![]() |
Ja bi samo zamjenio Haas i Williams. Mislim da je ovo ostalo više manje ok.
|
Evo nadobudno da sezona bude zanimljiva :D, odmah stavio i finalne pozicije
Top Tier: 1.Ferkan 2.RB 3.Merc Mid level: 4.Renault 5.Alfa Romeo 6.Haas Lower level: 7.Racing Point 8.TR 9.Mcl 10.Williams |
Evo nešto skroz drugačije :D
Iako bih stvarno volio da se williams pomakne sa mrtvog začelja. Top Tier: 1.Ferrari 2.Mercedes 3.Renault Mid level: 4. Red Bull 5. Racing Point 6. Alfa Romeo 7. Haas Lower level: 8. Mcl 9.TR 10.Williams |
Citiraj:
Citiraj:
nadam se da će renault i dalje biti best of the best of the rest :D |
Citiraj:
Ja ih ove godine otkazujem. Užasno loš prijenos. Slika izgleda kao da ima 10 fps-a. Ne mogu sam fiksirat kvalitetu tako da mi oko 10 puta u utrci šamara od najlošije do najbolje kvalitete prikaza. Da ne govorim da sam oko 10 puta pokrenuo stream jer je usluga stala radit. |
Moglo bi svega biti ove sezone… RB kmeci da su nova pravila beskorisna (kmecao bi i ja da sam oni… imali su najbolji aero paket od druge polovice prosle sezone, a sad opet od nule sve) a hvale napredak Honde, dok sama Honda suti. Budemo vidili kako ce to sve zavrsiti.
Ferrari/Merc ocekujem standardno na vrhu, bit ce zanimljivo vidjeti kakav radical design Alfa razvija, i ako bude valjao, koliko toga ce Ferrari preuzeti :D Veselim se Kimiju u Alfi i Dannyu u Renault-u, nadam se da ce te 2 momcadi malo uzburkati borbu za top pozicije, ako nista drugo, barem na pocetku sezone dok top ekipe ne usavrse nova krila i odljepe se opet od svih. Takodjer me veseli Kubica u Williamsu, budemo vidili kako ce se nositi sa George Russellom, i hoce li njegovo iskustvo pridonjeti sta oporavku Williamsa. Sve u svemu, ocekujem zanimljivu sezonu, ako nista drugo, prvih par utrka zanimljivo, dok se ekipe prilagodjavaju novim aero pravilima :D Sve u svemu, top tier: Merc Ferrari Malo ispod: Renault/RB/Alfa/Haas Jos ispod: Williams/Racing point Toro Rosso McLaren :( |
Citiraj:
Ovo mi je nekako najobjektivnija prognoza, možda zamjena 1. i 3. |
Stvarno očekuješ da RB bude druga ekipa?
|
Da druga, top u vasioni :D
Sent from Usreo Mobara |
Haas objavio livery novog auta , mislim da nije cijeli 2019. bolid već mješavina novog i starog.
https://twitter.com/HaasF1Team/statu...64527646179328 |
Opa. Lotus/Renault shema :D
|
Citiraj:
sigurno više nego sa Renoom. Prošle godine 3. a u uzlaznoj putanji. Strpimo se još malo, bumo vidjeli. |
Citiraj:
livery Haas-a: kao da nedostaje reklama :hmm: |
Citiraj:
|
Honda najprije mora stici performanse lanjskih bolida, a koliko su u medjuvremenu napredovali bolidi.
odlicno izgleda HAAS :goood: |
Citiraj:
i Ferari su izvukli 970ks. Reno i Honda imaju npr. 930 ks. Iz tog omjera je jasno da Reno i Honda imaju prostora da napreduju 7%, a Ferari i Merc 3%. Čak ako RB uspije i dijelom smanjiti razliku u snazi, on će uz standardno dobru šasiju biti konkurentan vodećim. |
Sve super, samo terija ti bas i nema smisla jer nema limita na KS znaci nema granice koja kaze da je 1000 KS maximum tako da niko ne moze garantirati da ove godine ta "teoretska" grnica napretka nece biti 1035KS :D......
|
ma ja u tu hondu ne vjerujem i točka...njihovi dani slave su toliko daleko iza nas da se rjetki i sjecaju...šta su napravili zadnji put dok su bili u f1 (BAR-Honda) ? Ništa ! A dok pogledaš kakva auta danas proizvode teško je tu firmu povezat sa sportom...
Danas; 1965; |
Citiraj:
https://www.autosport.com/f1/news/14...ine-grey-areas I doktor Hellbutt Čmarko nije neko vrijeme pametovao u medijima :) Jedva čekam vidit taj mapping za 1000KS u Ondi :) Sent from Usreo Mobara |
Honda u Toro Roso
Zvuci isto ko moja honda kosilica kad je pri kraj s gorivom https://m.youtube.com/watch?v=zfkDH4...ature=youtu.be Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
Dobro je, bar je upalila. Možda i koji krug izdrži za 10 tak dana:D |
Citiraj:
Svi se nadamo da će raditi. Ako sad bude krepavala u 5.godini, onda u klinac. Sad ćemo vidjeti je li u Toro Rossu lani bilo namjerno kurenje motora da se vidi dokle može ili su jednostavno bili i dalje nepouzdani. Možemo se zejebavati, ali da sad Honda faila i ludi Čmarko ispuni obećanje te povuče RB/TR iz F1, na što bi to ličilo? Dobro da se i taj Haas od nikuda pojavio i Strollov stari koji je preuzeo Fors Indijance. Jes da nisam ljubitelj tih instant "platite mi pa ćete vozit" momčadi, ali što bi od sporta ostalo da ih nema. Ionako smo na niske grane spali, pa se hvatamo za svaki kompromis samo da se karavana nastavi. Da bilo koja momčad napusti sada grid, bio bi veliki udarac. Po meni još 3 momčadi barem fale u cijeloj priči. Sent from Usreo Mobara |
Dok ne uvedu limite u budget, bit ce sve gore i sve veci raspon izmedju prva tri i ostatka i ne vidim previse nade da ce bilo koja momcad se prikljuciti u bliskoj buducnosti. Dapace, moze se samo smanjiti.
Po meni ce najveci ili bolje receno, nastaviti s napretkom biti sauber/alfa romeo. Ostalima predvidjam gdje su i zavrsili lani. Mclaren i williams sa potpuno novom postavom vozaca... Good luck. A mclaren ako ne uspije sloziti bolid da bude barem konkurentan za borbu za 5-6 mjesto, onda mogu kljuc u bravu. Ma da se bore iz za 7-8 mjesto bit ce ogroman napredak i da ulaze u q3 ce biti super za njih Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
ljudima smetaju tajkuni, čelzi, man city, psg, real ... bmk za te klubove .. uvijek su mi bili bezveze, ali nisu ti bogataši krivi što im savez (automobilski ili nogometni) dopušta da utope puste pare u svoj projekt. zato imamo nba i salary cap --- e to je posal. jedva čekam to u svakom sportu :D |
1. Mercedes
2. Ferrari 3. RB 4. Renault 5. AR/Haas 7. McLaren/RP 9. STR/Williams Navija se za Kimija i Leclerca. |
E da,.za koga navijate i koga ne volite :) ?
Za vozače: Charles Leclerc Za tim: McLaren Renault Ne volim: Vettela i Hamiltona :D Sent from Usreo Mobara |
Tim - više ne navijam za timove (jer uvijek kad bih navijao za nekog - doveli bi Alonsa)
Simpatiziram Sauber, a hejtam Merc i RB. Od trenutnih vozača hejtam Hama i Maxa. |
Za vozače: Gasly, Leclerc, Norris i Raikkonen
Za tim: McLaren Ne volim: Vettela i Verstappena (kad vidim facu njegovu trčim povračat od muke) :puke: :D |
vozač: kimi. od kad znam za njega.
momčad: renault. čak mi se i haas dopada. organski ne podnosim: ferrari, schumacher :D , hamilton samo zato jer je pozer, ali zna znanje gad. |
vozaci Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo i Tacuma Sato :D
momcadi, sto nema merc ispod haube i da nije bahato kao mcl je ok, ove god. navijam za Sauber i Honde, u vrhu za ferkana i leclerca jer mi je dosta merc i hamiltona. |
Citiraj:
Nadam se Kubici da razbudi Williams, Leclercu da uzdrma Vetela, Riciarda da trgne renola i ugura se u top 6 vozaca s njima, nekako brijem da mi je Renault najdraza momcad ove sezone, skupa sa Alfom. Mogli hi nereda napraviti te dvije momcadi. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Kimi i Leclerc ovdje. Od momčadi Ferrari i Alfa :D
Na ulazu u sezonu ne hejtam još nikoga (iako su Ham i Mercedes prve mete :D ) samo se nadam da će biti dobra sezona. Inače navodno je Ferrari prestao koristiti karbonska vlakna za neke elemente te su počeli koristiti 3D printani titanij. |
Samo se (potajno) nadam de će Leclerc pokazati ono što zna i da se Vettel malo zapita što i kako dalje....
Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
neralno je ocekivati da ce se postaviti odmah iza vozaca koji ima iskustvo od jedne godine utrkivanja u f1.
ne ide to tek tako, treba leclerc jos zganaca jesti da bi se cijeli tim usredotiocio na njega. Jedino sto ga moze dignuti i povecat mu sanse je da bas opako iznenadi u prvih 4-5 utrka pa da "obicni" talijani polude za njim. Isto tako Vettel bi trebao voziti jednako ili losije nego u najgorim utrkama prosle sezone, sto je mala sansa da svabo 2x zajebe ako ce ferkan imati dobar bolid, mozda ako da bude kisa kao na Hockenheimu :D |
BAT (British American Tobacco) potpisao sa McLarenom ugovor. Fino, cigarete se vraćaju, bit će para :)
|
Citiraj:
https://www.racefans.net/2019/02/09/...cco-promotion/ https://www.wheels24.co.za/FormulaOn...nding-20190208 |
Roro Torso jer pokazao SVOJ BOLID. Livery isti kao i lani. Dosadno.
|
Citiraj:
Nije važan izgled, bitne su perfomanse. Za desetak minuta se predstavlja i Williams, s tim da kažu da još nije u voznom stanju. Ako ništa ubićemo malo dosadu ovih 6,5 dana dok ne krene testiranje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |