![]() |
Citiraj:
Isuse! Kakve se gluposti padaju ljudima na pamet... :beer: |
Citiraj:
1.A |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Između toga za opuštanje Lov na Crveni Oktobar, Šakal i Ephaim Kishon (knjiga za porezne obveznike i kita boli more). |
Trenutno čitam Zelazny-a,drugu knjigu drugog dijela Ambera.
Kaj se tiče preporuka...ja osobno najviše love trošim baš na knjige...a količina onog kaj vrijedi čitat je fakat ogromna... Osobno sam odrastao na hard-sf-u,ali i sve ostalo dobro napisano čitam. A kod nas ni oni prije,a ni ovi sad ne priznaju SF&F za književnost Neš" ti seljačina... |
ljudi?????
Pa ja idem u pondejljak naruciti racunalo a nitko me nije upozorio da postoje problemi sa Gainwordom a mislio sam kupiti Ti 4200 DDR 128.Sto da sada radim i na sto da obratim paznju?Pomagajte ako netko nesto zna...dok ima vremena u pondjeljak ce biti kasno...
|
Citiraj:
Sad se nemrem sjetit. Koji ACO iz 1.a bio sam danas sa curom kod vas u razredu u 28. vjesale su neki vrag za pano iz Sociologije. Ti nisi bio tam jel tak? Daj mi mailni koji si ti :) ne poznam vas |
Citiraj:
|
Devet prinčeva ti je u prvom dijelu Ambera-ovo kaj ja čitam je drugi dio.
Le Guinnova mi je tak,nešto sam čitao-nju više čita žena... Najviše volim "tvrdu" znanstvenu fantastiku:D Ovaj drugi dio Ambera nije loš...ali su knjige KRATKE:fuming: |
Citiraj:
Što točno od "tvrde"? |
Više-manje,sve čega se dočepam:D
Dobro...ne baš sve...ali...:D |
zakon poll :D evo ja sam dao prvi glas :cool:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |