PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kupovina premium VPN, Spotify, Deezer računa preko ebaya (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=296712)

WraGG 31.05.2019. 11:54

Tek sam ga prosli tjedan uzeo, tako da ne mogu sa sigurnoscu reci koliko je pouzdan, ali sam platio paypalom pa imam osiguranje ako prestane raditi, a prodavac se pravi lud.
Da, das svoj email na koji ti je registriran Spotify i na njega dobijes pozivnicu.
Ja sam u Njemackoj, pa sam naravno uzeo DE za drzavu, ali mislim da povremeno spajanje preko VPN-a rjesava problem drzave.

srale7 31.05.2019. 12:02

ZNači onda bi ja za hr trebo uzeti npr njemačku varijantu i onda se povremeno spajati sa njemačkim vpn-om?

schetz 31.05.2019. 12:07

Kažu: If you have Premium, you can use Spotify anywhere in the world for as long as you like!
Tako da mislim da smo prilikom prvog spajanja/registracije treba paziti na zemlju.

bigAdvance 31.05.2019. 12:27

Ljudi, ne komplicirajte

Javi selleru da želiš US account. Ako je Family account, on će ti svakako reći što trebaš upisati tamo pod Ime Prezime, adresu i državu.

Nikakvi VPN-ovi nisu potrebni, niti kod prvog spajanja niti kod 100-tog.

Immortalis 31.05.2019. 13:14

Koristim spotify family, ja sam nosioc accounta, prvo sam bio u US, napravio fejk paypal acc, ali mi je paypal uzeo zadnje novce sto sam uplatio i ne mogu vise nista bez verifikacije... pa sam se prebacio sad na UK, placam direkt revolut karticom. Je malo skuplje jer 15$ nije jednako 15 funti, ali funkcionira i ne moram vise paypalu placat proviziju za transfer $$

Iz family racuna nitko se preko nikakvog vpn-a nije morao spajat niti se morao ikad vise u buducnosti spajat.
Ako se moras spajat preko vpn-a svako malo, to je onda neki scam.

bigAdvance 25.06.2019. 11:44

Citiraj:

Autor bigAdvance (Post 3305047)
Imao sam 2 month account koji je trajao 4 months, sve je radilo odlično, account je bio neki generički. (2$)

Imao sam 3 "lifetime" accounta koji su se oglašavali kao private a zapravio su bili shared (vidiš tuđe playliste itd) i usred slušanja kad se netko spoji i pusti stvoju stvar mene prebaci na to, jako annoying. (svaki je bio cca 2$)

Sada imam 12month account kao član Spotify Familya. I to je najlegit opcija koja postoji. Malo je skuplje (7-8$) ali account je u potpunosti tvoj iz nule, s tvojim mailom i passwordom, samo kod osobnih podataka trebaš unijeti ono što ti seller da (ime prezime adresu itd). Za ovaj acccount nemam sumnje da će trajati 12 mjeseci.

update: account je back to free, tj. ne radi vise

zakljucak je da su sve te opcije neki workarounds koji traju max par mjeseci...

WraGG 25.06.2019. 12:55

Moj je u subotu otisao na free, ali djelomicno i mojom krivnjom: nisam upisao "ispravnu" adresu, koju u stvari nisam ni dobio, tako da Spotify nije mogao verificirati da zivim na istoj adresi gdje i Family Owner. Javio sam se prodavacu na Shoppy koji mi je odmah poslao drugi invite i ispravnu adresu.
Sad cemo vidjeti kako ide dalje, ali za sada sam zadovoljan.

panda505 26.06.2019. 21:40

Inače Spotify možete i sami uzeti premium bez pol frke. Ja jesam, i koristim već dulje vrijeme.

S obzirom da koristim Revolut (a s njime se dobije UK IBAN), jednostavno uzeo njihovu virtualku, registrirao se na Spotify kao da sam iz UK i platio sa tom karticom.

Sredio i sebi i curi, radi k'o urica :)

mamikulcic 26.06.2019. 22:22

I koja je cijena tog legalnog premiuma?

panda505 26.06.2019. 22:27

Ja dobio prvih 3 mjeseca za ~9.99 (koji istječu sad za koji dan)

pa ću onda uzet family (14.99/m) i shareat ga zajedno sa još par ljudi :D

mamikulcic 26.06.2019. 22:37

Ok je cijena... Buraz i ja gonimo račune s ebaya od provjerenog prodavača, lifetime cca 6$. Burazov radi već nekih 3 mjeseca bez problema, moj je friški ali je zasad ok.

srale7 27.06.2019. 14:06

Citiraj:

Autor bigAdvance (Post 3313697)
update: account je back to free, tj. ne radi vise

zakljucak je da su sve te opcije neki workarounds koji traju max par mjeseci...

Jel si se javio selleru?

Ja sam na kraju uzeo od sellera sa ebaya, ima samo spotify accounte, pise da je lifetime i za sad radi ok, vidjet cemo do kada.

bigAdvance 27.06.2019. 15:04

ma javio sam se i sredio mi je novi

al to je tlaka radit tako ako se nastavi. Nisam platio to da svaki mjesec kreiram novi account i prebacujem playliste.

Uzeo bih regularan premium da nije 10$, previše mi je to novaca, Spotify slušam ukupno sat-dva vremena mjesečno.

srale7 27.06.2019. 15:07

Citiraj:

Autor bigAdvance (Post 3314406)
ma javio sam se i sredio mi je novi

al to je tlaka radit tako ako se nastavi. Nisam platio to da svaki mjesec kreiram novi account i prebacujem playliste.

Uzeo bih regularan premium da nije 10$, previše mi je to novaca

Ja sam family acc platio 7 dolara.

Citiraj:

Autor bigAdvance (Post 3314406)
Spotify slušam ukupno sat-dva vremena mjesečno.

Onda tih sat dva mjesecno mozes slusat i sa youtubea:D

bigAdvance 27.06.2019. 15:26

Citiraj:

Autor srale7 (Post 3314407)

Onda tih sat dva mjesecno mozes slusat i sa youtubea:D

ne mogu jer slušam u autu preko carplaya

Tajl3r 27.06.2019. 16:52

Pa koja je prednost od premium vs obicni?korstim vec duze vremena na istom acc obicni pa mi svakih 20 dana neda login onda idem na tunnel bear prebacim na USA i logiram se i pici dalje,radi na desktopu i mob. isti acc.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Hrconja 27.06.2019. 23:44

Moj dodatak u family account radi vec cca 8 mjeseci a platio ga 60kn :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Prijateljski 30.07.2019. 10:37

Ako netko koristi deezer family, ima mjesta nek mi se javi porukom.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

srale7 23.09.2019. 11:54

Jel zna netko koja se shema sa Spotify-em, znači ima kupljeni acc (ebay, family acc) i sad sam si gore poslozio dosta playlista i sve su downloadane da se mogu slusat bez interneta, sta se dogodi kad moj kupljeni acc prdne, tj postane free?

Kupim novi, prijavim se sa novim, ali jel mogu u tom novoom acc vidjet playliste sa starog acc? (sve playliste su mi downloadane)?

Ili kako najednostavnije sejvat playliste na spotifiyu da im se nekad poslije moze pristupit?

Hvala i LP

Mommistake 23.09.2019. 11:56

Ne znam kako je s njim, ja sam za Deezer uzeo trial 30 dana, skinuo u library mjuzu, nakon mjesec dana sve postalo sivo, nisam ni offline mogao slušati.

xlr 23.09.2019. 13:40

Deezer ne nudi download slusanje u free modu i zato si izgubio tu funkciju iako su ti skinute pjesme vjerojatno i dalje bile fizicki na mobu

mamikulcic 23.09.2019. 18:21

Playliste na Spotifyu možeš vidjeti na web playeru na kompu dok se spojiš sa svojim računom.
Otiđeš na stranicu
http://www.spotmybackup.com/
Preko nje skineš svoje playliste, ulogiraš se na novi račun i napraviš upload svojih lista.

panda505 19.10.2019. 20:52

Imam 3/4 free mjesta na Spotify family ako netko želi 🙂

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

LeskiRM 30.10.2019. 14:14

Imam godisnju deezer pretplatu, Dobio sam kod, medutim posto vec imam pretplatu preko koda, ne mogu ukucati jos i taj kod. Ako netko zeli, mozemo se dogovoriti.

Armor 10.11.2019. 10:13

Citiraj:

Autor panda505 (Post 3346866)
Imam 3/4 free mjesta na Spotify family ako netko želi ��

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Dal za to trebam imati VPN

I dal se može sherati Deezer Family?

Gašpar 10.11.2019. 10:33

i ako nemas odi kupi godinu dana VPNa za 5$ na ebayu

Iluzionist 10.11.2019. 10:45

Jel ima korisnika Tidal Premium paketa?
Iskustva iz prve ruke?

spilice 02.01.2020. 11:28

Ako tko ima mjesto u Spotify family, Deezeru ili Netflixu, za neku razumnu cijenu - bilježim se :-)

xlr 19.02.2020. 14:05

Ne znam gdje bi pitao, imam deezer preko tmobila, nemam nikakav stream on upaljen. Zadnjih 2-3 dana na 4G mi je deezer fuuuul spor. Otvorim nekog artista, cekam par min i nista, "unable to load".

Ali, ako odem npr u playlistu, pokrenem random pjesmu, buffera se normalno i playback radi. Browsati albume i artiste je nemoguce. Doma na wifi sve ok. Ima tko problema s tmobile mrezom i deezerom?

sharyn 19.02.2020. 15:46

kod mene nema problema, uredno koristim svaki dan dok se vozim.

xlr 20.02.2020. 09:54

Nesto su izgleda ujebali kod mene.

Reinstalirao deezer, pokusam login na mobilnoj mrezi - login failed. Frend upali hotspot - login prodje. Otvorim nekog artista na hotspotu - prodje. Prebacim se na mobilnu mrezu i idem otvoriti istog artista - ne otvara.

Playback uredno radi, download funkcionira

Kod cure koja je na bonbonu i koristi moj account sve uredno radi.

buljo 21.02.2020. 08:24

Ajde si prvo provjeri APN.

xlr 21.02.2020. 08:51

Edit: obrisao cache u recoveryju, sad radi. Mislim, cache sam igrom slucaja brisao prosli tjedan i mob se rebootao, koji vrag se dogodio ne bih znao. Android ljubav?

---

Ne znam odakle bi krenuo provjeravati jer prosli tjedan sam uredno koristio deezer na poslu. Mob nisam prckao valjda mjesecima. Deezer je nedavno izbacio update, ali probao sam i prethodnu verziju, ista stvar.

Popodne cu probati svoj sim u curinom mobu pa da konacno eliminiram mogucnost da je nesto do moba.

Na pc-u i na bonbonu kod cure sve uredno radi.

APN je stock, nisam ga dirao otkad sam na tmobileu
https://imgur.com/a/LdG5ETB
Internet kao takav radi najnormalnije. Cak i playback na deezeru i mobilnom netu radi bez greske.

Jucer sam poslao upit deezer supportu pa sam usput snimio i video (skuzi se problem, samo pratis kada sam na wifiju, a kad ne)
https://photos.app.goo.gl/TiYDoBdniCNSkixj9

Izgubio sam pola sata na pokusaj kontaktiranja tmobile supporta. Opcija u tmobile appu ne radi (?), opcija preko web tmobile profila isto ne radi. Na kraju pisao u onaj chat popup na sajtu i nisu znali pomoci pa su prekinuli chat, fml :D

xlr 28.02.2020. 16:55

Evo ga na, opet Deezer problem kao gore, ali ovaj put na wifiju. Nece pa nece. Ali ovaj put znam sto ga je sjebalo - castao sam nesto pa saltao albume pa nesto zapelo i dobio beskonacan loading. Onda sam dobio "deezer.com connection lost" poruku i sranje.

Na LTE sve radi hah.

Rebootanje i wipe cache ne pali. Pa zivote! Nesto ubija taj Deezer, ne znam. Chromecast? Mozda je vrijeme da predjem ma Spotify (koji mi nikako ne sjeda svojim UI-jem i navigiranjem kroz artiste/albume.

dadoremix 28.02.2020. 18:03

a možda si previše na tom servisu, te si upao u sistem odvikavanja :D

JuiceBox 09.03.2020. 15:22

ima tko viska mjesta na spotify ?

panda505 09.03.2020. 15:30

Imas...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

JuiceBox 09.03.2020. 16:17

Sta imas :D Imas mjesto viska ?

1v@n 15.03.2020. 16:45

Ako je netko uzimao Deezer account u zadnjih 6 mjeseci, a da mu još uvijek radi, nek javi od koga je uzeo.

Tražim da nije shared, tj. da imam svoj userprofil koji se neće mijenjati svako malo jer acc prestane raditi.

n30n 16.03.2020. 18:24

Jel iko kupovao Office preko ebaya? Windows sam kupovao, već se godinama vrte bez problema, al zanima me sad jel i za office sve u redu na duže vrijeme?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32.