PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   PONOVO Hack!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29833)

MadBoY 17.12.2005. 01:39

To treba odma po kratkom postupku.

Prste na panj i cap ... nema... onda ce 'aklat okolo jezikom i trepavicama :D

BmwMPower 17.12.2005. 01:41

Od svih dana-bas danas -.- prokleti hakerjevi :fuming: :fuming:

Brain32 17.12.2005. 01:42

Sve kaj mogu reci je :rambo:
Gad sugavi "hackerski" dabogda mu nijedan komp ne radio:fuming:

buljo 17.12.2005. 01:46

dugo je PCE bio dolje joj da se dočepam tog idiota!!!:fuming:

Jelc 17.12.2005. 01:54

Citiraj:

Originally posted by buljo
dugo je PCE bio dolje
Pa moglo se odmah postati, samo si trebao ući npr. preko ljinka kojim te forum mailom obavijesti kad ti neko odgovori na temi gdje si postao.:)

ćiber_manija 17.12.2005. 02:18

Ma trebali bi se skupiti i pokucati frajeru na vrata!:D i onda se pozvati unutra da malo pogledamo kakvu konfu ima, pa malo OC-ati proc bez coolera , pa malo case moddinga s čekičem i tamo, poslije ga pitati zašto mu kosti tako čudno stoje da ih mu još više naherimo!:D :fuming: :clap:
Nemam više ideja vi nastavite....:gringo:

Raven_1 17.12.2005. 02:21

Uvijek se nađe neki nadobudni koji nema pametnijeg posla nego iz obijesti rušit stranice. Tobože profić , mo'š mislit. :rolleyes: Očito mu doma nisu posvećivali dovoljno pažnje, a i u školi su ga uvijek maltretirali.;)

stuc 17.12.2005. 02:58

Ja se naprosto usrrro kad se otvorilio crno, već sam pomislio da je mene neš napalo:D
Ajd nek je forum živ :clap:

Robi555 17.12.2005. 08:28

Tip mi je sjebo dan jučer,bilo mi je dosadno bez PCE.

btw mislim da mu treba svaki kost polomiti za ovo:grrr: :rambo: :grrr: :argue:

zippo 17.12.2005. 08:28

Balavi posranac

Ja na poslu, reko idem malo bacit oko na forum, sada je mirno, kad jedva sam se ulogirao. Otvara a ono hacked by ...... nekakvo govedo. Nije bitno odakle je ali da to radi iz nekakve osvete neće ići. Zar u zakonu:confused: ne stoji da su to kažnjive stvari pa ako je tako neka se malo mjerodavni pozabave sa njime, možda to potencijalne creckere nauči pameti. Admin što misliš o tome, daj me prosvijetli ima li takvog nečeg u zakonu ?

Crash009 17.12.2005. 08:33

mater mu, i mene je banao...

kad kreće bus:D

Hamm 17.12.2005. 08:50

a dobro kaj se moze...to je za ocekivati kada je forum poznat...zao mi je ali nadam se da radite back up :)

Vjeko 17.12.2005. 09:11

i šta bi sa tim autobusom??
Sinoć sam čakiju našiljio:D
kad ga uhvatim, bit će to kao nožem kroz puter :rambo: :rambo:

nino 17.12.2005. 09:16

Citiraj:

Originally posted by Voki
Sinoć sam čakiju našiljio:D

Ma ja dodjem sa svojim autom ak treba! Supak bi mu superatakom namazo pa nek se puni govana dok ne pukne:rambo:

Denzil 17.12.2005. 09:19

Upravo sam htio napisati nesto "donekle inteligentno" ali me hipnotizirao avatar od nino5-a :D

edit: uf, malo mi je sig posasavio..pitam se zasto :) ... nego, koja je to pcekspert ekstenzija i di se moze skinut? na mozzila.org nisam nis naso...

Dragon Killer 17.12.2005. 09:32

Citiraj:

Originally posted by Voki

Da šta bi sa autobusom jer se liku dobro nepiše

acer 17.12.2005. 09:34

Ko se to zaje*ava?

Mailman 17.12.2005. 09:56

Citiraj:

Originally posted by acer
Ko se to zaje*ava?
i mene isto zanima....

atha 17.12.2005. 10:09

Citiraj:

Originally posted by Denzil

edit: uf, malo mi je sig posasavio..pitam se zasto :) ... nego, koja je to pcekspert ekstenzija i di se moze skinut? na mozzila.org nisam nis naso...

evo pogledaj ovdje.

http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1

na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x.

kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ;)

atha 17.12.2005. 10:10

i jesam li ja to vidio da netko dolazi u rijeku?? come people, come. :D :beer:

btw, vidim da mnogima fale postovi, nisam josh skuzio da i teme nedostaju. sto je papak napravio?

ćiber_manija 17.12.2005. 10:30

JA kad sam bio jučer otvorio pcx forum pomislio sam da sam več banan no kasnije sam ustanovio da je haknut.
:D :rolleyes:

atha 17.12.2005. 10:34

na prvi trenutak sam i ja pomislio jer je pocelo ucitavati samo crno...

no onda sam ipak skuzio da nam je zemo ishao dirati u pcexperta...
a to se ne radi...:beer:

Mailman 17.12.2005. 10:37

može li nick ili bar neki hint za nas neuke? :smoke:

nicko 17.12.2005. 10:38

idJot jedan....to treba natuć, pa nebude se on više tako ponašao...

malo OT-a: ćiber_manija, nisi ispraznio inbox, nemogu ti poslat pm, a nikako da vidim onaj gamepad konverter ps2 -> pc :D

atha 17.12.2005. 10:42

ja sam nagadjao po onome sto su jelc i zli admin rekli. a i mislim da nije bilo puno banova ovaj tjedan, stoga....neka admin odluci hoce li reci, ali mislim da nema potrebe, covjeka ce stici zasluzena kazna, a mi cemo nakon "laganog" servisa i dalje nastaviti postati i raditi na pcex forumu. nije mu to trebalo. :beer:

reboot 17.12.2005. 10:47

a fakat ima jadnih ljudi na ovome planetu s previse slobodnog vremena....pacijent

Lepy 17.12.2005. 10:48

JADNO do bola! :smoke:
Neko je tu spomenuo zakone...ma kakav zakon! Treba pravdu uzeti u svoje ruke..ko kauboji na divljem zapadu te tog jadnika, kao takvog, izložit višesatnom tretmanu mučenja koje uključuje:
1. zajedničko tuširanje u zatvoru s hrpom bolesnih homića
2. par sati druženja sa Michaelom Jacksonom
3. kastriranje, te bacanje kastriranog djelića psima uz njegovu nazočnost
4. transplatacija dlaka s guzice na čelo bez anestezije
5. upoznavanje sa njegovim budućim najboljim prijateljem Hanibalom Lectorom :D

Ak ima ko kakvih prijedloga nek se ubaci! :D :beer:

reboot 17.12.2005. 10:52

6. intimno, visednevno druzenje s Carlom del Ponte i gledanje svih repriza Santa Barbare

Srky 17.12.2005. 11:02

Citiraj:

Originally posted by reboot
6. intimno, visednevno druzenje s Carlom del Ponte i gledanje svih repriza Santa Barbare
dobra...
: lol2 : :clap:

Codiac 17.12.2005. 11:10

Nadam se da cete prijaviti lika abuse sluzbi i njegovom isp-u a zatim i policiji.

Denzil 17.12.2005. 11:29

Citiraj:

Originally posted by atha
evo pogledaj ovdje.

http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1

na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x.

kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ;)

mnogo hvala stvar je genijalna :)

SniperWolf 17.12.2005. 11:54

Ma trebamu doć na vrata kao što je neko reko sa PCExpertovcima, fleksom i ekipom u prvim redovima a ima nas još 20 iza samo za slučaj ako zagusti sa čupanjem instalacija u kući :D

nino 17.12.2005. 12:01

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
Ma trebamu doć na vrata kao što je neko reko sa PCExpertovcima, fleksom i ekipom u prvim redovima a ima nas još 20 iza samo za slučaj ako zagusti sa čupanjem instalacija u kući :D
NAPOMENA!

Navedenom okupljanju i uredovanju mogu iskljucivo ucestvovati punoljetni clanovi PC Ekspert forum-a!:clap: :clap: :beer:

Pantera-N 17.12.2005. 12:05

Ma ne želim uopče komentirati tu budalu koja je ovo napravila... samo bi zamolil tora ili admina da nekaj naprave u vezi toga...pa makar bio i mali izlet sa busom :D

FERRYS 17.12.2005. 12:25

kaj se tice onog busa, ubrojite i moju malenkost od 195cm i 100kg...

neg kad ce to prosljakat normalno...

tor 17.12.2005. 12:36

O, bez brige. Lik bude dobio neočekivani poklon...:D
Stvarno mi nije jasan. Veliki hacker a jedva upao na home page foruma. I onda što napravi? Stavi crnu pozadinu i napiše dva reda slova...:rolleyes: Za svaku pohvalu, nema što.
Home page za sada ostaje takva kakva je, zbog drugih razloga. Forum radi i nije niti bio ugrožen tak da je sve OK.

mc_fish 17.12.2005. 12:49

Citiraj:

Originally posted by tor
O, bez brige. Lik bude dobio neočekivani poklon...:D
Stvarno mi nije jasan. Veliki hacker a jedva upao na home page foruma. I onda što napravi? Stavi crnu pozadinu i napiše dva reda slova...:rolleyes: Za svaku pohvalu, nema što.
Home page za sada ostaje takva kakva je, zbog drugih razloga. Forum radi i nije niti bio ugrožen tak da je sve OK.

niej napisao nego napravio u editoru...sto ej jso bolje jer dokazuje "sposobnost":D

uglavnom malo sam bio prosnjovao i vidio sam za ban i za pobrisani index...al ovo ostalo nisam mogo vidjet bez da sam provaljujem...

ps mitzek evo ja sam za:smoke:

sto se tice foruma...to bi i moglo par dana potrajat...ak ne i par tjedana...sve ovisno kolkos e radi na tome i kolko je stete napravljeno...al brijem da ce to brzo

tor 17.12.2005. 13:26

Kako se deca zabavljaju na forum.hr...

atha 17.12.2005. 13:35

onaj forum vec 3 godine ne lici nanishta, prije sam bio redoviti posjetioc, i imao par tisuca postova, sada postam tu i tamo jer zaista ne psotoji zaspamana i beskorisna tema koja ne vodi nicemu. ah....

Veki-os 17.12.2005. 13:38

Jel ovo ?
Ljubomorne,glupe budale:rolleyes: osim ove viky,to je fairy ili flare valjda.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15.