in-ear žične KZ ZSN Pro sluške i zvuk mi je odličan no petljanje kabela me ubija pa razmišljam da li bi bilo pametnije kupiti za njih upgrade na bežični kabel (cca 120kn) ili neke jeftinije full bežične sluške, tipa Fiil T1 Lite (cca 280kn)?
Cijena mi igra ulogu i ne znam da li, i koliko, bolji zvuk može biti na ovim bežičnim koje su 2,5x skuplje od kabel upgradea? |
Zvuk je subjektivan. Pitanje je koliko želiš riskirati. Ako nisi sklon riziku kupi dodatak BT za svoje. Ako želiš testirati ove druge, a ja te podržavam u tome 😁😁, javi nam kakve su 😀😀😀
Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk |
https://www.elipso.hr/audio__video/s...ce/BTTUCKTWSK/
dobio sam na poklon ove, međutim meni trebaju za vježbanje u teretani, ove nisu in ear - dali će mi ispadati prilikom vježbanja i naglih pokreta/trzajnih pokreta ili neće? ako ih otvorim i isprobam, onda ih neću moći više zamjeniti, nisam pametan, ali ne bi volio riskirati :) šta vi kažete? |
Citiraj:
Doslovno ovisi o obliku tvojeg uha. |
A za takve stvari meni najbolje od KZ-a ona zakačkica na kabelu kaj ide oko uha, onda ak ti i ispadne iz uha, ne bude ispalo i sa uha. A frend ima airpodse ovakvog oblika i veli za trčanje nisu mu nijednom ispale.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |