![]() |
Grad ubije fps, doduse objekti, NPCevi i to, sta je i normalno. Sve drugo je zacudjujuce glatko.
https://i.postimg.cc/BjmcxRbF/Assass...0-28-00-50.jpg Malo mi boje izgledaju bljede, tj, vegetacija i sve mi izgelda zivlje u Witcheru. Ono sta me zivcira, u 2-3h igre su NPCevi, idem nekome pric za quest, moj lik se zatrci i zabije u NPCa. Tako ih samo bacam okolo. Picim na konju, prodjem kraj medvjeda i 2 vuka, rekoh, necu se zajebavat sa njima, idem odjavit quest....u gradu govorim sa NPCem, daj mi exp i koji se qrac ovi iza mene deru, okrenem se a 2 vuka i medvjed su me pratili pola otoka, usli u grad i pobili pola stanovnistva trazeci mene, jer izgleda kad jednom prate onda bas prate. Glupo. |
Kada mene prati vuk odem do neprijateljske vojske, sakrijem se u grm i onda oni ubijaju vukove
|
Citiraj:
https://cdn.wccftech.com/wp-content/.../witcher-3.jpg gore je original, a najniže slike su sa color correctionom tako da je u AC sigurno točnija boja |
Well, nisam to znao. Al opet volim nekako zivlje boje nego bljede. Mislio sam da mi je monitor u qurtzu il postavke. Jedna briga manje.
|
Ako si puno sati proveo u W3 (neki su po 200-njak) normalno da si se privikao, pogotovo ako si igrao jednu za drugom... No čim je igra izašla vidjelo se da boje nisu normalne tj. prejake što IMO nekako umanjuje ozbiljnost igri. Kad ja to budem išao prelaziti ubacit ću SweetFX ili neki color correction mod
|
Malo zaigrao jucer, na onu pocetnu scenu sa orlom sam bio woooow.
Odlicno izgleda igra. I vrti se OK. Ali mislim da mi neka 1080ti ne gine sad kada sam sredio platformu. Jebeni upgradeditis :) |
Vidim da igrate, probao sam danas i nije me privuklo zasad :kafa:
|
Citiraj:
|
Evo, ako se kome da:
AC Oddyssey, praktički besplatan Otvoreno samo za Amere, jasno, ali kažu ljudi da je izvedivo s vpn-om. Nisam još probao pa ne mogu potvrditi; ima vremena do 15og. |
Citiraj:
|
igrao je i mogu reči da mi je odlična
kao igra dosta je privlačna i mami te da igraš još, ubio sam nekih 60h da je pređem ali ako imaš vremena i da pređeš svaki quest mislim da možeš igrati cijelu godinu hehe igrao sam sve dijelove AC-a i ovaj mi malo odstupa od svih ovo je jedini AC gdje ne možeš držati Deff u borbi , nema štita , nema bloka nema niš samo attack , counter attack i još attack gdje nemaš Hidden Blade što je zaštitni znak AC-a gdje nemaš Hood koji staviš preko glave kad ideš ubijati gdje imaš Power buttone za posebne "moći" ova igra mi više liči na Titans Quest remasterd nego na dio franšize AC-a |
Ja se navukao ful. meni je ovo witcher 3 vise nego ac. Predobra je igra. Svijet ogroman i predivan Drevna Grcka savrseno prenesena u igru
Sent from my H8266 using Tapatalk |
Ja sam tek na 60h i jos podosta od kraja..meni goty
|
Ja pokrenem i ruši se omah iza Leonidas scene. I ništa ne pomaže. Službeno rekoše da malo starija generacija CPU-a ne podržava neke AVX video instrukcije koje novi imaju i kifla :fuming:
Šta im je to trebalo jbt, a doslovno isto izgleda kao Origins, ništa bolja grafika, Origins mi super radio na very high. I sad ga useru s tom nekom skroz nepotrebnom gluposti, masa ljudi ima crasheve...vjerujem da je dobra igra, ali ne toliko dobra da idem kupovat novi procesor i matičnu hahaha |
Ja isto imam dinosaura i5 2500k ali nikakvih problema ni bugova,tehnicki odlicna igra...sa gtx 1060 i 8 gb ram ide na high/very high...i originis mi isto bio takav...sve letilo
|
I ja udaram po igri laganini kako stignem, level 28 sam, ali nekako mi je sve izbljedilo lagano, postaje suhoparno i repetetivno :)
Ali grafički mi je igra fascinantna i prekrasna mi je ova obala Grčke pa me uvijek pozove nazad :D |
Ja mislim da dosad nisam tak dugo igral neku igru ko ovu, mislim da sam imal 60+ sati i daleko od kraja, ali mi je dosadila. Ali tek nakon 50+ sati je počela lagana dosada i repetitivnost. Inače, vizualno igra je prelijepa, meni puno bolje sjela grafički nego Origins.
|
Igra je odlicna, gustam igrati. :)
|
70h i neda mi se vise.zavrsio family story i atlantidu a kult mi ostalo njih par al nije mi se dalo trazit pa pogledao na.youtube kraj za kult
Meni igra 9/10 i bas me zanima gdje ide sljedeci nastavak |
Navodno feudalni japan
|
Kak vam se fps krece? Nekim cudom na very high se sece izmedu 40 i 60 fpsa dok sam na istim postavkama u originsu imao 90 do 100 pa minije jasno... Cpu sjedi na 50 posto stalno, grafa ide do 100 posto, rama uma vise nego dovoljno...
|
FPS je 50-55-60, ovisno o sceni. Al oni odavno imaju smece optimizaciju. Ako ti nesto radi na vecem FPSu to je vise slucajno nego optimizirano.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad kad sam izasao sa pocetnog otoka vrti se vecinom na 60 do 70 al s time se mogu pomirit.
|
Citiraj:
|
Da, ne mogu se ni ja baš složiti da je loše optimizirana. Igra jednostavno izgleda odlično.
Treba izvrtiti par opcija koje uvelike utječu na performanse, a ne koštaju puno za vizualni dojam. https://www.youtube.com/watch?v=chqQanHcvHk Ja sam manje više igrao na full postavkama na 1080p sa ovih par opcija optimizacije iz videa gore - i manje više je to bilo 60fps, ali bilo je štucanja kad je bila gužva u Ateni. Taman mi je falilo 10-15% jači GPU za konstatnih 60fps. S time da neću ni govoriti što igra radi CPU-u, ne želim ni zamišljati kako se vrti sa nekim starijim kombinacijama xD |
instalirao nove drivere dns za nvidiu i fps skočio za 20 gore... Sad vrti iznad 70 benchmark i u igri. Ništa nisam dirao od postavki :D
Kod mene cpu sjedi lagano na 50 posto, imam rivatuner složen pa pratim onako iz znatiželje. |
Otkad sam skuzio zbog cega mi se igra rusila svakih 20-30 min totalno uzivam u igri, nije me dugo ni jedna ovoliko uhvatila, 15h played zasad, sve polagano istrazujem, genijalna igra, borba je predobro napravljena!
|
4 privitaka
Citiraj:
On topic: Ja sam zavrsio igru 100%. Istrazio svaki detalj na mapi, rijesio sve questove, ubio sve Cultiste, boss-eve ( The Sphinx, The Cyclops, The Minotaur i Medusa ), sve protivnike u Areni itd. Brod upgrade na max. Igrao sam sa hunterom te imam full Athenian war hero set ( Hades's Bow ). One shot one kill. :D Igra je zbilja odlicna, bolja nego Origins ( i nju sam rijesio 100% ) i zbilja sam uzivao igrajuci. :) Za kraj, par SS. |
Citiraj:
Sve ostale igre uredno rade na ovom brzem, dunno :) |
Počeo i ja prekjučer. Prvi puta da igram bilo koji dio ACa.
Nakon 3 sata par zaključaka: - UbiDrek je najekološkija firma na svijetu jer toliko recikliranja nisam vidio u životu, a odigrao sam njihovih 10 igara sve skupa :) - ovo je Far Cry meets Witcher 3 in old Greece - side misije su dosadne, farkrajovske i monotone - i ovdje treba skupljati sjemenje, grančice, lišće, kožice i ostalo - izuzev svega ostaloga, igra je prekrasna, mehanika odlična i combat izvanredan - pratim sada samo main story, neda mi se ovo usputno i poputno - grafa plače tijekom igre :) Sve u svemu zadovoljan. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi ništa propustio :D Ovaj (kakav god da je) im je očito daleko najbolji, jer se pojavio čak u nekim užim krugovima za igru godine u većini medija... |
Bojim se da ovu igru ne budem završio. Sad sam preplivao preko na neki drugi otok i sad sve ispočetka. Ako mi je trebalo 4 ipo sata za prvi onaj mali otočić, pa trebat će mi 7 godina za sve ostalo... fak dis, I'm going back to Russia :D :D :D
Ne odstuajem, ali definitivno ne mislim igrati više od pola sata svaki 5 dan :) |
Yebem ti sve, Brko, mislim da sam se navukao.:D
Nisam ovako uživao u AC-u još od vremena Black Flaga. Doslovce, Tomb Raider (igram sa Kassandrom) meets Witcher 3. Vidjeti ću kako će ići questovi, ali zasad je dobro. I onaj orao je zakon, malo đubre misli da je dron, još da mu je smontirati dva Mavericka ispod krila...:D |
Da, odlicna kombinacija Witchera 3/Tomb Raider/Far Cry, nakrcano toliko stvari za radit u igri, na cca 20h igranja sam i zadnjih par godina sve sto pocnem igrat brzo dosadi, al ovo me drzi zakucanog pred ekranom :D
|
Mene je držalo fest do jedno 70-ak sati igranja, a onda sam pukel i over&out. Inače vizualno jako jako prekrasna igra... Ljepša nego Origins
Sent from Carmageddon |
off topic: Ubij-soft povodom ovog sra*a sa Notre Dame narednih par dana dijeli besplatno AC: Unity preko UPlaya, pa tko voli...
|
Već piše u Ubisoft temi sve :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |