![]() |
bolje je da dođe što kasnije, nema ništa ljepše nego iščekivanje, onog trenutka kad zaigraš, sve je gotovo :(
|
Ne slažem se. Ne volim čekati ni takve igre ni nove AMD AM4 procesore. Oću odma :)
Pokušvam pronaći koliko je prošlo od prvog Demo-a do launcha Dooma iz 2016 ali mi ne uspjeva. Čisto da povučemo paralele da vidimo otprilike koliko bi im vremena trebalo. Sent from Usreo Mobara |
Mislim da je bilo skoro godina dana od prvog prikazanog gameplaya javnosti do kad igra nije izašla... Ako ne i više.
Slažem se s tobom, jer osim Quake champions nemam što igrat... za Witcher 3 nemam volje opet uložiti 6-7 mjeseci zivota iako mi je super igra... |
|
Jaooooo još pola godine :( fffff...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
|
:baad: |
Nastavak gornjeg videa
|
Jebo ih glory kill, to sranje mi se nije svidilo još u doomu 2016 kad sam prvi put vidio... bespotreban showoff koji oduzima od core gameplaya, a to je pucanje.
A iznad svega mrzim kad me igra forsa da je igram na neki njihov zamišljeni način. Pass. |
|
Odgođeno do ožujka iduće godine
|
Brko na aparatima! :D
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Mislim da sam negdje i napisao da ne očekujem igru ove godine :)
Čak i nisam na aparatima, ionako ove jeseni/zime ću biti jako malo doma pa pitanje koliko bi stigao igrati tj uživati u igri ;) Tako da, pozdravljam odgodu :) a do tada bude i para puno više nego sada pa bumo uboli neki Super Mega edišn za 100 evra :D |
da ne otvaram novu temu
Get DOOM 64 for free when you pre-order DOOM Eternal. Returning after 22 years, the cult classic DOOM 64 is coming to modern platforms. |
To imam na Nintendu 64 :D
|
|
Druže? Kokice, piva, spremno? :D
|
Ma jok. 22.03 je daleko :) trailer simo trailer tamo. Pogledam ga navečer u miru ;)
|
|
Biti će to dobro, lajkam :D
|
Citiraj:
|
I sad bi ja trebao reći, neće Doom nikada biti GOTY... Ali čim ja to kažem, Doom je 100% GOTY. :D
|
Budu li forsali svaku malo onaj gloryhole kill, ne vidim kako bi bio goty :D
|
Citiraj:
ja sam na nightmare te glory kilove koristio kao pauzu |
Novi gameplay video. Ovaj je igrao igru i dali su mu da uploada - dobar video a igra najbolja!
https://www.youtube.com/watch?v=FkAxD_DX2N8 |
Ujmamuti... još 2 faking mjeseca. Aaaaaaaaaaaaa
|
7 sati odigrao Doom 2016 , zapeo negdje u paklu koliko se sjećam. Vrijeme da se ispravi ta nepravda...
|
Kako mos zapet u shooteru pa ides samo ravno i pucaj...al ispravi nepravdu definitivno
|
Presto igrat vjerojatno :)
Pošto nisam igrao Doom jedno godinu i više dana, morat ću obavezno jedan pass odradit prije Eternala. Iako znam napamet sve (80+ sati SP igre), nije zgorega utvrditi gradivo :D |
Citiraj:
|
Kandigir Sanctum. Level 6.
Nisi našao one lubanje s kojima otvaraš vrata vjerojatno pa ih zato nemreš otvoriti. Kreni igrat :) |
I ja bi ga mogao opaliti prije izlaska.
|
|
Razmišljam si, igra će biti ludilo, bez sumnje. Ali ove godine će teško pokupiti GOTY, uz Cyberpunk i The Last of Us 2.
Da su ga izdali 2019. sigurno bi pokupio, konkurencija nije bila nešto najbolja te godine. Ali nikad ne znaš... :) |
Citiraj:
Glory killovi su ništa drugo doli animacije koje moraš odgledat da bi dobio neke powerup-ove. Problem je u tome šta će te situacije prisiliti da će ti trebat ti powerup-ovi = morat ćeš radit glory killove. Te animacije su po prirodi oduzimanje kontrole igraču i nikako ne spadaju u opis punokrvnih fps-ova. Mogu oni govorit šta hoće, ali po meni je to veliki minus u jednoj takvoj igri. Mogli su i bez toga, sigurno bi se našao način za dobit te powerup-ove i bez glory killova. |
Aj nije baš tak klikni i sve se samo odradi. Treba bit u poziciji da to opće možeš napravit prvo. Gledaj to ko neki melee napad i gg.
Garantiram ti da ćeš se na najvećoj težini pošteno namučit bez obzira na glory kill automatiku. Uostalom, ovo je single player fps kojem nije jedini cilj biti "punokrvni" fps. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Singleplayer fps danas ipak zahtjeva nešto dodatno pa će imati priču, cutsceneove, unaprijed određene putanje kretanja za igrača, izrežirane sekvence itd. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:59. |