![]() |
a hebiga.. coinbase buza i samo u eurima ti daje trgovat
uglavnom prodao svoju sicu i sad je 1995,62 eura na konto e sad nek padne al znaš kako bude sad, ode on još duplo gore, da me živcira, dakle drugovi hold i gruntam si, ovih 2k eura nije neka para a da ja to trknem na pbz konto direkt, pa saznam iz prve ruke dal budem mirisao državi i porezni :D jel ko se igrao tako? |
e sad pričekaj da se btc ispuše, pa onda ubaci u neki dobar alt... QKC, AERGO, WAN, FTM, ZIL... cijene su odlične, po meni kad krenu altovi u oporavak, 2-5x kroz par mjeseci.
sumnjam da će BTC duplo odavde... moj neki feeling je da je top između 12 i 13k, možda čak i na ovih 11,5k. |
da se umlatit lova i na btc-u
samo treba jahat na stolici i valovima a ja za to nemam nit vremena nit iskustva pričekat cu malo, ako osjetno padne. ako ne .. lova na račun i čekat poreznu :D pa im predočit račune od grafe i direkt uplate od investicije APP modetoda jel.. rudnik sad malo radi, al vidjet cemo dokle otic ce i to na bubanj kak mi izgleda, i dalje onda samo burzu mlatit, ako se nađe vremena, ili kad osjetno padne.. uplatit i čekat i to je to. To sam htio i na početku, al neee.. ošo ja težim putem :D kao i drugi ovdje ako tko želiš 7x rx580 .. rock stable i sve još u garanciji .. slobodno baci neku nemoralno ponudu na pm primam i crypto naravno |
ja sam isto izgubljen.... da li čekati ili prodati
nikakav daytrading ne dolazi u obzir, opekao se previše puta. razmisljam o bitcoin-mjenacnici ako cu sve prodavati... ne znam |
ja prodao trećinu BTC na 11200. vidit ćemo što dalje. iako mi se čini da ću ovo vratiti natrag, i da rast nije gotov.
day trading može biti isplativ, da. ali uistinu konzumira ogromnu količinu vremena |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |