![]() |
ima li kakvih novosti i naznaka oko datuma izlaska igre?
|
Nema niceg. A i zadnji put kad su pokazali gameplay sve je to izgledalo dosta lose i nije bas proslo prihvaceno od strane publike.
Nekako mislim da im je trenutno sav fokus na Scumu koji je istao izgubio vecinu igraca pa tko zna sto sada rade. Imaju jednu early access igru kojom se pokusavaju financirati i SS koji je tko zna gdje zapeo, tako da se ne bih nadao nekom izlasku u neko skorije vrijeme. |
Svako malo traže devove, tako da je to po meni još daleko od neke bete ili nekog testnog okruženja.
|
mislim da rade i na The talos principle 2 , tako da na kraju sve skupa dosta kasni :(
|
Još par mjeseci... :D |
fućkaš ovo, evo 4k
|
neznam jel im netko rekao ali naočale na vojniku ženske građe uopće više nisu hit.2004 i HL2 je bilo prije 16 godina.sad treba biti neki hipster na tiktoku
|
|
u svakom slučaju jedva čekam da igra izađe, i nadam se da će biti zanimljiva kao i prethodni nastavci. :lol2: |
morat cu uzet novi pc da pokrene 10000 pokretnih meta :D
|
pre orderano!
|
Mislim ide preorder, ali s Linux steam računa. Lijepo će se istestirak kak radi Proton (ne bi smjelo biti problema, pošto engine podržava Vulkan), ali mi je malo bad da su maknuli linux verziju, fusion integraciju i dodali stadiu.
Navodno 100,000.00 ih možer na ekran :D Fuck aida, ovo je stresstest :goood: |
multi nece imat?
![]() |
jesu ga imali prijašnji dijelovi? ne znam ni šta bi radio u multiju u serious samu.. dovoljno co-op da moš s frendom gazit njih 100k.. ne vjerujem da će igra imati baš neki super kewl replay value
|
Citiraj:
|
I zakljucak da novi nastavak nema mp?
Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Zakljucak je ovaj:
COOPERATIVE MAYHEM Smash through the action-packed campaign with friends in 4-player online co-op mode! Tackle exciting primary missions and thrilling side quests in modified difficulties for an extra challenge. |
Citiraj:
jbg nije mi to palo na pamet, obični DM i ostali modovi.. ajde, bar će co-op biti |
|
Kupljeno hrvatsko 👍https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...21a57a2a10.jpg
|
|
Ovo bude ludilo!
Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk |
super izgleda
ovo je čisto za zababavu :chears: |
Dakle ovo bi trebalo izaci ovaj mjesec?
|
Citiraj:
|
Samo ce se pojavit SS od nekog kako je poceo skidat. Croteam ninja release 👍
|
Citiraj:
|
|
Pa i nije bas nesto. Animacija zene i Sama je prilicno losa :( Mozda je igrivost dobra.
|
Da, sto se grafike tice izgleda lose. I nisam fan ovog full realnog izgleda levela. No, gameplay bi mogao biti dobar.
|
Mda, prvi je izgledao super za ono vrijeme, plus freneticna pucnjava. Ovaj sad grafikom i animacijom izgleda kao iz onog doba. A nisam bas siguran koliko je zabavno ponovno samo tamaniti nebrojene neprijatelje. Meni ni nastavci nisu bas sjeli. Mislim da mi je second encounter jos bio ok, sve poslije dosadno.
|
Serious Sam 4 system requirements
Citiraj:
Citiraj:
|
8 core, to se rijetko viđa, čak i na AAA naslovima
|
Citiraj:
|
______________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ajd ovo izgleda zabavno :)
|
|
Igra izlazi sutra. Najbrzi forumaš koji se javi u inbox dobi key đabe. I moja malenkost je dala mali doprinos igri pa sam dobio par komada :)
|
Release
Windows, Stadia: 24 September 2020 PlayStation 4, Xbox One 2021 (šteta što nece izbaciti prije NG.) |
Kljuc je dobio Drug Brko :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |