![]() |
To treba odma po kratkom postupku.
Prste na panj i cap ... nema... onda ce 'aklat okolo jezikom i trepavicama :D |
Od svih dana-bas danas -.- prokleti hakerjevi :fuming: :fuming:
|
Sve kaj mogu reci je :rambo:
Gad sugavi "hackerski" dabogda mu nijedan komp ne radio:fuming: |
dugo je PCE bio dolje joj da se dočepam tog idiota!!!:fuming:
|
Citiraj:
|
Ma trebali bi se skupiti i pokucati frajeru na vrata!:D i onda se pozvati unutra da malo pogledamo kakvu konfu ima, pa malo OC-ati proc bez coolera , pa malo case moddinga s čekičem i tamo, poslije ga pitati zašto mu kosti tako čudno stoje da ih mu još više naherimo!:D :fuming: :clap:
Nemam više ideja vi nastavite....:gringo: |
Uvijek se nađe neki nadobudni koji nema pametnijeg posla nego iz obijesti rušit stranice. Tobože profić , mo'š mislit. :rolleyes: Očito mu doma nisu posvećivali dovoljno pažnje, a i u školi su ga uvijek maltretirali.;)
|
Ja se naprosto usrrro kad se otvorilio crno, već sam pomislio da je mene neš napalo:D
Ajd nek je forum živ :clap: |
Tip mi je sjebo dan jučer,bilo mi je dosadno bez PCE.
btw mislim da mu treba svaki kost polomiti za ovo:grrr: :rambo: :grrr: :argue: |
Balavi posranac
Ja na poslu, reko idem malo bacit oko na forum, sada je mirno, kad jedva sam se ulogirao. Otvara a ono hacked by ...... nekakvo govedo. Nije bitno odakle je ali da to radi iz nekakve osvete neće ići. Zar u zakonu:confused: ne stoji da su to kažnjive stvari pa ako je tako neka se malo mjerodavni pozabave sa njime, možda to potencijalne creckere nauči pameti. Admin što misliš o tome, daj me prosvijetli ima li takvog nečeg u zakonu ?
|
mater mu, i mene je banao...
kad kreće bus:D |
a dobro kaj se moze...to je za ocekivati kada je forum poznat...zao mi je ali nadam se da radite back up :)
|
i šta bi sa tim autobusom??
Sinoć sam čakiju našiljio:D kad ga uhvatim, bit će to kao nožem kroz puter :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Upravo sam htio napisati nesto "donekle inteligentno" ali me hipnotizirao avatar od nino5-a :D
edit: uf, malo mi je sig posasavio..pitam se zasto :) ... nego, koja je to pcekspert ekstenzija i di se moze skinut? na mozzila.org nisam nis naso... |
Citiraj:
|
Ko se to zaje*ava?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x. kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ;) |
i jesam li ja to vidio da netko dolazi u rijeku?? come people, come. :D :beer:
btw, vidim da mnogima fale postovi, nisam josh skuzio da i teme nedostaju. sto je papak napravio? |
JA kad sam bio jučer otvorio pcx forum pomislio sam da sam več banan no kasnije sam ustanovio da je haknut.
:D :rolleyes: |
na prvi trenutak sam i ja pomislio jer je pocelo ucitavati samo crno...
no onda sam ipak skuzio da nam je zemo ishao dirati u pcexperta... a to se ne radi...:beer: |
može li nick ili bar neki hint za nas neuke? :smoke:
|
idJot jedan....to treba natuć, pa nebude se on više tako ponašao...
malo OT-a: ćiber_manija, nisi ispraznio inbox, nemogu ti poslat pm, a nikako da vidim onaj gamepad konverter ps2 -> pc :D |
ja sam nagadjao po onome sto su jelc i zli admin rekli. a i mislim da nije bilo puno banova ovaj tjedan, stoga....neka admin odluci hoce li reci, ali mislim da nema potrebe, covjeka ce stici zasluzena kazna, a mi cemo nakon "laganog" servisa i dalje nastaviti postati i raditi na pcex forumu. nije mu to trebalo. :beer:
|
a fakat ima jadnih ljudi na ovome planetu s previse slobodnog vremena....pacijent
|
JADNO do bola! :smoke:
Neko je tu spomenuo zakone...ma kakav zakon! Treba pravdu uzeti u svoje ruke..ko kauboji na divljem zapadu te tog jadnika, kao takvog, izložit višesatnom tretmanu mučenja koje uključuje: 1. zajedničko tuširanje u zatvoru s hrpom bolesnih homića 2. par sati druženja sa Michaelom Jacksonom 3. kastriranje, te bacanje kastriranog djelića psima uz njegovu nazočnost 4. transplatacija dlaka s guzice na čelo bez anestezije 5. upoznavanje sa njegovim budućim najboljim prijateljem Hanibalom Lectorom :D Ak ima ko kakvih prijedloga nek se ubaci! :D :beer: |
6. intimno, visednevno druzenje s Carlom del Ponte i gledanje svih repriza Santa Barbare
|
Citiraj:
: lol2 : :clap: |
Nadam se da cete prijaviti lika abuse sluzbi i njegovom isp-u a zatim i policiji.
|
Citiraj:
|
Ma trebamu doć na vrata kao što je neko reko sa PCExpertovcima, fleksom i ekipom u prvim redovima a ima nas još 20 iza samo za slučaj ako zagusti sa čupanjem instalacija u kući :D
|
Citiraj:
Navedenom okupljanju i uredovanju mogu iskljucivo ucestvovati punoljetni clanovi PC Ekspert forum-a!:clap: :clap: :beer: |
Ma ne želim uopče komentirati tu budalu koja je ovo napravila... samo bi zamolil tora ili admina da nekaj naprave u vezi toga...pa makar bio i mali izlet sa busom :D
|
kaj se tice onog busa, ubrojite i moju malenkost od 195cm i 100kg...
neg kad ce to prosljakat normalno... |
O, bez brige. Lik bude dobio neočekivani poklon...:D
Stvarno mi nije jasan. Veliki hacker a jedva upao na home page foruma. I onda što napravi? Stavi crnu pozadinu i napiše dva reda slova...:rolleyes: Za svaku pohvalu, nema što. Home page za sada ostaje takva kakva je, zbog drugih razloga. Forum radi i nije niti bio ugrožen tak da je sve OK. |
Citiraj:
uglavnom malo sam bio prosnjovao i vidio sam za ban i za pobrisani index...al ovo ostalo nisam mogo vidjet bez da sam provaljujem... ps mitzek evo ja sam za:smoke: sto se tice foruma...to bi i moglo par dana potrajat...ak ne i par tjedana...sve ovisno kolkos e radi na tome i kolko je stete napravljeno...al brijem da ce to brzo |
Kako se deca zabavljaju na forum.hr...
|
onaj forum vec 3 godine ne lici nanishta, prije sam bio redoviti posjetioc, i imao par tisuca postova, sada postam tu i tamo jer zaista ne psotoji zaspamana i beskorisna tema koja ne vodi nicemu. ah....
|
Jel ovo ?
Ljubomorne,glupe budale:rolleyes: osim ove viky,to je fairy ili flare valjda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |