![]() |
Proradilo. Sviđa se i meni. Jednostavnije verzija PUBG-a što mi zapravo i odgovara. Uletim u game, nađem odmah hrpu opreme i odmah u kombat. Nema previše lootanja kao u PUBG-u i to je dobro.
|
Bome radi glatko (sama grafika je druga priča),
no odigrao par rundi i već vidim kako ovo nije za mene :) Malo ću se još pozabaviti preko vikenda, kad je već besplatno. |
ja isto sumnjam da cu nabavljati, ajde da je samo BR pa mozes kupit za siću, al 60 eura za cod, pa bf5, pa ovo pa ono..ionak nemam vremena za sve nažalost
|
Odigrao 2 runde i eh, dosta dosadno za sada :D
Radi ok, nista posebno (jedan BF5 daleko glađe radi nego ovo), a izgleda fkt očajno. Sve je nekako mutno, loše teksture, itd. I šta je da je, jedan PUBG je daleko bolji po pitanju inventorija, brzine lootanja, itd. Ovo je nekako tromo. Al aj, radi daleko bolje od PUBG-a :D |
Ima netko jedan key za open betu? Key bi mi trebao za frenda. Ako netko ima neka plz pošalje na pm :chears:
Odlična je igra, još kad malo inventroy srede bit će sick :D edit: nvm, nabavio sam, hvala svejedno |
Meni se iskreno sviđa Blackout :)
I ne znam kak vama ali meni se grafika čini prilično dobra. Istina, ovo je prvi CoD koji sam igrao više od sat vremena od valjda MW3, tako da sam se prilično iznenadio sa grafičkim izgledom, ali I novostima kao npr da u Blackoutu postoje vozila, helići ali i najveće iznenađenje - prilično zabavan gunplay, sa jednostavnom balistikom - pad metka, kao i vrijeme leta metka. Meni osobno zabavnije nego ovogodišnji BFV, pa mi se čini da ću, kad cijene malo padnu naravno, prvo piknuti BO4, pa onda BFV. |
Imal ko key viska ?
|
Nije li beta gotova?
|
jeste
|
onda ga yebi, pros'o voz :D
|
|
planira netko uzet? vidim u mallu za ~370ak kn ima, dost jeftinije nego na battle.netu
blackout je dosta fora pa se razmišljam, nemrem vjerovat da bi cod kupio al eto, desi se :D |
Između ovog i BF5, BF mi je bio puno bolji. Iako nije to za pohvalu :D
Tak da ak ću već davat drugu šansu nečemu, to će biti BF5. Ovaj CoD mi se po pitanju ničega nije svidio tako da je još jedan u nizu kojeg ignoriram. MP je klasičan clusterfuck i sadrži sve zbog čega ga ne igram. Blackout mi je lošiji od PUBG-a tako da nemam razloga za kupovati. |
https://news.blizzard.com/en-us/bliz...ty-black-ops-4
Dostupan preload od jučer. @mamutarka ja prednaručio već pred mjesec dana tako da sam ja IN :D :chears: |
ma drek sam, ništa ja ne preorderam, NTB :D
gledam u mall.hr je 370kn možda bi to mogo |
Imaš i jeftinije na cdkeysu i sličnim stranicama.
|
cek, jel ce bo4, imati normalan MP, osim onoga PUBG style igranja?
|
Citiraj:
Moja preporuka gdje kupiti key: link(329kn) (ne plaća s nikakva dodatna naknada, smo cijena koju sam naveo) |
cdkeys je legit, netko kupovao? ja nisam nikad kupovao tamo
|
Citiraj:
Ako baš želiš, možeš meni poslat pare pa ti ja kupim igru i pošaljem key ako ti se neda zajebavat sa tim. P.S. ne uzimam proviziju na uslugu :D :roller: |
ma nije bed kupit, imaju i paypal vidim
nego da nije ono, za 3 dana igra nevažeća ili nešto :D |
Citiraj:
Nikad problema sa tom stranicom. Stranice koje još preporučam su: instant-gaming i hrkgame (ove dvije stranice uzimaju dodatnu naknadu dok kod cdkeys NE plaćaš dodatnu naknadu). Isto nikad problema sa njima. :chears: |
najbolje mi je checkoutat s paypalom direktno jel?
|
Citiraj:
|
eo kupio, ukuco, radi :D
paypal sam, da ipak imam nekakvu zaštitu, fakat prva kupovina na tak nekim sajtovima a da nije staem/bnet direkt, tenks za sve info |
koja verzija igre ima ovaj novi mod? kako mi idu na jetre te igre sada kada imas 2-3-4 razlicite cijene i onda za 2 mjeseca zivcanis jer eto, tvoja verzija nema nesto
|
Citiraj:
P.S. Pošto vidim da živiš Torontu pripazi na Regiju za koju kupuješ key. Ovaj key gore je za EU. |
Citiraj:
|
Ako netko želi igrat neka mi se javi na PM. Ja i mamutarka smo se već dogovorili :D
|
zabavljam se moram priznat dosta
osjećaj pucanja je odličan, neznam kak su to postigli ali baš je pleasing :D |
bas gledam uzeti igru, i cini se odlican preko gameplay videa
koliko je graficki zahtjevna, ti si pretpostavljam sa tom 1070ti maxan na 1440p, koliko FPSa gura? koliko novih ekspanzija se moze ocekivati, svaka +20eur? |
ma dobro je optimizirana, ja sam na nekih 120
ali čudna je optimizacija, stavim sve very high imam 120, stavim sve very low i opet 120, tak da negdje ne štima :D |
jel igra tko obicni MP, a ne BR
|
Ja sam igrao malo popodne!
|
110€ game :D |
Imam problem sa ovom igrom.
Nedavno sa kupio Lenovo legion y530 sa i5 8300 proc i graficka nvidia 1050 4GB te 8GB ram. Meni ova igra tako trza da je to strasno. Instalirao sam sve moguce updatove, kako aplikacija tako drivera,kao i nvidia game ready driver, no jednostavno neznam sto da radim. Nvidia game expirience program mi je igru stavio sve na low, no i na low mi steka,sve zivo mi je iskljuceno, a video memorija mi je pola prazna. Nebi nista rekao da nisam na youtubu gledao videee gdje ju drugi igraju na slicnim laptopima cak i slabijim sa 2gb vrama, gdje im igra radi normalno i ne steka. GTA 5 I Forzu Horizon 4 igram normalno na jacim postavaka,ponekad trze,ali nista mi nije na low. Stvarno neznam sto napraviti vise. |
Jel imaš SSD na laptopu? Moguće da te disk koči.
|
meni nije na ssd, i sve normalno radi
i5 6600 gtx 970 8 gb ram |
:lol2::lol2:
|
https://youtu.be/vPjpiokAUas
Evo cini se da su digli neke servere na 60 Hz opet |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |