![]() |
Citiraj:
Prateci tvoje instrukcije upravo sam ostao bez 172kn.Savrseno.Payment je otisao nekom xsolla shop.Xsolla inc.Wtf? Na koju foru me je prebacio na checkoutu sa ubisofta na tu xsollu nemam pojma fakat i mogu se jebat. |
Citiraj:
Mene je isto prebacilo na taj Xsolla Inc. ali uredno platia preko paypala i radi. |
pa i ja platio i dobio racun na mail al kad se logiram na uplay pise mi buy now za division2. wtf?
Sent from my H8266 using Tapatalk |
Citiraj:
|
to rusi jebu nesto
Xsolla je payment provider, ozbiljna firmica za plaćanje digital goodsa. Sad je jedino pitanje tko je klijent koji prodaje Division keyeve preko njih i koliko je on ozbiljan igrač :)
|
I kaj da mi sad radimo?
Koga trazit refund? Igrac koji prodaje keyeve je Ubisoft ruski Sent from my H8266 using Tapatalk |
Hmm.... ako ostalima koji su kupili uredno sve radi i fino igraju trenutno, onda može biti da smo mi nesti u koracima zafrknuli. Ako netko ne dode s nekim savjetom kako riješiti razmišljam da sibnem mail ubi sa računom i da mi podalju aktivacijski key.
|
Ne znam ja gdje ste vi kliktali, ali meni i frendu, kao i brojnim drugim ljudima je sve uredno proslo.
Ste provjerili library na Uplayu? Igra se samo tamo pojavi nakon kupnje. |
Xsolla ima svoj support, probajte njima...googlajte adresu :D
|
Ako je library my games onda tamo nema nista. Gle ja sam dobio na paypal na ruskom da je kupljen div2 dig pc standard ali ga nema nigdje. Btw onaj korak kad zgasis uplay u browseru i pokrenes vpn ruski pa opet pokrenes uplay automatski baca ruski uplay store i odmah je dostupan checkout kad ispunis ono s lijeve strane i biras paypal.
Možda blesavo pitanje, ali jel si odabrao dobru platformu?
Da se nisi negdje u prijevodu zagubio :/ |
Pise pc standard.
Slikao sam en site prije svega. Onda sam s moba gledao kaj pise i primjenjivao na ru site. Sve je ok proslo samo nema keya. Budem vidio ujutro jer sam sad na jobu pa nemam uplay client tu. To sam radio prije odlaska na job i tad nije bilo niceg u mygames a mozda je kasnije doslo. Edit:Nema igre u libraryu Idem sad trazit refund Sent from my H8266 using Tapatalk |
Riješio problem.
A to je da mi je bio na drugom accountu, odnosno na gmail, pošto mi je tamo dolazila potvrda o uplati i to. Neznam kako je došlo do toga ali eto. Igru vidim na Uplay gmail account a ne preko prvog accounta. Prema uputama, ja se prijavio na ubi preko X accounta (maila) -> izvršio kupnju preko paypala što ima Y account (mail). Tako da mi je igra zabilježena na kraju na Y account iako je prvi login bio drugi...WoW :D |
Citiraj:
Ista stvar kao i kod mene.Zasto je to tako nemam pojma ali evo imam sad sve opet. |
Ima li još tko problema sa OSD od afterburnera?
Pri pokretanju igre (ako je after vec upaljen) imam samo crni ekran sa zvukom. Kada pokrenem igru bez toga, radi normalno pa onda alt+tab i pokrenem after. Ali onda nikako da se prikaze OSD....kaj da radim? |
Jel vama radi gsync u dx 12?
da, ali toliko crasha igra u dx12 (ISTO kao div1) da sam na dx11 opet. Isti drekec, 20fpsa manje ali crashfree. I da, ako imate/zelite/mozete, upalite dolby atmos for headphones..sick shit. (ima na windows storeu za 19 eura soft) :chears:
|
Citiraj:
Nemas tearinga u dx12? |
Citiraj:
|
Ako je vsync on onda nije potreban gsync uopce
Citiraj:
Ako imašp onda isključi vsync jer tako makneš i input lag. Pao i heroic stronghold. |
Vidim da mi je jučer, kako sam pokrenuo igru skinuo neki patch ili štagod.
Neznam šta su krpali time, ali nikad toliko T-posa nisam vidio u jednoj igri u životu :D Predpostavljam da i drugima dolazi ista pojava ? |
Citiraj:
Indirectly proving that V-Sync has literally no input lag whatsoever if capped below the pre-rendered frames(Nvidia default is 3 so problematic)/Flip Size Queue(AMD default is 1, so irrelevant) and because AMD is 1 unlike Nvidia's result above. We see no input lag caused by V-Sync whatsoever ukratko sto vec znamo ograniciti max fps na 1fps manje od refresh rate monitora (u slucaju 60hz monitora ograniciti na 59, u riva tuneru vrlo je jednostavno) i problemi sa input lagom i tearingom su rijeseni, no ono manje poznato kako bi se tom metodom sasvim rijesio input lag je da nvidiji treba ograniciti max pre-rendered frames na 1 https://i.ibb.co/bJCkvkh/Desktop-201...-33-39-645.jpg na amd grafickim karticama su defaultno na 1. jedini downside te metode u usporedbi sa freesyncom i g-syncom je sto treba osigurati konstantan frames per seconds tj da ne pada ispod zadanog (59) |
Citiraj:
Hvala ti na ovom - meni je ovo pomoglo sa stalnim zastajkivanjem svakih par min na 2-3 sec, ne znam kako ni zašto ali eto sad ako zastane to se desi jednom u pol sata ako |
Ako je netko možda zainteresiran za raidanje neka nam se slobodno pridruži
Raidamo praktički svaki dan a tražimo ekipu za drugu grupu. https://discord.gg/vqmAcW |
|
Citiraj:
|
Ako misliš na Kreativni Nered, svi su ti u Wowu. Par ljudi + ja tu i tamo još igramo.
|
Nismo aktivni u divisionu.
Nema contenta vrijednog igranja odavno. Jednom kad dode raid. |
Trenutno je na popustu za 15 eura, igrao nekih sat vremena. Fora, dosta dobro.
|
Citiraj:
|
|
Ubisoft store, ako imaš bodove još 20% dolje. Ja uzeo Gold verziju 16 eura.
|
Igrao još koji sat, ajme koja zaraza od igre i koje olakšanje od star warsa jedi fallen order:D Ovo je prava AAA igra, ubišrot se jako popravio. Nakon odličnog AC: odyssey i ovo je po meni jedna od top pet igara ove godine. Napucavanje je fino, mesnato. Zvučna kulisa nabrijava adrenalin baš kako treba, grafika super i dobro optimizirana i sve skupa u postapokalipsi a baš sam fan igara i filmova sa postapokalipsnom tematikom.
Već se vidim stotinjak sati ovdje :D Baš mi je drago za ovaj popust i da mi igra nije prošla ispod radara. |
Samo MP ili ima i SP kampanju?
|
Ima oboje ali trenutno samo igram i komentiram SP.
|
Također pokupljeno sa ubi store-a, naravno uz dodatni popust od 20% jer sam škrt :fiju:.
Fora igra, meni je bio potreban odmor od Apex-a jer sam u posljednjih mjesec, dva samo na tome. Za sada mi se jako sviđa igra, vidjet ćemo do kada će to trajati. Naravno svaka preporuka za kupnju, isplati se svaku kunu. |
MP=SP kampanja
Levelanje je odlično odrađeno, ali osim toga endgame je nikakav. Pre malo contenta ima, jedan raid (koji je odličan) i to je to. PVP je očajan. Baš je čudno to sve vilo oko Div2. Imali su čisti penal, došli nakon Anthema i u početku su svi bili oduševljeni baš jer je SP i levelanje odlično, ima se toga za raditi ali kasnije je kita. Od početnog oduševljenja Massive je vrlo brzo postao negativac zahvaljujući nedostatku contenta i lošim odlukama kojima su ekipi konstantno sjebavali gear. |
Koliko bi gameplay mogao potrajati a da sve bude zanimljivo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |