![]() |
Ja sam izgubio volju za igrom kad sam vidio da će ponovo imati one open world hubove. To mi je potpuno uništilo prethodni nastavak s onim svojim blesavim side questovima i story fillerima.
Tako da također čekam neki žešći popust. |
Citiraj:
Inače iz PC Gamer review-a: Citiraj:
|
|
Krenio kao i prethodne igre, težina na maks (Deadly Obsession), opet igra ne sejva osim u kampovima, i nakon sat vremena šuljanja, razgledavanja i puzli, idem skočit na craggy zid i samo prođem kroz njega i u mrak. Naravno još nijedan kamp nisam našao.:D
Mala pauza pa ispočetka. Inače igra na 1060 6 GB stavi dosta toga na normal, neke stvari na high, ali se primjeti da treba jača grafa za to, ali izgleda super. |
Kak vec igras a igra se otkljucava tek u ponoc?
Ili si uzeo croft edition? Sent from my H8266 using Tapatalk |
Vjerojatno ću odigrati čisto zbog grafike :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A bude i za exodus trebala,naravno. |
Jel igra zahtjevnija od prethodne verzije? Pretpostavljam i da je graficki lijepsa.
|
Jebote kad sse to otkljucava?
Pa 14 je.Preorder je bio za standard edition Edit:Nasao da bu u 17h otkljucana.Pas mater |
Citiraj:
Lijepša samim time što nema bijele farbe po svakom zidu po kojem se možeš penjat.:D |
Onda će biti teže ako nema bijele boje koja usmjeruje gdje skočiti.
|
Odigraj TR 1,2 i 3 ako nisi pa vidi što je teško :D Ovi novi su mi super ali daleko lakši nego originalni.
|
Nakon 2h odigrana jako sam zadovoljan igrom.U 4k sa Hdrom na ultra detaljima igra izgleda woooooooooow.Vegetacija u ovoj igri je stvarno vrhunski napravljena.Benchmark od 42 do 65 fpsa.Jako solidno.Zadnji nvidia driveri.
|
Kaj se tiče zahtjevnosti tomb raidera meni se moja 1060 lagano čuje i na Underworldu,a zna se kad je napravljen.Da ne bi na Shadowu!
|
performance (vega64/1080, 580/1060)
Kaže i na "high" preset sa isključenim motionom blurom defintivno bude dropova ispod 60 fps i sa rx 580 8gb/gtx 1060 6gb Igra fino iskorištava i procesor, na 6c12t ravnomjerno raspoređen load (dx12), na 4c8t dosta visok load |
Igra definitivno koristi sve resurse bilo cpu bilo gpu.
Ali fakat izgleda maestralno.Kad se popnes negdje na vrh neki pa pogledas u daljinu rijeka,đungla.Nesto predivno. Meni zakuca grafu na 75c kaj je max kaj sam vidio na svojoj konfi.Proc na 70c I jos HDR na sve to.Brutala |
Pričajmo malo o lagu kontrola. Ili sam jedini?
Nekad kad dam input da ili krene trcat, nekad X (Xbox gamepad imam), nekad skok, a izbor oruzja pogotovo, igra kao da nezna sta da napravi i nista se ne dogodi. Za izabrat drugu pljucu nekad moram stisnit 2-3 puta, na tome je najočitije da nešt nije uredu, o X za zabit sjekire u zid da ne pricam, izgubio sam sigurno 3 sata ponavljajuci neke stvari zbog toga. Na netu vidim da ima još ljudi koji se na to žale, i na stuttering nekaki ponekad, meni to bude kad je igra dugo upaljena, pa samo nađem kamp, exit i ponovno u igru. |
Stuttering nekad da i to u tombovima
Igram sa tipkusom i misem i nemam laga Bude patch neki uskoro Dao bi ruku u vatru da je stuttering zbog Denuva 9999999999 Edit:Ima fix za stuttering koji sam nasao na netu. Radi 100%. Staviti exclusive fulscreen i u task manageru kad se pokrene igra naci sottr. exe i staviti priority na high. Sa tim mogu maxat igru na 4k bez imalo stutteringa. |
|
Ako ova igra nema imerziju onda neznam koja ima.
Pa ima cak opcija da ukljucis izvorni govor a ne engleski tak da mjestani pricaju nativnim jezikom. Frame dropova nema ako se napravi ona metoda koju sam gore napisao. Meni je igra sjela ko budali samar. |
Citiraj:
Što će ti dva pištolja kad imaš automatske sačmarice i puške, ne bi mu stalno govorila šta da radi da je povisio težinu s very easy. A ovo da plače na sve, pa što se sve dogodi dobro da je tak stabilna kak je:D. Malo se treba uživit u igru. I da nije heroina i badass to stvarno nema smisla. Slažem se s warlockom, mislim da je ovo najbolji od trilogije. A nažalost exclusive fullscreen meni ne pomaže jer stalno ima screen tearinga, jer sam stavio detalje da mi radi 40-60 fps-a pa je vsync off. No dobro, svaka 3 sata ponovno otvorit igru nije problem. EDIT: Probao staviti priority na high, isto bude nakon nekog vremena. |
Citiraj:
|
stigla ,idemo dojmovi :D
|
Bas poceo igrat, odlicna, ko i prethodnik, grafika cak i bolja, dalje cemo vidit.
|
Ista pasta suta prvih sat vrimena puno ota scena itd..ali ok igrat ce se kao i prethodne.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
igra je super ako voliš akcijsku avanturu odlična igra. Malo je takvih igara kroz godinu...
|
Odigrao jučer nekih 40-ak minuta i zasada mi se jako sviđa. Volim akcijske avanture, a atmosfera i grafika su stvarno vrh na ovoj igri.
Istina je da ima puno cut scena koje razbijaju dinamiku igre ali dobro nije tako strašno. Rijetko koja me igra u zadnjih 6 mjeseci ovako oduševila u prvih pola sata igranja. |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
neznam jel vezano za priču ali svakako preporučam Tomb Raider 2013 i Rise Of The Tomb Raider, uhvatit na nekom popustu i odigrat, sve je isti/sličan stil
|
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk |
Budem prije gejmanja malo na TR Wikia edukaciju pa da bude lakše shvaćeno. 22.02 se bliži pa treba se malo zagrijati :)
Sent from Usreo Mobara |
Odigraj ova 2 zadnja nastavka prije ovog novog, ne radi priče, već radi igre. Fakat vrijedi.
|
Rise of i ?
Sent from Usreo Mobara |
I Tomb Raider iz 2013.
|
sva sreća nisam napiso iznad :D
|
Namjerno te ignoriraju :)
|
Mamutarka mi je na ignore listi pa ne vidim njegove postove :D :p
Haha, nisam uopće vidio post ispod Jurbinog :D Sent from Usreo Mobara |
Ovo otkako su se rebootali (2013) mi djeluju praktično identično. Igrao sam samo taj i više nego OK igra. Ja bi brkota isto krenio od tog iz 2013, pokazuje kako je postala to što je. Ako ti se svidi nastaviš sa drugim i trećim
Također kod te igre mi se sviđa mjera dugotrajnosti. Dakle nije jedna od onih kratkih SP igara koju zgotoviš za 6-10h, no nije niti kao RPG da imaš po 100-200h. Lik se razvija, ima malo sakupljaštva, ali ne previše (kao npr. ubisoftovi far cry serijali). Ajmo reći 3rd person akcijska avantura sa rpg elementima |
jako slicno AC samo što ima puno više akcije i skriptirana je igra nije open world i to mi je čist ok za ovaj tip igre.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |